Pozdrav,
pri 17ih letih sem se priključil forumu ko sem že nekaj časa ustvarjal muziko in se razvijal naprej kot producent. Po cca. 10 letih sem opremo prodal se vsemu odpovedal zaradi tega ker je na obali scena zamrla, hvala bogu je bila muzika hobi/druga služba. Ves ta čas me je spremljal avtomobilizem itd. Čez čas sem menjal avto in nehal kadit. Razlog, da nisem kupil cigaret je bil to da sem si kupil prvega goproja. Danes imam 29let let in sem znanje avtomobilizma, muzike vrgu v snemnaje avtomobilov, zvokov, prenosnih snemalnikov mikrofonov za kamere . Iz studija in najbol sterilnih posnetkov sem prešel na snemanje na terenu in nikoli si nebi mislu da je tako zabavno. Posnetega je ogromno objavljenega malo nič zaradi tega ker si nihče ne želi nakopat težave policije. Nimamo več 18 let, nimamo nekega okolja razen stare ceste in walkietalkie.
No s prijatelji imamo 5 let staro društvo, ki se ukvarja z orgarniziranimi izleti z avti v tujino. Link, ki ga prilagam pa je povezava do YT kanala. Razlog za to, da pišem po vseh teh letih nazaj v ta forum je to ker upam, da so tukaj gor še ljudje ki so bili pred poplavo instagrama, facebooka itd. in berejo/pišejo hece in o muziki in podobno in da je konec loudnesswar-a in kaj je bolje protools ali cubase.
Morda nasvet za mlajše če to berejo ki ni nobena topla voda pri ljudeh ki so precej časa v audio svetu. Najprej začnite delati kar delate v muziki, kasneje ko najdete kaj vam je všeč v muziki tam dokupujte opremo. In preden jo kupite prespite mesec dni če jo res rabite in kaj boste z njo dosegli. Budget ko kupujete pa si omejite v glavi na to kam ciljate na objavo v socjalna omrežja in telefone ali ciljate na predvajanja na profesionalno opremo.
Lp, Borut ( včasih kot borisbeats )
https://www.youtube....lManiacs/videos