Prostori za glasbene vaje v Ljubljani - BTC
Zdravo, zanima me ali kdo pozna place za vaje v BTCju?
Je kdo že vadil tam?
Sedaj sprejemajo bende za vaje, ker so prenovili place..
Poglejte si na povezavi:
www.gig.si/glasbena-hisa.html
Prostori za glasbene vaje v Ljubljani - BTC
Začel
emauel
, sep 16 2013 01:25
6 odgovorov v tej temi
Objavljeno 17 september 2013 - 11:54
Sem se pozanimal tudi na drugih forumih in tu ste mi hitro odgovorili, hvala.
Hvala ixi za spodbudo.
Ploki, cene so sprejemljive glede na to da je opremljeno, bom videl če se da še kaj zmenit za študente, so pa od 60-72eur.
Pač iščemo plac za vaje kjer ni vlage (beri: bunker) in me zanimajo še druga mnenja, da ni kak haklc..
Izgleda vse kul, sem jih klical, gremo na ogled in vidimo kako pa kaj.
LPS.
Hvala ixi za spodbudo.
Ploki, cene so sprejemljive glede na to da je opremljeno, bom videl če se da še kaj zmenit za študente, so pa od 60-72eur.
Pač iščemo plac za vaje kjer ni vlage (beri: bunker) in me zanimajo še druga mnenja, da ni kak haklc..
Izgleda vse kul, sem jih klical, gremo na ogled in vidimo kako pa kaj.
LPS.
Objavljeno 18 september 2013 - 10:44
Zdravo, imam še update: Sem se dobil z Andrejem od GIG-a (031.233.262) in moram povedati da so mi prostori za vaje zelo všeč. Da sporočim še vam, če koga zanima (če bo iskal ali potreboval vadnico), upam da smem, da ne kršim kakih pravil foruma, rad bi podal le osebno izkušnjo, oziroma kolikor imam informacij:
Vaje so možne vsak dan od 17-20h, ter 20-23h
Imajo dve sobi (ki so dejansko take kot na sliki), ta velika soba (nekje za 5oseb) je 72eur/mesec (vsa oprema je notri in všteta v ceno).
Mala soba (nekje za 3-4 člansko skupino) je 60eur/mesec (tudi oprema notri), kot na sliki.
Na drugih forumih so mi sporočili da je dostop po makadamu, vendar so zagotovili, da je tisto samo zasilni obvoz, sedaj je neoviran dostop preko rampe (kjer je tudi varnostnik).
Tako, mi bomo s sredino septembra začeli vadit tam, priporočam tudi drugim, če potrebujete plac.
še enkrat hvala ixi.
LPS
Vaje so možne vsak dan od 17-20h, ter 20-23h
Imajo dve sobi (ki so dejansko take kot na sliki), ta velika soba (nekje za 5oseb) je 72eur/mesec (vsa oprema je notri in všteta v ceno).
Mala soba (nekje za 3-4 člansko skupino) je 60eur/mesec (tudi oprema notri), kot na sliki.
Na drugih forumih so mi sporočili da je dostop po makadamu, vendar so zagotovili, da je tisto samo zasilni obvoz, sedaj je neoviran dostop preko rampe (kjer je tudi varnostnik).
Tako, mi bomo s sredino septembra začeli vadit tam, priporočam tudi drugim, če potrebujete plac.
še enkrat hvala ixi.
LPS
Objavljeno 14 november 2013 - 09:58
SPACE NEEDED FOR A DRUM STUDIO (warehouse/office/garage) in Ljubljana. Must be noise-friendly 9am-9pm daily. Street access, parking space and heating preferred. Ideally no larger than 15m2. CONTACT 040 463 525. Email: doinit@rocketmail.com
Transl. in Slovenian:
Prostor za bobnarski študio (hala, poslovni prostor, garaža) Ljubljana najamem. Pogoj: toleranca okolice za hrup, v času od 9-21h. Zaželen hiter dostop do mestnih prometnic, parkirišče ter ogrevanje. Velikost do 15 m2. Kontakt: 040 463 525. Email: doinit@rocketmail.com
Transl. in Slovenian:
Prostor za bobnarski študio (hala, poslovni prostor, garaža) Ljubljana najamem. Pogoj: toleranca okolice za hrup, v času od 9-21h. Zaželen hiter dostop do mestnih prometnic, parkirišče ter ogrevanje. Velikost do 15 m2. Kontakt: 040 463 525. Email: doinit@rocketmail.com
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov