Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

M-AUDIO FAST TRACK PRO

38 odgovorov v tej temi

#1 furbo

furbo

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 11 prispevkov

Objavljeno 25 maj 2009 - 03:48

Pozdravljeni,

vem vem, nerabi delat postov da je že 219219 tem na M-AUDIO FAST TRACK PRO, vendar kot sem opazil je imel isti problem kot jaz tale fant:
http://www.planetaud...?showtopic=1906
Vendar pri njemu ni nobenega odogovora, upam da bo tukaj kaj novega obrodilo.
smile.gif
Pred 5 minutami sem snemal en komad in sem snemal nekje 2 ure in evo zdej mi vse zatrokira vse gre v ##"!***(/&$ ! smile.gif
Kaj češ lepšega kot da ti zatrokira vse skupaj. No in da vam zdej povem ta problem če mi bo kdo vedu pomagat.

Problem:

Moj pc:

Gospod Fast Track Pro

Mikrofon:

Tukaj sem najdu nekaj odgovor na moje vprašanje, saj ima veliko ljudi probleme s tem:
http://forums.m-audio.com/showthread.php?t=1476
Pogledav sem marsikatero stran proval in negre, zdej bom formatiral pc, in bom naložu druge windowse, nato inštalirav vse skupaj.
Proval sem že posodobit driverje vendar nedela. Nevem čas nazaj mi je na prejšnih plindowsih delalo zdej kr na enkrat bum.

Hvala za odgovore in Lp smile.gif

#2 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.882 prispevkov
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 26 maj 2009 - 05:30

Po moji logiki je tuki problem v samem programu. Ker če karta nebi delala potem nebi delal nič.
Ali imaš disejblano interno zvočno karto od matične polšče ?
Kako se ti lahko med snemanjem spremeni sample rate mi ni glih najbolj jasno detective.gif

P.S.: Če že uporabljaš kreker program poišči mogoče kako drugo verzijo whistling.gif
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#3 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 26 maj 2009 - 09:34

Adobe Audition nima slabih crackov ker ima zelo preprosto zaščito.
Vedno se ponavljam ampak z m-audijem je zvočni svet svojevrstno doživetje ja.
Oprosti ker nisem rekel nič novega ampak lahko je ogromno stvari, ki ne paše njihovim driverjem, sploh usb interfejsi.
Imel FW 1814 in bolj napetih trenutkov v studiju nisem imel, še teradrek je bil bolj predvidljiv.
Menjaval računalnike, chipsete,...
... še ko sem našel kaj jo moti in je nekak delovala je nov updejt xp-jev ali posodobljen driver kartice spet naredil zmedo...

Pocukaj m-audijevce, ki so skonstruirali te brilijantne naprave in naj ti dajo napotke ali pa vsaj povedo natančno priporočljivo konfiguracijo in si kupi točno takšen rač.smile.gifsad.gif
Nenad Patkovic

#4 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

Luka Goljevšček 'winni'

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 778 prispevkov

Objavljeno 26 maj 2009 - 03:29

Kot pravi NLP, poskusi menjat driverje, poskusi tudi umaknit SP3. V mojem primeru mi FW410 povzroča ogromne probleme na Visti SP1, drugače pa na neupdatani (originalni) visti dela bolje kot bilo kje drugje.
Preveri tudi samplerate ostalih zvočnih kartic (vključno z integrirano!), ker sem s tem imel tudi sam težave (še najboljše mi dela, ko imam vse zvočne na 48KHz).
Pazi tudi kako imaš zaklenjen SPDIF interface ker jo zna hitro sesut.

Upam da boš zadevo rešil wink.gif

pozdrav

#5 furbo

furbo

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 11 prispevkov

Objavljeno 28 maj 2009 - 11:50

Pozdravljeni par dni se nisem oglasu, problemi nevihte prav tako z internetom smile.gif

No uglavnem, problem je še vedno isti.

Torej da še nekaj dodam na moj post, Original zvočna ki je na osnovni plošči je skurjena - ne dela , kupu sem pač to FAST TRACK PRO in seveda priklopu časa
nazaj in kot se spoven me je že ta krat zajebavalo. Nato sem zvočno premestil na drug računalik in če se ne motim so bili problemi ,amapak zvočna dela.
Zdej imam v računalniku staro zvočno tista ki nedela torej ta na osnovni plošči, novo slabo zvočno kartico in seveda FAst track pro. Kot se mi sanja vidim problem v temu da nisem disablav te
zvočne ki je noter, saj tega nevem mogoče bi vedu, vendar tisti ki ve naj mi oljaša zadevo smile.gif Hvala smile.gif

Torej moj plan, provat disablat zvočno ali jo dat kar vn iz računalnika in nato videt če bo zadeva delala, čene pa windwosi na novo SP2 in komplet zadevo ponovit(zdej imam sp3 in driverje za sp3) če to krat nebo delalo...
ja nov računalnik imam v planu - prav tako novo zvočno to bom pa dal naprej saj mogoče imam kupca. Razočaran sem da je tolko problemov, razumem da nekateri jih nimate ampak nevem
proval sem marsikaj no uglavnem nebom o temu, upam da zadevo rešim.

lp & hvala za vašo pomoč in čas.

#6 saso

saso

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 477 prispevkov

Objavljeno 29 maj 2009 - 09:58

....poskusi pisat vsaj malo bolj slovensko in z malo manj tipkarskih napak...

#7 furbo

furbo

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 11 prispevkov

Objavljeno 29 maj 2009 - 04:44

No Saso bom popravu, mogoče ker sem delav več stvari hrati.
Lp

#8 furbo

furbo

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 11 prispevkov

Objavljeno 29 julij 2009 - 10:34

Problem je rešen !

Kupu sem si nov računalnik, kateri je namenjen samo muziki. (reason, flstudio, adobe..itd.)
Nobenega interneta priklopljenega gor, nobenih programov razen music programov smile.gif
Windowsi 150 mb težki kar pomeni da so vse smeti dane dol, in 2 dan morem rečt da dela lepo in sem zadovoljen.

Hvala za pomoč pa Lp Jan smile.gif)

#9 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 29 september 2009 - 04:34

Da ne odpiram nove teme, bi vas nekja vprašal ???

Namreč mam težave z m-audio fast track pro in to take, da recimo če poslušam kkšno musko, in nekdo izklopi luč v kopalnici, mi vrže kartico vn mislm zvok se ne predvaja več in moram še enkrat prižigat kartico !!!

A je kej v napeljavi zjeban, res je da tega ni prej tok delal, prej je zaradi pečice če je mtka kej pekla, pa odprla pečico mi je zvok vn vrgel, zdej pa recimo pr luči to dela, ampak ne vedno !!!

Tko, da me zanima kaj vi mislte o tem ???
V čem je problem ??

Hvala

Lp

#10 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.882 prispevkov
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 29 september 2009 - 08:46

Problem z potenciali !!! Nihanje toka - poremajhna napetost, pa se ugasne, če bi bila preveliki bi ti karto skurlo !!

#11 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 29 september 2009 - 09:07

QUOTE (ixi @ 29. Sep 2009 21:46:15) <{POST_SNAPBACK}>
Problem z potenciali !!! Nihanje toka - poremajhna napetost, pa se ugasne, če bi bila preveliki bi ti karto skurlo !!

Hvala za odgovor Ixi, ampak me zanima ali je to nevarno ???? Mislim zaenkrat se mi to dogaja ko poslušam na slušalkah musko in ko se to zgodi nič ne poči samo ni več zvoka iz slušalk !!! Se pa bojim, da če je nevarno da ne bom uničil monitorje ali pa kaj zaradi tega ???

Lp

Hvala

#12 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.882 prispevkov

Objavljeno 29 september 2009 - 09:29

Počas se stvar uničuje to sigurno, če ne drugega kakšni kondenzatorji na karti... kaj pa kom kje reče na to... kej požmiga monitor ipd. ???

#13 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 29 september 2009 - 09:33

QUOTE (ixi @ 29. Sep 2009 22:29:09) <{POST_SNAPBACK}>
Počas se stvar uničuje to sigurno, če ne drugega kakšni kondenzatorji na karti... kaj pa kom kje reče na to... kej požmiga monitor ipd. ???

Aha, ne na monitorjih nič ne vidim ker sem jih že spakiral, da jih vrnem, ampak se pa spomnim kr dost cajta nazaj da, če je mtka kdaj odprla pečico mi je isto zvok vn vrglo, pa se ni na monitorjih nič pokazalo !!! Samo glasba se neha predvajat in moram potem zvočno ugasniti in še enkrat prižgati, potem pa je spet ql .Ampak fora je, da včasih se to zgodi 2 krat na dan, da mi vrže vn zvok s tem da se luč v kopalnici izklopi tudi po 50 krat, včasih pa se sploh ne zgodi nč oziroma sem še poizkušal s tem da sem rekel mtki nej ugasne luč medtem k jst poslušam glasbo, in smo probal pa nč ni blo tko da ne vem enkrat vrže vn enkrat ne, res nimam pojma, upam pa da ni nevarno, mislim nič ne poč al pa kej v slušalkah.Sam neha se predvajat glasba, tko da sem čist zgublen !!!!

Hvala

#14 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.882 prispevkov

Objavljeno 29 september 2009 - 09:45

QUOTE (ixi @ 29. Sep 2009 20:46:15) <{POST_SNAPBACK}>

Pač pride tako, tut jst sem mel podoben primer, la da je bi za odtenek hujši - ko sem PCa obremenil je ven vrglo FID v bajti. Na to smo čez par mescov pogruntali da so se podobne stvari dogjale pri sosedu ko je zalaufal cekular, tretji sosed varilni aparat ipd... bila je napaka na glavnem trafu !!!

#15 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 29 september 2009 - 09:48

QUOTE (ixi @ 29. Sep 2009 22:45:10) <{POST_SNAPBACK}>
Pač pride tako, tut jst sem mel podoben primer, la da je bi za odtenek hujši - ko sem PCa obremenil je ven vrglo FID v bajti. Na to smo čez par mescov pogruntali da so se podobne stvari dogjale pri sosedu ko je zalaufal cekular, tretji sosed varilni aparat ipd... bila je napaka na glavnem trafu !!!

Štekam, sam bi te prosu če mi še poveš lahko če je to ful nevaren in bi treba električarja al pa kej poklicat da to porihta, a veš k nočm uničit monitorje al pa kej, al pa zvočne, ker na žalost ne serjem denarja, da bi mi bilo vseeno biggrin.gif
Al je ql, in se nimam kej za bat ??

Hvala

Lp

Prispevek uredil/a: beatmakerr, 30 september 2009 - 03:18 .

#16 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 03:19

Mogoče še kdo ve kaj ???

#17 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 30 september 2009 - 03:40

ti to dela tudi če imaš zvočno napajano preko AC power adapterja?
USB je izjemno nezanesljiva in občutljiva zadeva!!!
Nenad Patkovic

#18 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 03:55

Nimam tega adapterja, mam samo Usb, ampak fora je da to prej ni delalo in ne nardi čisto včasih recimo prej je mtka pržgala in ugasnla luč kakšnih 5 krat pa ni bilo nič, malo prej jo je pa na hitr ugasnla in je vn vrgel zvok, s tem da nič ne poči v slušalkah, samo ni več zvoka !!
Tko, da res ne vem kaj nej naredim ???

Kaj misliš NLP, bi mogu električarja poklicat da to poštima al kaj ???

Hvala

#19 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 04:03

ja kartica je preobčutljiva na spremembe v napetosti... m-audio pačsad.gif
Kako da nimaš adapterja?
Vprašaj akkšnega dealerja če ti lahko po naročilo kakšnega zrihta.
Glede el. napeljave: lahko je slabo narejena, kaj ti bo potem štromar na novo "potegnil" elektriko?!
Ne vem... vem samo to da je tu na forumu kar nekaj dobrih električarjev. Mogoče je kakšna rešitev.
Al pa zgolj zamenjava USB čipseta?!
Ugibam.
Nenad Patkovic

#20 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 04:09

QUOTE (NLP @ 30. Sep 2009 17:03:37) <{POST_SNAPBACK}>
ja kartica je preobčutljiva na spremembe v napetosti... m-audio pač sad.gif
Kako da nimaš adapterja?
Vprašaj akkšnega dealerja če ti lahko po naročilo kakšnega zrihta.
Glede el. napeljave: lahko je slabo narejena, kaj ti bo potem štromar na novo "potegnil" elektriko?!
Ne vem... vem samo to da je tu na forumu kar nekaj dobrih električarjev. Mogoče je kakšna rešitev.
Al pa zgolj zamenjava USB čipseta?!
Ugibam.

Ja štromar mi sigurno ne bo elektrike še enkrat štimu, tudi denarja nimam za take fore !!! Nevem no res, ker prej je to delal pri pečici, zdej pa pri luči, res pa je da nč ne poč v slušalkah al pa kej tko da sklepam da ni ful nevarno, vsaj upam !! Je pa tudi res, da se mi ne da vedno še enkrat prižigat zvočne itd... je tudi res da se ne zgodi velikokrat to ampak vseeno moti me...tko da nevem res, sam upam da ne bom z tem uniču nove monitorje ki jih dobim, upam da kmalu biggrin.gif ( Ixi hehe ) !!!

Lp

#21 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 04:13

ne vem... če prej ni tega delalo, zdaj pa... lahko da bo vedno huje, kaj meniš?sad.gif
kontaktiraj dealerja za adapter, drugače pa lepo popakiraj napravico jo prodaj pa si kupi kaj resnejšega (ne nujno dražje).
Nenad Patkovic

#22 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 04:17

QUOTE (NLP @ 30. Sep 2009 17:13:25) <{POST_SNAPBACK}>
ne vem... če prej ni tega delalo, zdaj pa... lahko da bo vedno huje, kaj meniš? sad.gif
kontaktiraj dealerja za adapter, drugače pa lepo popakiraj napravico jo prodaj pa si kupi kaj resnejšega (ne nujno dražje).

Ja vidim, da so res problemi s tem M-Audio !!!!! Ampak zanekrat jo bom še obdržu, pa pač reku mtki da nej paz magar kako prižiga luč itd.... bomo že neki, ker je trenutno res kriza, kar se tiče denarja itd...Še šolo je blo treba plačat itd... Ampak če še kdo ve kej pametnega, glede tega bi lepo prosil za odgovor !!!

NLP hvala ti fulll !!!

Lp

#23 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 04:48

Sam, če bi kupil adapter, teh problemov mogoče ne bi bilo več ????

#24 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 05:02

To samo Bog in M-audio vesta!!!
Nenad Patkovic

#25 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 05:12

QUOTE (NLP @ 30. Sep 2009 18:02:43) <{POST_SNAPBACK}>
To samo Bog in M-audio vesta!!!

Hehe smeh !!!! biggrin.gif

#26 saso

saso

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 477 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 06:30

mogoče bi ti pomagal že powered USB hub (cca 14€) ali pa mogoče UPS (da izničniš nihanja v štromu že preden pridejo do računalnika).. Ampak tudi to ne ve nihče smile.gif

#27 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 06:35

tudi to ja ali pa si od nekoga sposodiš adapter in vidiš če sploh kaj pomaga.
probaj pač.
Nenad Patkovic

#28 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 09:16

QUOTE (NLP @ 30. Sep 2009 19:35:33) <{POST_SNAPBACK}>
tudi to ja ali pa si od nekoga sposodiš adapter in vidiš če sploh kaj pomaga.
probaj pač.

Hvala za odgovore !!!

Ja zdej sem bral na forumih, nekje v tujini. Eni majo iste težave, pa sprašujejo, če bo adapter pomagal, eni so dali novejše driverje gor itd.... nevem, novih driverjev pa nočm gor dajat da ne bom kej zajebal, ker mam visto in za visto so eni pravli da niso dobri driverji kar se tiče fast track pro !!!

Kaj vi mislte ???

lp

Hvala

#29 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.882 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 09:56

M-Audio so čist spodabne karte za ta denar, 1:50 uporabnikov pač ima proble isto kot pri TC, RME, LYNX; APOGEE....ect
Pač kompjutreji in njihovi čipseti.....

Ponavadi ni najbolj nalagat zadnjih driverjev.....če res ne gre drugače..

#30 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 september 2009 - 09:58

QUOTE (ixi @ 30. Sep 2009 22:56:57) <{POST_SNAPBACK}>
M-Audio so čist spodabne karte za ta denar, 1:50 uporabnikov pač ima proble isto kot pri TC, RME, LYNX; APOGEE....ect
Pač kompjutreji in njihovi čipseti.....

Ponavadi ni najbolj nalagat zadnjih driverjev.....če res ne gre drugače..

Aha glih sem jih mislu naložit, zakaj pa ne Ixi če mi lahko prosim poveš ???

Lp

Dodaj odgovor

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov