Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Še en odpulen plug-in maher

7 odgovorov v tej temi

#1 muzika61

muzika61

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 85 prispevkov
  • Interests:PROAUDIO, kitara,jazz,blues

Objavljeno 30 december 2008 - 06:43

No še neki zelo hudga in zastonj. Tip je začel delati pluginčke, ker z obstoječimi ni bil zadovoljen; je pa kao
neki profi developer. Lahko si za đžabe-st zloadate par pluginov; de-esserji,compr,..... Vse dela k vrag za zelo
interesantno ceno. Toplo priporočam.

http://www.digitalfishphones.com/

#2 saso

saso

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 477 prispevkov

Objavljeno 30 december 2008 - 09:47

Nasvet moderatorjem: Mislim, da bi bilo bolje, če bi avtorji novic pisali novice v pravopisni slovenščini.

#3 minimalB

minimalB

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 764 prispevkov
  • Interests:Audio, Video, Broadcast, Film, Multimedia

Objavljeno 30 december 2008 - 10:43

Te plugine smo obdelali po dolgem in pocez ze 2x. To je sedaj tretjic...

http://www.planetaud...p?showtopic=249
http://www.planetaud...p?showtopic=572
http://www.planetaud...p?showtopic=568

Nasvet uporabnikom: uporaba Iskalnika.

Lp,

b.

#4 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 30 december 2008 - 11:12

Hvala minimalB!

To so zelo znani plugini namreč.

Saso:
"Nasvet moderatorjem: Mislim, da bi bilo bolje, če bi avtorji novic pisali novice v pravopisni slovenščini."

Veš prevajat vsega je bolj tak, če nisi vajen angleščine ali še kakšnega drugega jezika te bo povozil čas, žal.
Vse ostalo pa je zmeraj pisano v zborni slovenščini, vsaj z moje strani, le detajli recimo specifikacije produktov so kopirane.

Vsekakor pa: VSAK LAHKO NAPIŠE IN OBESI GOR NOVICO!!!
Ste pa leni ko sto mater!
Tu pa tam se zgodi, da kdo vseeno kaj obesi samoinicijativno, pa jo jaz rade volje tudi dodelam, ker so ponavadi te novice preveč skope...

Tako da saso; si kandidat za novičkarja???!!!IZVOLI!
Komaj čakam jumping0046.gif
Nenad Patkovic

#5 zabukowski

zabukowski

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 185 prispevkov

Objavljeno 30 december 2008 - 11:46

Bom pa še jaz eno povedal, ne glede na to kaj je bilo že napisano smile.gif

Tip, ki je te plugine naredu je Sascha Eversmeier. Sedaj dela pri firmi Magix na razvoju pluginov za program Samplitude. Ker vsi vemo, da je tip nenormalno talentiran softweraš (pa še dober muzičar povrhu), so temu primerni tudi njegovi novejši plugini. Če je kdo sprobal Samplitude FX plugine (npr. Variverb reverb - ZAKON !, pa AM-phibia channel strip, pa AM-munition 2 band comp/limiter), mu bo tako jasno o čem govorim. TOP !!! plugini.

Seveda pa to ne zmanjšuje vrednosti njegovih starih freeware pluginov, ki jih še vedno uporabljam (navkljub UAD in LM). Še posebej bi izpostavil Endorphin, 2 band comp/lim + saturator + MS enc/dec, o katerem je že bilo precej govora na teh forumih.

Očitno Sascha svojo tehnologijo in znanje s pridom uporablja pri novih pluginih, saj se mi zdi npr. AM-munition direkten naslednik Endorphina. Zaradi njegove vezanosti na Magix je Sascha opustil nadaljnji razvoj svojih pluginov, kar je še posebej prizadelo OSX uporabnike.

Skratka hudo dobri brezplačni plugini, ki za malo šalo požrejo veliko plačljivih komercialnih konkurentov. thumbsup.gif

Toliko za danes tongue.gif

LP in vesele praznike
Zabukowski
Bolje je izdati CD kot prijatelja ...

#6 muzika61

muzika61

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 85 prispevkov

Objavljeno 02 januar 2009 - 06:52

poster_oops.gif. Hvala za napotke. Hvala tudi za opozorilo o moji nevednosti, da so bili omenjeni vtičniki v preteklosti že vsaj dva-krat omenjeni.Se bom v prihodnje bolj potrudil pisati v zborni slovenščini. .
Se pa strinjam tudi z ixi-jem, da smo kar se tiče zborne slovenščine na področju profesionalnega
avdia bolj revni (zgoščenke, vtičniki...). Slang nekako nakazuje sproščenost pred včasih pravilno slovnično
zadržanostjo. No, če mi bo v bodoče še kakšna domača ušla(op.p. sem iz vasi), se vsem že vnaprej iskreno
opravičujem. Zahvaljujem se tudi Zabukowskemu za podrobnejši članek o gospodu Eversmeier-ju,
avtorju v mojem članku omenjenih zvočnih (op.p. avdio) vtičnikov. Ker pa sem malo preveč zadržan Talktohand.gif ,
če ne že malce dolgočasen, pa se od vas poslavljam; grem raje šraufat plugine. jumping0046.gif

#7 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 02 januar 2009 - 10:38

Ti kar, sploh nisi dolgočasen, pač o tem smo že pisali, pa bi raje prvo malo poiskal in tam dalje pisal tongue.gif
To je vse.
Zadržanost nima smisla, verjetno si izkušen tonc in še kaj drugega, pa pomagaj in prispevaj k forumu še dalje in bolj aktivneje:)
Mislim, da škodit nikakor ne moreš, lahko pa dobro pomagaš.
Nenad Patkovic

#8 muzika61

muzika61

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 85 prispevkov

Objavljeno 03 januar 2009 - 12:58

Velja, se bom potrudil strongbench.gif Mal sm se hecal.
Hvala za vspodbudo jumping0046.gif

Dodaj odgovor

1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov