Astrodisco
Objavljeno 07 marec 2007 - 08:59
Jaz sem bil na Astrodiscu kar nekajkrat. Zdi se mi, da se je na zacetku ekipa malo lovila, niso tocno vedeli kaj bi rolali, a zadnje cajte je precej bolje. Ko sem bil nazadnje, je bil prav fajn feeling, muska in vse skupaj. Dojaja mi je bil se najboljsi.
Fajn se mi zdi da se ti eventi zacenjajo bolj zgodaj. To je zelo smiselno.
Sem pa od nasih electro puristov slisal veliko pripomb na to, da se rola electro s housom in technom. Kar se tice zanrske opredelitve se z njmi strinjam. A rajsi vidim da je tako, kot pa da bi folk nervirali s hladnimi in trdimi robotskimi ritmi. Za v K4 se mi zdi bolje da event bazira na bolj diskoidni osnovi.
Chrisovo in Bizzyjevo rolanje se mi vcasih zdi malenkost prazno. Itak mi je Bizzy bolj fajn kot producent. Dojaja je pa res fajn, s tem se strinja tudi marsikateri poznavalec.
Zgodilo se mi je da je bil napovedan Umek, pa ga potem ni bilo. Tudi drugi imajo podobne izkusnje. Ne vem zakaj je tako. So to morda sodobni promocijski prijemi?
Manjka mi dekoracija. Smiselno bi bilo dobiti dekoraterja ki bi naredil instalacijo ki je ne bi bilo problem postaviti za vsak event. To ni drago.
Zelel bi vec natopov v zivo. Taksnih kvalitetnih.
Pa zvok bi bilo treba malo postimat, ker sedaj ni nastavljen optimalno.
Kot sem rekel se mi Astrodisco generalno zdi res fajn. Cenim trud organizatorjev. Se mi pa ne zdi prav, da ga dosti folka kritizira neupraviceno. Naj sami organizirajo kaj takega ce imajo jajca.
Aja, poslusal sem tudi plate. Najde se fajn komade, ceprav se meni nekateri zdijo nekam dolgocasni. Upam da se bo stvar razvijala naprej, da bomo slisali nove stvari, predvsem bi pa zelel da se dela cim vec v zivo, zrihta dekoracijo, pa Fotr bi se lahko veckrat pojavil.
Miha
Objavljeno 08 marec 2007 - 05:21
@rotation:ne spomnem se, da bi kdaj bil napovedan umek in da ga potem ne bi bilo, pa sm bil skoraj na vseh astricih do sedaj...no lahk pa tudi da mam ze malo preluknjan spomin, hehe... ce ga hoces slisat-17.3. bo mel allnighterja, sam nabrusi si komolce, ker bo zihr uiber guzva...
Objavljeno 08 marec 2007 - 10:59
Muske nisem se nic izdal, ker sm zelo nezadovoljen s svojimi mixi( treba res nove monitorje nabavt
http://www.sigic.si/...-k4-format.html
No, zdej bo pa res dost shameless selfpromotion-a... Back on topic
Objavljeno 10 marec 2007 - 05:10
Ne vem zakaj, ampak ko je vrtel se mi je zdel zvok full "čuden"? Je še kdo med vami opazil? Komadi good pa to sam zvok...neki ni štimal ... Ampak iz plat pa zihr ni vrtel, ali pač?
(ne da bi koga blatil, samo mnenje+vprašanje, če se motim naj me nekdo popravi)
Objavljeno 12 marec 2007 - 05:02
Smo pa zadnjic testirali neko zvocno za 200 evrov vs gramofon z dvema razlicnima iglama in precej razlicnimi platami. Zmagovalec je bila karta, definitivno. Zvok je bil precej bolj odprt, z vec detajli, zraka. Pa definicija je tudi bila boljsa. Od stirih poslusalcev je samoeden trdil da se plate bolje slisijo. A ko smo ga vprasali zakaj, ni znal razlozit. Ma tudi nam se je cudno zdelo da je zvocna boljsa, a test je bil kar fer, tako da to drzi.
Miha
Objavljeno 12 marec 2007 - 08:49
Ja kaj pa bosta rolala Nastic in Kanzyani? Ali nista bolj za kak techno event? Tezko si ju predstavljam na Astrodiscu..
Miha
Objavljeno 12 marec 2007 - 10:51
Če mene vprašaš so itak vsi dj-ij zaplaval v tok Astrodisca (al kar kol je že...sam da se razumemo) Od Umeka, Kanzyanija, Nastiča...in vsi slo. dj-ji za njimi!(kar je pač cool, samo, da niso skos isti komadi...se spomnem, si uletu na party in slišal 5x isti štikl=fak!! :roll: še posebi če ti je bedn...
Objavljeno 14 marec 2007 - 04:40
Če mene vprašaš so itak vsi dj-ij zaplaval v tok Astrodisca (al kar kol je že...sam da se razumemo) Od Umeka, Kanzyanija, Nastiča...in vsi slo. dj-ji za njimi!(kar je pač cool, samo, da niso skos isti komadi...se spomnem, si uletu na party in slišal 5x isti štikl=fak!! :roll: še posebi če ti je bedn...
Saj imas prav, sem kar malo pozabil na tisto v Tivoliju..
Zanimivo pa je, da kljub popularnosti electra pri k nam redko zaidejo dj-ji in live acti tovrstne muske. V Stirki se to rola na Astrodiscu, pa v Channelu je Elektroliza, drugace pa bolj bogo.
Miha
Objavljeno 14 marec 2007 - 07:17
Bl House, pa valda Šranz za tamale. Kkšnga doberga techno eventa pa že itaq ful dolg časa nisem slišal, z izjemo oldies goldies. Je pa tut res, da ne hodm več tok po partijih kot včasih- z izjemo cvetličarne pa astrodisca
Objavljeno 15 marec 2007 - 05:59
Drugač pa skos neki dogaja, u Fanu maš konec tedna Surgeona & Regisa+Ignition Technician...pa tedn nazaj je biu Liebing...skos neki!
Objavljeno 15 marec 2007 - 07:58
drgac ma pa zelo fin tehno ekipca machinen avantgarde, ki dela evente v Ch0
V Zagrebu je elektro res ful ziv, v bistvu po celi Hrvaski. Pred casom sem bil na live actu Anthonyja Rotherja, ki ga je organiziral Crobot Crew. Bilo je malo komercialno, sredi eventa sem si mislil da je Rother Madonna electra..sicer pa super, taksnih eventov pac ne vidis vsak dan.
Morda je pri nas problem v tem, da se podcenjuje mixe electra s housom, technom..Osebno so mi taksne mesanice vsec, ker mi je cisti electro prevec prisiljen za dance floor. Raje ga doma poslusam.
Sicer pa v Channel Zeru redno delamo electro evente, kjer se rola izkljucno electro, s tem da imamo vedno vsaj en live act. Je pa res problem pri nas dobiti ljudi ki rolajo ta zanr, se tezje live act. Zato vabimo vecinoma tujce. V prihodnje se obeta par zelo dobrih svari. Priporocam!
Machinen Avantgarde znajo odrolat kar fajn sete. No, kakor kdo. Imam pa z nekaterimi dokaj slabe izkusnje. Do sedaj sem bil njihov tonec v Channel Zeru, a sem s sodelovanjem prekinil zaradi nespostovanja dogovorov z njihove strani.
Kakorkoli, morda jih vseeno caka prihodnost, a v to malo dvomim, ker opazam, da nova generacija vecinoma zeli poslusat schranz in druge stvari.
Kaj mislite da se bo zgodilo s technom pri nas? Bo zamrl?
Miha
Objavljeno 16 marec 2007 - 11:07
Ja prpopite kkšn naslov ali link, kjer se lahko prijaviš za nastop, pošleš mp3 mix...
Objavljeno 16 marec 2007 - 11:24
Ma ja... sam u Fanu... :smt078 :smt078 ... med kurami...
Dobr sej vem, da greš muzko poslušat in ne gledat plejsa, sam še vseen je plac en tak faktor, ki vpliva na počutje.
Pa Liebinga sem tut že 100x slišal... Po dolgem času bi rad slišal npr. Gayle San, al pa avstralce (z izjemo Simon Digbija)...
Noja... mogoče nam bo pa ratal koga prpelat :wink:
Objavljeno 21 marec 2007 - 11:11
Ja prpopite kkšn naslov ali link, kjer se lahko prijaviš za nastop, pošleš mp3 mix...
Poslji mi ZS, pa ti posljem kontakt. Kaj pa sicer rolas, kje, pod katerim imenom? Si kaj izdal?
Jaz tudi mislim da techno ne bo obstal ce se ne bo delalo novih stvari. Sploh pri nas je problem, ker so na sporedu vedno oldies goldies.
Miha
Dodaj odgovor
0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov