Menjava Mikrofon Shure SM48 za SEQUENCER-KAWAI Q-80EX
Objavljeno 13 oktober 2008 - 08:40
pa sem dal to temo sem
no uglavnem prodajam mikrofon sm48 shure...
in zdaj mi en tip ponuja zamenjavo za SEQUENCER-KAWAI Q-80EX pa me zanima ce se mi to splaca?
Objavljeno 13 oktober 2008 - 09:16
Objavljeno 13 oktober 2008 - 09:23
sem ugotovu da sem to ze meu no neki podobnega in sem dau vija....
sem prehitro post odpru oprostite;)
Objavljeno 13 oktober 2008 - 10:27
Ali se mi splača?
Prodam
Vprašaj
in podobno...
Oprosti, ampak če nas ne boš upošteval, bodo sledile sankcije.
Prijetno surfanje po PlanetAudiu!
LP
Objavljeno 14 oktober 2008 - 04:55
ne vem no....
Objavljeno 14 oktober 2008 - 12:36
namesto da pisem sem no3 napisem use v naslovu bo njabol razvidno
Objavljeno 14 oktober 2008 - 01:19
namesto da pisem sem no3 napisem use v naslovu bo njabol razvidno
Sej to ti govorita Blaster in Ixi..kaj tu ni jasno?
Še enkrat si preberi navodila foruma in ne sprašuj po forumu ali naj to ali naj to??BERI!!! PA TI BO VSE JASNO WTF??!!
..Pa rečeno ti je bilo tudi da pišeš pravilno slovensko ne pa nekl sleng, ki ga nihče ne razume...prosim da se držiš pravil
Objavljeno 14 oktober 2008 - 01:35
aaaa mi bo use jasno ja ja razumem ker sigurno je na forumu napisano da se mi splaca zamenjat ... ja ja to bo to
Objavljeno 14 oktober 2008 - 02:11
aaaa mi bo use jasno ja ja razumem ker sigurno je na forumu napisano da se mi splaca zamenjat ... ja ja to bo to
Mene zanima zakaj si sploh tak negativno nastrojen? Predvidevam da ti gre v šoli zelo slabo, glede na tvoje pisanje in razumevanje na tem forumu. Pri 18. letih bi pa res že lahko bil bolj zrel. Razumi da te tukaj več nobeden resno je jemle, ker si izgubil svojo avtoriteto že s prvimi tremi objavami, ker so bile nažalost človeku "neprijazne".
Sploh pa če bi rad uspel, boš moral globoko razmislit kaj govoriš in kaj delaš.
Lp
MV
Objavljeno 14 oktober 2008 - 02:45
V šoli mi na žalost ne gre slabo.. Ravno obratno jejhtata...
Glede na moje prve tri objave? Mhm...
Glede na to da karkoli rečem ali napisem tukaj gor imate nekaj proti???
Kakorkoli že če vas toliko motim tukaj gor lahko tudi neham hodit... NI problema...
Če vas pač toliko moti moja želja po znanju in včasih "neumna" vprašanja.
Vsako stvar komentirate... Sej me ne moti komentiranje samo obstajajo dve vrsti...
Ena je da reces Kaj take naslove pises in pokomentiras z pridevki Thaboggy itd
drugo je Dobro nov si na forumu naslednic pazi na naslov... 3 dni sem na forumu ljudje!!! Ne morem vsega obvladat ali pač?
Ne vem kaj si mislit...
Trudim se vsem vasim željam in pogojem ustrečt in ne more mi takoj v prvem poizkusu uspet?
Če bi napisal tisti naslov ki ste rekli bi rekli da kaj sem neumen kaj pisem tako dolge naslove...
Samo da lahko me nekaj kritizirate...
Kritizirate namesto da bi mi pomagali...
Ne vem kako se vam to zdi....
Resno se trudim berem ćimvec... Samo več kot toliko ne morem ... Imam šolo imam treninge in še delam...
Trudim se po najbolsih moceh vsem vam ustrečt, več kot tako ne gre.
In će smo že pri PRAVILNEM SLOVENSKEM PISANJU slovenščino imam verjetno veliko bolse ocenjeno kot večino vas v srednji šoli verjemite!!! Tako da glede pisanja, prosim ne pametovat, ker če hočem napišem tako kot je treba... Lahko me pa opozorite, da ne pišem pravilno, včasih samo pozabim, se pa trudim!!!
Samo jaz sem se tako kot pišem navadil pisati na netu, v šoli pri slovenščini pa knjižno...
No sem se vam razpisal V PRAVILNI SLOVENŠČINI in lepo izraženo
Upam da sem vam ustregel vsaj z tem, če že ne z drugim.
Objavljeno 14 oktober 2008 - 02:57
Ogromno novih userjev se je vpisalo na Planetaudio...IN vsem smo pomagali!!..vsi so se veliko novega naučili!!..samo ti si izjema..dobil si vse informacije..pa vseeno smo vsi kreteni, ker ti nočemo pomagat..kdo je tu potem nor?
Sicer pa upam da po vsem tem kmalu odletiš iz našega planeta..moderator?
LP.GiGaHeRtZ
Objavljeno 14 oktober 2008 - 03:09
Za zečetek me zanima osnovno urejanje zvoka... Brskam po forumu zasledim kakšno uprašanje in temo ki me zanima in povsod piše pobrskaj po netu tam vse piše!
A vi veste koliko časa sem jaz presedel za brskanjem za raznimi tutoriali? Miljon!
in nekaj sem se naučil... Nekaj se se bom... Malo pa sem tudi na vas računal...
Sej ne previm da nisem še nič odnesel od foruma, saj ste mi pomagali, samo...
no saj ni važno...
Če hočete me banajte
Če hočete naredite karkoli hočete....
Samo če se bom hotel spet prijavit se bom... Tako da ne vem kaj boste z tem naredili. Ampak vedite da tega nočem. Resnično bi rad ostal na forumu.
še enkrat se vam opravičujem za vse nevsečnosti, za vsa "neumna" vprašanja itd...
Objavljeno 14 oktober 2008 - 03:22
Skozi forum gre vsak dan na stotine takih ljudi, ki prebirajo naš forum na način wikipedie - nekateri so registrirani, drugi ne. Smo pač edini slovenski forum na takem nivoju in če si pošten bralec se lahk res ogromno naučiš... vsaj kar se tiče osnov. Ni pa v redu če pač kot mimoidoči obiskovalec mal brskaš in naletiš na teme kot so "Vprašaj", "Ali se mi splača?"; ker nimajo nobenega pomena, vsaj ne po imenu.
Mislim da sploh nismo neka stroga kontrola in da je dovolj da pač pišeš za nek uporaben standard. Ok?
lp
Objavljeno 14 oktober 2008 - 03:28
Hehe
OK. Še enkrat se opravičujem in obljubljam, da v nadalnje se bom še bolj potrudil.
Objavljeno 14 oktober 2008 - 03:54
Objavljeno 14 oktober 2008 - 03:56
Me počasi postaja sram ob branju moje trdoglavosti, veste sem pač kozorog po horoskopu- smo trmasti
Objavljeno 14 oktober 2008 - 04:03
Naj bo za "vzor"
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov

Tema je zaklenjena