Yamaha msp 7
Objavljeno 09 maj 2015 - 10:01
Moj prijatelj je šolani glasbenik, kompozitor, umetnik... ne čistorkvni tonski mojster, dela orkestralno glasbo, glasbo za dramo, efekte (včasih projekti ki gredo v postprodukcijo, včasih ne)... na njih dela odkar so prišli na tržišče in je povsem zadovoljen še dandanes z njimi.
Tudi Borštnikov prstan so dobili za nek zvočno dramski projekt.
Meni osebno so relativno dobri (glede na to da sem štartal od starih Alesis-ov in tudi z njimi nekoč dokaj v redu delal, ko sem se jih navadil ).
Vse je relativno, moraš sam probat kako ti sedejo seveda.
Saj veš; ni dobro/ slabo, prav /narobe, črno/ belo... izdelki morajo biti dobri:)
Objavljeno 10 maj 2015 - 10:06

NLP hvala
Objavljeno 11 maj 2015 - 08:12
Že kr nekaj let uporabljam msp5 na domačem workstationu, v studiu pa imam ta male msp3 za čekiranje mixov.
Meni osebno so zlo lušni zvočniki, frekfenčno linearni, malo neizprosni na visokih ... msp5 malo manjka basa ampak z msp7 mislim da ne bi smelo bit problema:)
Je pa res kar je rekel Nlp, da razmisli koliko je smiselno imet dva para dokaj podobnih zvočnikov. Za ta denar se da dobit veliko drugih dobrih stvari.
Btw. mislim da Kazo še prodaja njegove Event Opale ... kr zanimiva zadeva sploh kot dodatek k Ns10 ...
Dodaj odgovor

1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov