Reason refill
Objavljeno 02 avgust 2009 - 05:23
Jaz sem našel ogromno uporabnih zadev.
dostikrat so free zadeve boljše od kupljenih.
Hvala za post !!
Sam na tak način sm jst fasu trojanca in se je cel komp sfuku
Objavljeno 03 avgust 2009 - 01:06
Objavljeno 03 avgust 2009 - 08:05
zato pa audio pciji niso za na net ....razen če se kaj upgradea alpa rega ....jas take fajle vedno dwloadam iz osebnega picija,prečekiram
in šele potem gredo v audio pc...tko ti to je
Alan Vranič - Mikro
051-386-161
Objavljeno 03 avgust 2009 - 08:58
Je pa še en preprost recept v kombinaciji s free antivirusnim programom; vse kar je "hot", plugini, programi, knjižnice,... karkoli (tudi "piraterija")... počakaj mesec dva, malo prečitaj komentarje na forumih ipd. pa pol snemi in uporabljaj, ne bo težav.
Objavljeno 03 avgust 2009 - 10:33
Ampak recimo ixi kot si mi dal stran od propellerhead sem zdej pogledu recimo loopmaster combination refill pride med 50-80 evrov ne da se mi zdej jit še enkrat gledat
Zato mene zanima, če ma kdo te refille za reason na kkšnem cd-ju pa se zmenmo da mi jih proda al pa tut posodi, če je dobra dušica
Lp
Objavljeno 04 avgust 2009 - 08:34
Na ibeju maš teh sample cdjev kar nekaj... tisto kar je pa na muli pa itak že vsi imajo.
Če pa že mora bit glih rex, potem pa si sposodiš recycle si nasekljaš semple.
Sicer pa, a ni hip hop fora da sam najdeš nek riff na eni stari plati in ga potem posemplaš in zmrcvariš na MPCjki?
Objavljeno 04 avgust 2009 - 06:34
Na ibeju maš teh sample cdjev kar nekaj... tisto kar je pa na muli pa itak že vsi imajo.
Če pa že mora bit glih rex, potem pa si sposodiš recycle si nasekljaš semple.
Sicer pa, a ni hip hop fora da sam najdeš nek riff na eni stari plati in ga potem posemplaš in zmrcvariš na MPCjki?
Jst ne rabm samplov, ker to meni ni zanimivo, da že iz nastalega dela ki je nastal leta 70 ali 80 pa saj ni važno nekaj skup na pacaš, pa čeprav se sliši drugače !!!
Meni je bolj zanimivo da mam jst določene sounde od violin, do klavirja, bobnov itd... da lahko sam neki nardim in rečem, če dobr izpade, evo to mi je pa ratal !!!
Sej ne rečem samplani komadi pridejo včasih do svetovnega izraza in je komad res dobr, samo zame to ni ql mislm bolš mi je da nardim komad iz svoje glave !!!
Pa sem že probal samplat s pomočjo reycla pa mi je ratal še kar sami mi ni zanimivo to
Zato bi jaz rabil samo sounde za reason nobenih samplov !!!
Lp
Objavljeno 04 avgust 2009 - 07:17
Vsak sound je setavljen iz skupka samplov, razen če gre za sintetične sounde - synte katere sam šraufaš po mili volji
Sampler,....
Sinteza,....
Objavljeno 05 avgust 2009 - 11:11
Vsak sound je setavljen iz skupka samplov, razen če gre za sintetične sounde - synte katere sam šraufaš po mili volji
Sampler,....
Sinteza,....
Ixi to vem da je vsak sound sestavljen iz samplov, sam jst pravm da men ni ql k že iz neke narjene melodije nardiš svojo ,to mi ni tok ql
Lp
Objavljeno 05 avgust 2009 - 11:29
Lp
....očitno nis dobr seznanjen....melodija in sample ni eno te isto...sample ne pomen da iz enga dreugega komada pobereš rif ....sample je
digitalizacija naravnega zvoka ... in ni vsak zvok sestavljen iz samplov ....uf mal bo treba osnove prebrat ....
Alan Vranič - Mikro
051-386-161
Objavljeno 05 avgust 2009 - 12:42
digitalizacija naravnega zvoka ... in ni vsak zvok sestavljen iz samplov ....uf mal bo treba osnove prebrat ....
Aja mah dobr se niti ne ubadam tok s tem, men je važn da jst nardim sam sebi dobro melodijo in to je to .Vseeno hvala !!!
Pozz
Objavljeno 05 avgust 2009 - 02:24
No pol pa se bom upadal
Lp
Objavljeno 05 avgust 2009 - 10:29
SIcer pa Bittmaker umisl si en modul napr. ROLAND JV 1080 ali 2080, ki ga dobiš za smešen denar 200-300 EUR pa pusti Reasna in drugo računalniško navlako kar se zvokov tiče, ki jih iščeš, pa še stalne probleme z latencami ne boš imel. CPU-ja in pa RAMA pa je za Reasna in ostale VST-je itak vedno premalo.
lp
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov