Gledam - videospot štima, sound topel, pevec sploh ne skače iz aranžmaja, besedilo dokaj nežaljivo za intelekt... Čakaj, čakaj - kaj je to za en band - pa se izpiše Dan D - Voda. Mater, a ni to tisti band, ki je imel nek butast single, ki je šel nekako tako "ti pleššeeeš, ti plešššeeeešš!" in je na plati še nekaj podobno povprečnih komadov kolikor vem, da preko polovice sploh nisem prišel, produkcija pa mi je tudi zvenela tako....hmmm... vokal ven, ostalo zadaj - solidno zveneče a brez prave ideje in presežka?? Potem pa to - Voda.
Ok, preveril - videospot je naredil Ven Jemeršič - zato kvaliteta, očitno je imel tudi dober dan ali pa dobro plačilo, nimam pojma - zadeva funkcionira in ne vem zakaj - tudi zveni dobro! Prepričljivo. Res pa sem ga videl samo enkrat.
Ugotovitev - splača se naredit dober videospot, ampak mogoče pa tudi nekaj več zanimivih in dobro narejenih komadov!
To seveda še zmeraj ni muzika, ki bi si jo dal v player, a lušten napredek in osvežitev na naši pop-rock sceni, se mi zdi... Škoda da cela plata ni na tem nivoju.