Yamaha msp 7
Objavljeno 09 maj 2015 - 10:01
Moj prijatelj je šolani glasbenik, kompozitor, umetnik... ne čistorkvni tonski mojster, dela orkestralno glasbo, glasbo za dramo, efekte (včasih projekti ki gredo v postprodukcijo, včasih ne)... na njih dela odkar so prišli na tržišče in je povsem zadovoljen še dandanes z njimi.
Tudi Borštnikov prstan so dobili za nek zvočno dramski projekt.
Meni osebno so relativno dobri (glede na to da sem štartal od starih Alesis-ov in tudi z njimi nekoč dokaj v redu delal, ko sem se jih navadil
).
Vse je relativno, moraš sam probat kako ti sedejo seveda.
Saj veš; ni dobro/ slabo, prav /narobe, črno/ belo... izdelki morajo biti dobri:)
Objavljeno 10 maj 2015 - 10:06
NLP hvala
Objavljeno 11 maj 2015 - 08:12
Že kr nekaj let uporabljam msp5 na domačem workstationu, v studiu pa imam ta male msp3 za čekiranje mixov.
Meni osebno so zlo lušni zvočniki, frekfenčno linearni, malo neizprosni na visokih ... msp5 malo manjka basa ampak z msp7 mislim da ne bi smelo bit problema:)
Je pa res kar je rekel Nlp, da razmisli koliko je smiselno imet dva para dokaj podobnih zvočnikov. Za ta denar se da dobit veliko drugih dobrih stvari. ![]()
Btw. mislim da Kazo še prodaja njegove Event Opale ... kr zanimiva zadeva sploh kot dodatek k Ns10 ...
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov