Sube maš v protifazi......kar ni glih najboljš rešitev če češ met punch na podnu....pa zdistorzirani so mal preveč.....
Sam za info.....
LP G
Hej, v čast mi je, da član Random Logic sploh komentira ta moj hec...
To sem naredil na hitro za en performans - preko tega je šel še govor in harmonij igran v živo in moduliran z Yamaha E1010 delayom - pogosto v samooscilaciji,hehehe...
Ideja je bila, da zveni kot ena agresija, ki šopa v sosednji sobi - a ko sem sfiltriral, da je res tako zvenelo, ni več funkcioniralo, vsekakor pa je bila ideja, da je zadeva distorzirana in malo "politično nekorektno" muddy - ker je bila itak mišljena za life in ful na glas - tako da subi predejo, kot ena mantra...
A vseeno hvala za komentar...
Edino ne štekam glede protifaze - sem pravkar preveril - v Ozoneu correlation meter buta čisto +1 do konca - niti malo ne gre v - , tudi ko sem soliral samo sub pas... je pa res da ni povsem čisto - subi malo prekrivajo kick.... s tem bi se moral več poigrat...
Hud komad

če bi ga pa napeliru bi biu pa spoh hud:) Tko k je Grega reku treba sube pošlihtat,prou tko probi tut kik odbetonirat:) pa mal se še se s snerom probi pohecat:))drugač pa ušeč

Lp
Jep, več bi se moral poigrat z miksom, pa tudi z aranžmajem, če bi šlo čisto zares...
naaaasty madafaka!!

s cim si ga pa zdistorziral? pa men osebno ni nc prevec distorzije, vsec mi je, da je tako politično nekorekten...
UAD 1176 (pljug in) in Soundtoys Filterfreak in Phase mistress na enem drugem soundu, pa EQ, pa Soundtoys Decapitator... Skratka - Soundtoys is DA SHIT, hehehehe... Drugače pa kakšne nebula tube in tape emulacije tudi lepo delajo, pa včasih kaj vozim ven v TOFT ATC-2 in pretiravam - tudi lepo dela...
Jep - "politično nekorektno" je bil namen, hehehehe...
Prispevek uredil/a: satoration, 19 december 2010 - 02:38 .