prodam zvočnike dynaudio bm 6a
Začel
Gaber
, jan 23 2007 09:46
10 odgovorov v tej temi
Objavljeno 14 marec 2007 - 04:32
Mislim, da take izjave ne pasejo sem. Prodajalec lahko proda po taksni ceni, kot se mu zljubi. Ce bo prodajal za 3000 €, je to cisto in popolnoma njegova stvar. Njegova cena je fer, ce pa si jih ti kupil na boljsaku za 300 € je to tvoja stvar. Za take zadeve imamo druge teme, kjer si svetujemo eden drugemu. Prodaja je prodaja.
Objavljeno 15 marec 2007 - 11:33
Mojster Diodibuh...... mislim, da sem dal samo informacijo za koliko sem jih kupil. Točno.... strinjam se s tabo, da prodajalec proda po koliko se njemu zljubi, če najde nekoga, ki je zahtevano ceno pripravljen plačati. Takšna cena je potem tudi fer, saj se tisti ki ima denar z njo strinja. Se mi pa zdi primerno, da nekdo, ki kupuje vidi po koliko pa je kupil nekdo drug enako stvar. Vsekakor pa ni bil moj namen zbijati ceno, ampak pomagati pri odločitvi kakšna je primerna cena. Potrebno je dati na tehtnico ali ni morda bolje kupiti novo stvar in jo imeti 2 leti v garanciji, saj ti takšnih monitorjev ne more popravljati nihče drug kot pooblaščeni servis in morebitno popravilo ni poceni.
Včasih se prav nasmejem, ko gledam na Bolhi koliko prodajalci zahtevajo za rabljeno studijsko opremo in mikrofone. Potem pa prodajajo eno stvar dve leti ali več. Razlika v ceni med novo in rabljeno je pa manj kot znaša delovna ura serviserja.
Včasih se prav nasmejem, ko gledam na Bolhi koliko prodajalci zahtevajo za rabljeno studijsko opremo in mikrofone. Potem pa prodajajo eno stvar dve leti ali več. Razlika v ceni med novo in rabljeno je pa manj kot znaša delovna ura serviserja.
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov