jomox MBase 01 analog bass drum module
Začel
gigahertz
, apr 18 2007 08:02
10 odgovorov v tej temi
Objavljeno 18 april 2007 - 08:02
Hej!
Zadnja dva dneva cist nauduseno tapkam po masinci,ki ustvarja fenomenalne kicke.naudusila me je predvsem preprostost te masince in fenomenalen sound!..in pa neomejene varijacije in kombinacije pri izdelavi kicka....cena okoli 300€.
Link
Zadnja dva dneva cist nauduseno tapkam po masinci,ki ustvarja fenomenalne kicke.naudusila me je predvsem preprostost te masince in fenomenalen sound!..in pa neomejene varijacije in kombinacije pri izdelavi kicka....cena okoli 300€.
Link
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?
Objavljeno 19 april 2007 - 03:35
Zergi...belive me!!!,...hudo je!!!..hehehehe
...Mene je res presenetu...+..vedno mam probleme z kickom v komadu!!..nikol ni taprav pa vecinoma nekvaliteten na soundu!..z to stvarco pa nastelas tocno tak kick kot ga rabis...+kvalitetaaaaa!...hehehehe
....Primerki???...bom objavil kaksen primerek cim se spravim kaksen sample file delat...
...Mene je res presenetu...+..vedno mam probleme z kickom v komadu!!..nikol ni taprav pa vecinoma nekvaliteten na soundu!..z to stvarco pa nastelas tocno tak kick kot ga rabis...+kvalitetaaaaa!...hehehehe
....Primerki???...bom objavil kaksen primerek cim se spravim kaksen sample file delat...
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?
Objavljeno 17 maj 2007 - 09:30
I'm in loved with music...
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov