Zaprte slušalke
Začel
Ewql
, feb 08 2014 07:30
10 odgovorov v tej temi
Objavljeno 08 februar 2014 - 11:28
Dodam še en glas za dt770.
Niso ravno najcenejše, samo res zvenijo dobro in se mi zdi, da je zaradi tega tudi izvajalcu dosti lažje (vsaj meni je), dobro tesnijo in so zelo kvalitetne, pa še rezervni kosi se preprosto dobijo. Če primerjaš z nekimi cenejšimi slušalkami, se bodo ob zmerni uporabi v zelo kratkem obdobju tudi cenovno izplačale, ker poceni slušalke zdržijo bolj malo.
Niso ravno najcenejše, samo res zvenijo dobro in se mi zdi, da je zaradi tega tudi izvajalcu dosti lažje (vsaj meni je), dobro tesnijo in so zelo kvalitetne, pa še rezervni kosi se preprosto dobijo. Če primerjaš z nekimi cenejšimi slušalkami, se bodo ob zmerni uporabi v zelo kratkem obdobju tudi cenovno izplačale, ker poceni slušalke zdržijo bolj malo.
Objavljeno 09 februar 2014 - 02:06
QUOTE (Ploki @ 9. Feb 2014 00:34:22) <{POST_SNAPBACK}>
Hm. Za probat teli beyerji.. A jih je kdo primerjal z K271/272? Ker do zdaj katere sem probal te AKGjke res dobro tesnijo.
Ja, z 272. Za moje pojme dt770 ne tesnijo nič slabše, mogoče še malenkost bolje, pa precej nižje grejo.
Če rabiš res ekstremno izolacijo, ima Beyer še nekaj modelov, ki imajo boljšo izolacijo od dt770, ampak ne zvenijo tako dobro.
Dodaj odgovor
2 uporabnikov bere to temo
0 članov, 2 gostov, 0 anonimnih uporabnikov