RESNICA!!!
Začel
graylow
, nov 23 2008 08:35
14 odgovorov v tej temi
Objavljeno 23 november 2008 - 08:35
prilagam vam univerzalne informacije ki bodo pospešile (duhovni razvoj) vaše dojemanje o našem obstoju, vesolju, skritih resnicah, dimenzijah zavesti, zvoku, geometriji,svetlobi....
vrjeli al pa ne mi je vseeno sam čutim, verjamem in doživljam to RESNICO!
LEPO VAS PROSIM DA SI VZAMETE ČAS IN DA SI V MIRU TER BREZ PREDSODKOV (ki zavirajo naš duhovni razvoj ) PREBERETE TEXT
http://sl.netlog.com...log/blogID=5206
LP
vrjeli al pa ne mi je vseeno sam čutim, verjamem in doživljam to RESNICO!
LEPO VAS PROSIM DA SI VZAMETE ČAS IN DA SI V MIRU TER BREZ PREDSODKOV (ki zavirajo naš duhovni razvoj ) PREBERETE TEXT
http://sl.netlog.com...log/blogID=5206
LP
Music is what feelings sound like
Objavljeno 24 november 2008 - 01:14
ja... ko pa sem vam razlagal o "zero point energy", "scalar energy", "orgon energy",... v kar nekaj postih, pa niste mignili in malo posurfali
mnogo znanstvenikov se je s tem ukvarjalo, vključno kot sem že večkrat omenil Nikola Tesla... dandanes zgovornejši JLN labs...
... ampak seveda to je šele začetek!
Kje je tu še duhovna raven.
... dupla spirala, teslina tuljava, dna, orgonska energija,...
mnogi ljudje ki so se s tem ukvarjali (in se še...) so izginili, bili izbrisani, ignorirani... na takšen ali drugačen način...
Različne ključne besede, ki jih boste uporabljali pri surfanju, bodo različno usmerjale vaše gledanje: new age fizika in/ ali duhovnost...
... mimogrede kaj bo rekel naš član "Purusha"?
In kot zanimljivost tale članek, ki sem ga podal tule: Harmonija vibracij molekul... vonj
ste prebrali za foro?
... še en pogled nad priznano "iskrivljeno" fiziko:)
... klinc, zaenkrat se še ne morem odpovedat mesu:(
mnogo znanstvenikov se je s tem ukvarjalo, vključno kot sem že večkrat omenil Nikola Tesla... dandanes zgovornejši JLN labs...
... ampak seveda to je šele začetek!
Kje je tu še duhovna raven.
... dupla spirala, teslina tuljava, dna, orgonska energija,...
mnogi ljudje ki so se s tem ukvarjali (in se še...) so izginili, bili izbrisani, ignorirani... na takšen ali drugačen način...
Različne ključne besede, ki jih boste uporabljali pri surfanju, bodo različno usmerjale vaše gledanje: new age fizika in/ ali duhovnost...
... mimogrede kaj bo rekel naš član "Purusha"?
In kot zanimljivost tale članek, ki sem ga podal tule: Harmonija vibracij molekul... vonj
ste prebrali za foro?
... še en pogled nad priznano "iskrivljeno" fiziko:)
... klinc, zaenkrat se še ne morem odpovedat mesu:(
Nenad Patkovic
Objavljeno 24 november 2008 - 05:06
Ja NLP res je vse te teme ki si jih omenjal so resno resne, nekako nismo dojemali celotne slike.
Če ti pokažem košček sestavljanke bo to samo košček sestavljanke, če vidiš celo sliko vidiš tudi koščke in povezave med njimi.
Tako se je meni sestavila slika včeraj ko sem prebrau tisto zadevo.
Kar se tiče zvoka je to definitivno vibriranje molekul, če pa slišimo več zvokov ki so v sožitju slišimo harmonijo vibracij...to je spet relativno ker vsak živi svojo verzijo resnice znotraj velike resnice in tako posledično sliši harmonijo ki resonira z posameznikovo resnico, zrak je pa samo medij ki prenaša te vibracije.
Tako na koncu prideš do znanstvene ugotovitve da je vesolje eno veliko harmonično vibriranje zvoka, svetlobe in geometrije ki so medseboj povezani z matematiko...na drugi strani je pa duhovni spekter ki je spet harmonično upet v to čarovnijo.
Če ti pokažem košček sestavljanke bo to samo košček sestavljanke, če vidiš celo sliko vidiš tudi koščke in povezave med njimi.
Tako se je meni sestavila slika včeraj ko sem prebrau tisto zadevo.
Kar se tiče zvoka je to definitivno vibriranje molekul, če pa slišimo več zvokov ki so v sožitju slišimo harmonijo vibracij...to je spet relativno ker vsak živi svojo verzijo resnice znotraj velike resnice in tako posledično sliši harmonijo ki resonira z posameznikovo resnico, zrak je pa samo medij ki prenaša te vibracije.
Tako na koncu prideš do znanstvene ugotovitve da je vesolje eno veliko harmonično vibriranje zvoka, svetlobe in geometrije ki so medseboj povezani z matematiko...na drugi strani je pa duhovni spekter ki je spet harmonično upet v to čarovnijo.
Objavljeno 24 november 2008 - 11:44
no ko sem že prej govoru o povezavi zvoka in geometrije
no takole naj bi se zvok obnašu v 3D obliki, samo da tukaj za medij oz. prevodnik uporabljajo vodo ker je vidna.
http://www.youtube.c...feature=related
no takole naj bi se zvok obnašu v 3D obliki, samo da tukaj za medij oz. prevodnik uporabljajo vodo ker je vidna.
http://www.youtube.c...feature=related
Objavljeno 25 november 2008 - 01:06
Če kdo bere al pa pozna gospoda David Icke-a... vam lahko dobro razloži kako in kaj. Za vse tiste pač ki vas to zanima, si dajte kero knjigo od njega prebrat.
Lp
V.
Lp
V.
Objavljeno 25 november 2008 - 01:37
QUOTE (Vale @ 25. Nov 2008 01:06:30) <{POST_SNAPBACK}>
Če kdo bere al pa pozna gospoda David Icke-a... vam lahko dobro razloži kako in kaj. Za vse tiste pač ki vas to zanima, si dajte kero knjigo od njega prebrat.
Lp
V.
Lp
V.
Ja pri Davidu Ickeju bi pristavil nekaj; je spoštovan bbc-jec novinar in še več..., verjame pa tudi v takšne stvari:
Klikni me Wikipedia - David Icke
poglejte tudi "poglavje": "Reptilian humanoids".
Prečitaj, preštudiraj, dodobra!
Ugotoviš, da priznan novinar angleške nacionalke "kvasi neumnosti" o kuščarskim izvenzemaljskim bitjem, danes so prepoznavni v veliki večini "plave krvi", sploh anglo/saksonske, ki so morda bile davno!!!nekoč na planetu Zemlja dominantna vrsta ali pa so čisto druga vrsta, ki dominira z nami politično in gospodarstveno (kaj pa duševno, pa kam gre ta vsa naša "verska energija"), prekanalizacije energije, pa poveži z vsem kaj si osebno "obesil" in še več...
Evo; to ti je alternatvna veda. Nima začetka in ne konca...
btw: zatrjuje da ima veliko foto arhiva, kjer se mu je posrečilo pod različnimi okoliščinami (trenutni vpadi svetlobe iz okolice in naključna fotografija...) posnel fotografije, kjer plava kri pokaže svoj prav jaz! Naj bi bili humanoidna napredna vrsta iz korenin "kuščarjev", ko so še vladali dinozavri... In so se po milijonih letih vrnili oz. bili več ali manj prisotni, ter medgalaktično kar dejavni... imajo v rokah oblast in načrtujejo marsikaj... kontakt imajo z drugimi intelgencami ves čas.
Mi pač delamo, kar naj bi morali delati...
Je to del resnice?!
Morda. Ampak to je samo EN delček "resnice"...
Nenad Patkovic
Objavljeno 25 november 2008 - 10:29
Vidim, da se je tema malce razzivela, pa bom se sam dodal svoj pisker na temo Mandelbrotova mnozica oz. o fraktalih nasplosno.
55 minutni film o Mandelbrotovi matematicni mnozici in o povezavi le nje z vesoljem, naravo, DNK, skratka vsega kar je okoli in v nas.
http://video.google....098277666323857
Mimogrede: muzika je David Gilmour-jevo maslo.
Lp,
b.
55 minutni film o Mandelbrotovi matematicni mnozici in o povezavi le nje z vesoljem, naravo, DNK, skratka vsega kar je okoli in v nas.
http://video.google....098277666323857
Mimogrede: muzika je David Gilmour-jevo maslo.
Lp,
b.
Objavljeno 25 november 2008 - 03:24
krasno fantje zelo ste globoki in všeč mi je vaš odprt um...tukaj imate še en dokumentarc ki je zelo zelo zelo poučne narave.
http://www.redicecre...cle.php?id=3132
http://www.redicecre...cle.php?id=3132
Objavljeno 25 november 2008 - 05:28
Ali to:
John Cleese in Douglas Adams 42
prečitaj zgodbico z Johnom Cleesom (visoki nerodni monthy pythonovec) in Adamsom.
ali to:
BBC 42
Vzemi kaj hočeš
Luštni dokumentarčki.
Onega s Clarkom pa se še spomnim, ko sem bil pokavec.
Malo da obudim spomine:) Hvala.
John Cleese in Douglas Adams 42
prečitaj zgodbico z Johnom Cleesom (visoki nerodni monthy pythonovec) in Adamsom.
ali to:
BBC 42
Vzemi kaj hočeš
Luštni dokumentarčki.
Onega s Clarkom pa se še spomnim, ko sem bil pokavec.
Malo da obudim spomine:) Hvala.
Nenad Patkovic
Objavljeno 11 februar 2009 - 03:00
... še en kratek video:
Water and Mind - How Consciousness effects Water
pa še kaj: The Primacy of Consciousness - Peter Russell
Water and Mind - How Consciousness effects Water
pa še kaj: The Primacy of Consciousness - Peter Russell
Nenad Patkovic
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov