Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

M audio Project mix I/O

• Prosimo prijavite se za odgovor
11 odgovorov v tej temi

#1 faca

faca

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 31 marec 2010 - 09:22

Živjo,
zanima me ali ima kdo izkušnje v M audio Project mix I/O? Kakor sem do sedaj zasledil je kar v redu zadeva? ALi ima kdo kakšno mnenje glede tega? Mi proporočate kaj drugega?

Hvala za predloge
LP

#2 muzikant

muzikant

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 547 prispevkov

Objavljeno 01 april 2010 - 12:22

Čist fajn je, pač odvisno kaj rabiš.

#3 exide

exide

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 110 prispevkov

Objavljeno 05 april 2010 - 04:58

Tudi jaz gledam za to zadevo pa bom najbrž tudi kupil. Za domači studio bo pomoje vredu smile.gif

#4 boris

boris

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 193 prispevkov

Objavljeno 05 april 2010 - 07:20

QUOTE (exide @ 5. Apr 2010 17:58:47) <{POST_SNAPBACK}>
Tudi jaz gledam za to zadevo pa bom najbrž tudi kupil. Za domači studio bo pomoje vredu smile.gif

x2

ko dobis lahko malo predstavis tukaj gor  rolleyes.gif . Gledau sem še nekaj drugih ampak dejansko je to to (za moje pojme) kar rabis za doma v 'kleti' .. vse v enem. Če kiri majster ve za kašno podobno igračko v rangu do 1000eur lahko pove 

#5 Tin

Tin

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 132 prispevkov

Objavljeno 05 april 2010 - 09:20

TASCAM FW-1884

KLIK

#6 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

Luka Goljevšček 'winni'

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 778 prispevkov

Objavljeno 05 april 2010 - 10:20

Ali pa njegov mlajši brat FW-1082

#7 Matej Grginic

Matej Grginic

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 420 prispevkov

Objavljeno 06 april 2010 - 11:44

A&H Zed16R

Zna bit kak euro več, sam mislim, da je vredno...

#8 exide

exide

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 110 prispevkov

Objavljeno 06 april 2010 - 02:42

Ubistvu ne potrebujem za v klet, ampak za na podstrešje laugh.gif

Bom predstavil seveda. Kupoval bom nekje poleti ali pa v jeseni, sedaj pregledujem po netu za opremo malo, preden bom karkoli kupil bom pa še plac zrihtal. smile.gif

Meni je ta padel v oči predvsem, ker deluje s Pro Toolsi. Tega Tascama sem tudi že gledal, pa naj ne bi delal s Pro Toolsi. Če je še kakšen drug, ki bi ga priporočali pa kar povejte smile.gif Lahko tudi malo dražji, iščem nekaj v rangu tega project mixa -+ 200-300€. smile.gif

#9 exide

exide

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 110 prispevkov

Objavljeno 12 april 2010 - 06:46

Sem malo pregledal po spletu pa mi je v oči padel Tascam 1884 smile.gif Všeč mi je, ker se lahko tudi dokupi dodatnih 8 kanalni expender, če bi kasneje potreboval več. Moti me edino, ker ima samo 8 mic preampov, kar mi je pa premalo ashamed0002.gif In me zanima, če se lahko veže gor še kakšne preampe in kako. smile.gif

#10 jetam

jetam

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.057 prispevkov

Objavljeno 12 april 2010 - 08:28

QUOTE (exide @ 12. Apr 2010 19:46:23) <{POST_SNAPBACK}>
Sem malo pregledal po spletu pa mi je v oči padel Tascam 1884 smile.gif Všeč mi je, ker se lahko tudi dokupi dodatnih 8 kanalni expender, če bi kasneje potreboval več. Moti me edino, ker ima samo 8 mic preampov, kar mi je pa premalo ashamed0002.gif In me zanima, če se lahko veže gor še kakšne preampe in kako. smile.gif

Še 8 kanalov lahko priključiš prek adata in 2 prek s/pdifa, si pa omejen na 44.100Hz oz. 48.000Hz samplerate.

#11 exide

exide

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 110 prispevkov

Objavljeno 12 april 2010 - 08:44

Aha ql, pa moram biti na kaj pozoren pri nakupupreampov potem, da bo vse skupaj kompaktibilno?

#12 jetam

jetam

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.057 prispevkov

Objavljeno 12 april 2010 - 10:49

Poleg preampov boš potreboval tudi DA konverter. Nekateri preampi imajo to kot opcijo (Focusrite ISA, TL Audio, Joemeek...), nekateri pa ne. V tem primeru rabiš dodaten DAC. Imaš pa tudi take zadeve, ki imajo DAC in preampe npr. Behringer ADA8000. Vedi pa da imaš lahko samo po en set konverterjev na vsakem digitalnem priključku - če vzameš npr. štirikanalni preamp z digitalnim izhodom, ki nima dodatnih linijskih vhodov (5, 6, 7, 8) boš lahko izkoristil samo 4 digitalne kanale od 8, ki so na razpolago na ADAT priključku.

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov