Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Moja oprema

31 odgovorov v tej temi

#1 zmatej

zmatej

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 533 prispevkov

Objavljeno 08 april 2007 - 10:49

Sem prišel na idejo, da bi v tej temi lahko predstavili kako opremo ima kdo. Da bi se napisalo komponente in morda kako sliko nalimalo za boljšo predstavo :roll:

#2 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov
  • Interests:Live sound,recording,mixing,editing,badbinton

Objavljeno 08 april 2007 - 10:59

em... jaz osebno nimam nobene opreme... reklame pa nevem če lahko delam za našo firmo....
..glasba je bog in jaz sem verski fanatik...

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#3 Squeek

Squeek

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 43 prispevkov

Objavljeno 08 april 2007 - 11:02

Tudi jaz osebno razen majckeno outboarda nimam nic. Imajo pa vse firme, s katerimi sodelujem, ja.
What goes around ... really goes around.

#4 zmatej

zmatej

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 533 prispevkov

Objavljeno 08 april 2007 - 03:35

No sej jaz tudi še nimam, oziroma si počasi dograjujem stvari, za klubske špile z bendom.
Me pa zanima kaj imajo drugi. Na tak način se dostikrat zve kaj novega, in dobi informacije o različnih kosih opreme. biggrin.gif

#5 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 08 april 2007 - 04:05

ekipa s katero trenutno sodelujem ima naslednji gear :

12x line array EV xlc-127
10x x-sub
8x zx5 (monitorji)
8x rx 115/75 (monitorji)
4x XI1183
8x XI 2181
6x SX 360
6x SX 760

2x Midas Venice 320
Yamaha GA 3212

Mikrofoni itak se ve kaj se rabi Shuri,Senheiserji,AKG-ji,Bayerji...

Efekti spx 2000,TC-ji,Lexikoni

Kompresorji in gaterji-dBX,drawmerji,Klarkteknik,Focusrite,presonus,TLA

EQ-ji-Klarkteknik...

Ma saj veste kku je .. ko pride rider se vedno neki sposodi,posodi,levo desno gor dol.... oprema se menjuje.. neki se proda neki se kupi itn.

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#6 zmatej

zmatej

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 533 prispevkov

Objavljeno 08 april 2007 - 09:33

Tole pa sploh ne zgleda slabo biggrin.gif Ne vem kdo bi se branil delat s tako opremo biggrin.gif

#7 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 09 april 2007 - 06:40

Hja delal se je tudi na ful bolši ali pa tudi ful slabši... eni taka jajca prpeljejo na špil da sam :shock:

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#8 Squeek

Squeek

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 43 prispevkov

Objavljeno 09 april 2007 - 08:26

Enim se vcasih prav zanalasc ne da potrudit niti za vecje bende, pa pripeljejo najslabse kar imajo, najveckrat je pa problem v tem, da nekateri organizatorji (pa nazalost jih ni malo) ne vejo veliko o pomembnosti ozvocenja in sparajo ravno na tem. Takim tech. rider ne pomeni kaj dosti in te samo debelo gledajo (oz. poslusajo), ko jim tezis po telefonu. No, eni se pohvalno naucijo hitro odzvati in ukrepati, drugi pa ostajajo ignorantski ... Zato je fajn imeti kak kos svoje opreme ali pa vsaj vsaj dober odnos in dober deal z ozvocevalci, ki jih poznas...
What goes around ... really goes around.

#9 sonny

sonny

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 22 prispevkov
  • Interests:Štromarija, Tončevstvo, Muzika

Objavljeno 09 april 2007 - 10:41

Yiha Microsound.

EV XLC pa Midas + X-sub-i pa še Xi = Strupena kombinacija.
(mislim da poznam tvojega delodajlca biggrin.gif ...malo nas je "akustikov v Sloveniji")

Vprašanje zate:
Si že sprobal EV XLD-je?
Zanima me kako ti zvenijo.

A je že slišal kdo v live Funktion One?!?
Že nekaj časa berem o tem, pa v Frankfurtu sem jim malo "zagnjavo" okoli tega sistema. Me pa zareees zanima kako to live zveni.

lp
SoNnY

#10 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 09 april 2007 - 10:47

Tko je... sem delal pri firmi ,ki je bila svoje čase največja okol ozvočenja
v tem delu evrope.. delal smo res čuda bandov...od svetovne špice pa do najnižje rankanih komaj iz garaže prlezlih bandov.In veliko je na tem kako ekipa deluje.. Pri tej ekipi je bil velik povdarek na bandu in medsebojno štekanje,komunikacija,navsezadnje se treba met fajn.(upam da je tut moj nov team tak..čene bo šiba pela).Velik oziroma največji problem je pri organizatorjih,ki sploh neve kaj to je rider,primer : Pride bajaga in v riderju lepo piše komplet backline... organizator seveda ni zrihtal back linea in je bil oder 2 ure pred tonsko prazen,sreča da sem jaz takrat še igral u bandu (in da je špil bil blizu doma) sem se peljal u vadnico po backline,
da je koncert sploh šel skozi...in seveda sem mastno zaračunal ta backline.
Druga stvar je da pač ozvočenje stane in komponente se zaračunavajo, se pravi da se band dobr počut je smiselen monitorski mix (DODATEN STROŠEK)Na žalost hočejo organizatorji privarčevat na tehniki...
Druga stvar je neorganiziranost ozvočevalcev samih med seboj...več ali manj je ...anje drug drugega in zabijanje u hrbet....in ponudba pod ceno..in potem si primoran dat manj opreme da si konkurenčen....

POMEMBEN JE PA TEAM , KOMUNIKACIJA BAND---->TEHNIKA IN SE Z MANJ TUDI DA DOBRO NAREDITI...1000 RAZLOGOV ZNA BIT ZAKAJ NI PERFECT.

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#11 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 09 april 2007 - 10:56

@ sonny : XLD še nisem delu...pa tut mene zanima..
Prej sem delal z turbosoundom več ali manj...sam tam u frankfurtu pa je bil sound od electrovojca ful dober,sam si moral stat za sweetspotom oz sweetspot je bil točno meter za FOH-om ampak malo so une zavese od midasa reklamne pobirale presenco ampak men je bil dober sound zelo...(tut band je dihal) čeprav pogrešam une mastne 21" sube od turbosounda..
ko se navadiš na njih je mal kriza pol...Martin audio,renkus,so me razočarali..
nimajo tistga kaj jaz iščem..zaenkrat od lineaarraya me je prepričal electrovoice....ampak moje mnenje je da so ti linearrayi sam trenutna moda..
moja napoved je....čez 1 leto max 2 nebo več tuk line arrayev v riderjih..

imamo pa en experiment v igri okol xlc-jev ...bom povedu ko bomo izvedl
biggrin.gif

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#12 sonny

sonny

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 22 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 07:46

Microsund: Cool post-i. Se vidi da si z "materijo" seznanjen. .D

21" turbo-basov še nisem slišal (oz. mogoče sem ji na Santani v Zagrbeu, če sem jih, se takrat nisem zavzel, da jih poyslušam-joooj kaki stavek biggrin.gif:D:D:D).

Ma ja. Renkusa nisem videl, na Martinu mi je všeč da so imeli kište odprte, najbolj sexi štant je mel d&b (tak ko vsako leto), V šotoru (Frankfurt) sem poslušal Dynacord Cobro. Roko na srce Dynacord = bolj ali manj EV. Kljub temu da sem imel povprečno mnenje o Corbri, me je v šotoru presenetila...njamiiii...Dejstvo je Dober band+Dober team+Dobra oprema=Hi-Fi Zvok. (dasiravno me je motilo to, da so zveneli PREEEČISTO...rock'n'roll mora malo okoli 4 kHz "boleti":D)

Šokiran sem bil na E.A.W. fullrangeom serije NT. Slučajno sem šel mimo njihovega štanta, pa kr naenkrat zašpila. Tip jih je potisno do konca, zvočnik pa lepo linerano za njim, brez popačenj, prez nekih čudnih "medtonov" oz. ni se opazil prehod med 12-ko in horno. V Subu sta pa 2 12-ki, ki taaak lepo delata. Zanimivo je to, da okol in okol ni blo nobenih sten, ki bi bas signal jačale, pa je vseeno bas harmonijsko polno in GLASNO zvenel. Amazing system.

To okoli Linear Arrayew se strinjam. Občutek imam, da se bo filozofija Fuktion One (no ja...ni ravno njihovo...point source filozofija pač) začelo spet znova. Ne me zaj napačno razumet. Sam sem EVI AUDIO (EV, KLARK, MIDAS, etc.) endorser, so pa te kantice tudi zanimive...Drugačne so, tipi majo jajca, v poplavi Lineov nekaj "freaky" naredit.

Kaj pa slovenski Line sistem?
http://www.adraudio.com/
Si že poslušal/delal kaj s tem? Bojda so jih imeli lani na Lentu (Maribor) in so bili kar zadovoljni (dočimer je bilo slišati tudi nekaj kritike, o kateri nebi sedaj...). Cooool se mi zdi, da je "ded" zložil array sistem in ga želi prodajati, na kurac mi pa gre to, da ko "letaš okoli njegovega štanta v Frankfurtu", te noben od njegovih niti povoha ne (že 2 leto zapored). Tam sedijo in špricer pijejo. Jaki marketing. Ni čudno kam gre naša ekonomija. Kot kaže nisem dovolj "zanimiv" za pogovor, ali pa še nisem "kupo teh kišt", da bi si zaslužil pozornost.

mah preveč pišem ... biggrin.gif
SoNnY

#13 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.883 prispevkov
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 10 april 2007 - 08:49

QUOTE (sonny)
Kaj pa slovenski Line sistem?
http://www.adraudio.com/
Si že poslušal/delal kaj s tem? Bojda so jih imeli lani na Lentu (Maribor) in so bili kar zadovoljni (dočimer je bilo slišati tudi nekaj kritike, o kateri nebi sedaj...). Cooool se mi zdi, da je "ded" zložil array sistem in ga želi prodajati, na kurac mi pa gre to, da ko "letaš okoli njegovega štanta v Frankfurtu", te noben od njegovih niti povoha ne (že 2 leto zapored). Tam sedijo in špricer pijejo. Jaki marketing. Ni čudno kam gre naša ekonomija. Kot kaže nisem dovolj "zanimiv" za pogovor, ali pa še nisem "kupo teh kišt", da bi si zaslužil pozornost.

Tuki se stabo nestrinjam v celoti !!!!!

Zadeva dela fenomenalno, poslušal in delal z njihovimi sistemi. Fantje so res paravi asi da so se ob poplavi sistemov sparvli naredit nekaj svojega.
Poleg tega pa so letos dobile še tipa ki piše full revjujov za tele soun magazine, je testiral njihove izdelke in bil totalno navdušen. Sklenili so poslovno razmerje in odprli podružnico v Ameriki. Letos in lani na sejmu v frankfurtu so nas toplo sprejeli in nam razložili vse kar nas je zanimalo. Še postregli sona z drinkom. Letos je še sam lastnik revije Live Sound prišel na njihov štant in jih prosil če lahko objavljajo članke o njihovih sistemih in firmi, itd, itd...
Tipo so res mački na tem področju, tako Franci, Aleš kot tudi g. Zupanc (ne spomnim se imena :oops: )
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#14 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 10:15

..dejstvo je oziroma dejstva so ,da ozvočenj je toliko na sceni,da je nastal problem u glavah in ne u ozvočenjih... pač firme najemajo inžinerje,ti inžinerji predstavijo in uresničijo svoje vizije,potem te firme spet plačajo mastne denarje bandom oziroma managemant firmam da pa uzamejo dotično ozvočenje,ostali to vidijo in naenkrat se ta tip ozvočenja znajde na vseh riderjih...ker pač so to nekje videli da je nekdo imel.... tako je pač tudi pri ozvočenjih ,denar in trend . Ampak zvok bo se vedno gibal 344 m/s ,jakost zvoka bo zmeraj pojemala za 6dB-jev na duplirano razdaljo od izvora in bo destruktiven na 180 ter kostruktiven na 0 stopinjah, pa če še nevem kakšno ozvočenje si izmislijo bo zmeraj treba ga nastavljat po teh zakonitostih... smile.gif

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#15 sonny

sonny

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 22 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 01:04

ixi: Nisi me razumel. Ne vem kako ozvočenje zveni, oz. do kod ga lahko potisneš biggrin.gif. (razlike med top P.A. sistemi so zeloooooo majhne, konkurenca pa je neizprosna). Ne komentiram kvalitete izdelave oz. kvalitete sistema. Izbira komponent je dobra (Jensena is cool), izdelava pa (od oke) tudi. Sounda pa (spet ponavljam) ne poznam, ker še nisem sistema slišal igrati.

Ko mi folk gnjavi, kaj si naj od P.A.-ja kupi jim tudi omenim, da dobre sisteme izdelujejo slovenci (ADR) in jih tudi priporočam. Že zavoljo tega ker so slovenci in če ne bomo sami navijali za svoje, kdo bo le? Normalno da podpiram "naše", dasiravno nimam nič od tega.

Trdim pa, da so tudi ostali konkurenti dobro razstavljali. Če si se za kakšno stvar pokazal interes, so to sami opazili in takoj pristopli, bodisi Meyer, E.A.W., EV, Midas ali Čing-Čung-Čang Čigumifabrika made in China. Zmeraj se je nekdo prišel ukvarjat s teboj, kar je tudi namen sejma (demostriacije, razlage, vizitke, prospekti, veze, etc.) Morebiti pa sem "naše" fante obiskal v nepravem času. Kaj vem pa vem. In ponavljam, da jim tega NE ZAMERIM in jih bom tudi dalje priporočal.

Microsund:
Valda. Se absolutno strinjam. Škoda da delamo akustiko na zemlji. Mogoče bodo razmere drugačne, ko bomo hodili na koncerte, kjer bodo dvorano napolnili z vakuumom (no ja, formalno gledano prostora NE napolnilš z vakuumom, saj je slednji prazen......pač razprava za raznorazne prfoxe in terminološke analitike)

Za vse ostale P.A., F.O.H., Monitorce, etc.
Veseli me da nas ni tako malo in da lahko "počvekamo" na netu okoli "esence našega biti". Ekipi planetaudia bodi hvala.
biggrin.gif biggrin.gif
SoNnY

#16 sonny

sonny

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 22 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 01:09

aja...
pa še nekaj

Studio sound is for woosies and lame asses.
Live P.A. is the real thing.
It's made for REAL men (with nerves of steel)!
(citat enega angleškega tonca, ko sva pred leti en projekt delala)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

brez zamere, malo heca mora bit laugh.gif

Valda da ste studijevci cool.

Keep up the good work.
SoNnY

#17 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.883 prispevkov
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 10 april 2007 - 01:17

Ja verjetno ob nepravem času na pravem mestu :wink:
Saj pravim jaz imam z njimi same dobre izkušnje !!!
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#18 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 02:07

QUOTE (sonny)
razmere drugačne, ko bomo hodili na koncerte, kjer bodo dvorano napolnili z vakuumom (no ja, formalno gledano prostora NE napolnilš z vakuumom, saj je slednji prazen......pač razprava za raznorazne prfoxe in terminološke analitike)

biggrin.gif biggrin.gif

Če bi bil vakum potem bi imeli koncert z naslovom Prisluhnimo tišini biggrin.gif
k nebi bilo medija za prenos zvoka :-? .... je pa kle za debatirat ah in sploh o opremi ... pa še neki vzam 10 toncev jih postavi na enako opremo v isti prostor isti band.... vsak bo po svoje naredu , komu bo pa sound všeč je pa stvar okusa ... Hja hvala Planetu audio,k nas itak nihče ne šteka razen sami med sabo,ko pade debata o bandih,pa zvočnikih,znamo zatežit ostalim biggrin.gif

Hehe jas mam še eno F.O.H. je za pusys Monitoring takes the man of steal,because you have with cocky 8 members of the band to deal biggrin.gif

...o lučkarjih pa nebom zgubljajl besed biggrin.gif :smt021 :smt067 :smt071 :smt018

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#19 Diodibuh

Diodibuh

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 240 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 04:45

hmm.. v frankfurtu grem an EV stant, poznam nekaj njihovih produktov in vidim, da so naredili aktivno verzijo ZX5 boxov. Super, zanima me par podatkov. Grem do pupe na stantu, mi da takoj prospekt, brskam po prospektu, citam karaketristike ampak se vedno me zanima par zadev, ki jih v prospektu ni. Cakam priblzino 10 minut, da mi eden izmed fantov nakloni pozornost, zacneva debatirat, vprasam par zadev, pride en kljukec mimo, ga vprasa nekaj o line arrayu in tip gre z njim. Najbrz sem bil premajhen, ker so me zanimali zvocniki za 2000 evrov kos. Tu sem bil razocaran.
ADR - ok, mogoce zaradi tega, ker se ze poznamo in imam njihov sistem (btw...zveni odlicno) - sem visel pri njih, pokazali so mi novitete, bla blabla. Ampak: spoznali smo se pa lani na stantu, takoj debata, kontakt in ekola, pri meni so ze nasli enega kupca. Vsak event, ki so ga delali - kot demonstracijo sistema - vedno sem bil povabljen, support odlicen - npr. na enih FR-jih so naredili modifikacijo, tip me poklice, pove, da je narejena modifikacija in naj se oglasim pri njih, da mi to brezplacno vgradijo. Zanimivo. Najbrz zato, ker so majhni, se prebijajo in imajo posluh za kupce. Pa se ena stvar - se vedno imam 3 monitorje na uporabo (ze kaksnega pol leta). Brezplacno.
Se ena prednost njihovega sistema: vse mi gre v kangooja, vkljucno z luckami (LED). Pa se plac za prjatla je zraven wink.gif
Drugace: delam manjse zadeve, poleg njihovega sistema (2x FR. 2xSUB) se mi doma valjajo se turbosoundi (evo, ce koga zanima, so naprodaj wink.gif in RCF-i (ki pridejo se kdaj v postev), mixer digitalc, preampi focusrite zunanji, mikrofoni v glavnem shure, AKG, kabli, stojala, multicore pa itak Schulz wink.gif sem pa pravkar nabavil kovcek kitajskih mikrofonov, ko stestiram, porocam.

#20 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 05:10

hm...turbosoundi .... če imaš TSW 721 bi se dalo kaj zmenit smile.gif

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#21 Diodibuh

Diodibuh

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 240 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 06:19

nak..TSE 111...so pa original in ne kopija wink.gif

#22 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 10 april 2007 - 07:31

QUOTE (microsound)
...o lučkarjih pa nebom zgubljajl besed biggrin.gif :smt021 :smt067 :smt071 :smt018

A je to res, da so lučkarji zato tak počasni ker delajo na 50Hz?
smile.gif

#23 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 08:37

A veste da dobijo lučkarji zraven kitajskih mouvinheadov še tubico z mažo zraven....

....Da se namažejo ko ugotovijo kk so bili nategnjeni...

...ja ...ja zanimive so te naše domače živalce...lučkarji... :smt046 :smt082

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#24 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 08:39

QUOTE (diodibuh)
sem pa pravkar nabavil kovcek kitajskih mikrofonov, ko stestiram, porocam.

....a si mel kakšno tubico zraven zapakirano ??? biggrin.gif

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#25 Diodibuh

Diodibuh

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 240 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 08:45

jap, zapakirano v ribbon mikrofon wink.gif lepo sveti 8)

#26 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 08:54

Hehe si skapiral ... dvoumnost :wink:

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#27 Diodibuh

Diodibuh

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 240 prispevkov

Objavljeno 10 april 2007 - 09:12

wink.gif

#28 rotation

rotation

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 625 prispevkov
  • Interests:soundtech

Objavljeno 11 april 2007 - 01:24

QUOTE (microsound)
ekipa s katero trenutno sodelujem ima naslednji gear :

12x line array EV xlc-127
10x x-sub
8x zx5 (monitorji)
8x rx 115/75 (monitorji)
4x XI1183
8x XI 2181
6x SX 360
6x SX 760

2x Midas Venice 320
Yamaha GA 3212

Mikrofoni itak se ve kaj se rabi Shuri,Senheiserji,AKG-ji,Bayerji...

Efekti spx 2000,TC-ji,Lexikoni

Kompresorji in gaterji-dBX,drawmerji,Klarkteknik,Focusrite,presonus,TLA

EQ-ji-Klarkteknik...

Ma saj veste kku je .. ko pride rider se vedno neki sposodi,posodi,levo desno gor dol.... oprema se menjuje.. neki se proda neki se kupi itn.

Tole mi je pa nekam znano, ta oprema in firma...Zgleda da se kar dobr poznamo :wink:
A se ne bo nabavljala ena novejsa serija od RX-ov? A ves za kaj gre? Si tezko predstavljam da kaj boljse spila, sploh kar se tice definicije..

#29 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov

Objavljeno 11 april 2007 - 01:35

biggrin.gif ubistvu sm bil 2 lete of line ,sprememba bivališča,SAE ,zdj pa me je spet mal zamikal adrenalina,pa še znanje iz SAE je treba vnoučit in smo se pred kratkim dogovoril z tole ekipo za sodelovanje,ker se mi zdi trenutno u sloveniji najbolj perspektivna...sem bil z večimi u pregovorih sam sem se pač odločil tukaj,ker se mi zdijo odprti za nove ideje in niso vzvišeni kot nekateri..

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#30 Admin

Admin

ADMINISTRACIJA PlanetAudio

• Root Admin
  • Pip
  • 26 prispevkov

Objavljeno 17 maj 2007 - 04:38

se ena stvar glede ADRAudio in zakaj sem vedno bolj preprican, da sem se pravilno odlocil: support. V torek sem poklical fante, ker sem imel eno tezavo, v sredo je bila zadeva zrihtana.
Tukaj nimajo konkurence!
Hvala ADR wink.gif
PlanetAudio Forum
web@planetaudio.si

Dodaj odgovor

1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov