Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

I-Doser

12 odgovorov v tej temi

#1 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 26 avgust 2008 - 11:30

I-doser.
Verjetno znan večini, pa ker ni nekih hudih novic s področja audia (poletje, dopusti,...) vam podajam povezavo do interesantnega produkta: I-Doser homepage
Kdor pa želi malo raziskovat ozadje in učinke ter strokovna mnenja pa naj se potrudi: I-Doser: Google search

Lahko uporabite tudi druge "ključne besede"....

Sploh pa poglejte idiotarije na youtube-u: I-Doser

Torej slušalke na glavo in kupujte zvoke, ki BI NAJ SIMULIRALA UČINKE RAZLIČNIH in POSAMEZNIH "ZAUŽITIH DROG".
Alkohol dobite za enkraten užitek pri downloadu programa... druge droge je treba dokupiti..., cca. 3.75-4.25$ je kar dosegljivo jumping0046.gif .

Ideja ni nova, nikdar dokazana, različne reakcije pri individualistih,... je pa zdaj SPET mali hype...

Program je zastonj, droge so pa za plačat!

"Pravi" dilerji so kamilice...

Pripete sličice

• I_Doser.jpg

Nenad Patkovic

#2 jetam

jetam

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.057 prispevkov

Objavljeno 26 avgust 2008 - 11:35

bi bilo dobro, če bi kdor ima še kakšne "droge" posnel zvoke, pa bi jih lahko neomejeno poslušali biggrin.gif

#3 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 26 avgust 2008 - 11:52

Ne razumem?
Preberi si njihovo stran in v čem je princip.

Saj je zanimiv... ni pa nič revolucionarnega... ti zvoki ustvarjajo tudi izničitev signalov/ scalar energy/ zero point energy (to so moje nadgradnje razmišljanja o delu tima tega produkta) ... včasih se ni dobro igrat, če še ni povsem raziskana ta tehnologija, bolj v povojih je še, čeprav se je z zelo podobnim "igral" že Nikola Tesla...
Ne dolgo nazaj in še zdaj si lahko kupite določene meditacijske in sprostitvene CD-je, ki uporabljajo različne sistematike poustvarjanja določenega duševnega stanja.

Preverite sami!

Cena: brezplačno,... ampak interesantnih drog je toliko, pa imam tako malo denarja... kdo je naročil peyote?!
Daj mi nooo...

Danes "Bestsellersi:

Peyote
Orgasm
Marijuana
Trip
Ecstasy
Lucid Dream
LSD
Cocaine
Nenad Patkovic

#4 jetam

jetam

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.057 prispevkov

Objavljeno 27 avgust 2008 - 09:36

hotel sem reči, da bi lahko kdo, ki je kupil doze, posnel zvoke in jih spravil v svet wink.gif

#5 Psyko

Psyko

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 387 prispevkov

Objavljeno 27 avgust 2008 - 01:07

Obstaja free program Sbagen (tudi za maca) kjer lahko nalagaš *.sbg fajle od I-Doserja. Cel paket datotek pa se dobi v zalivu gusarjev smile.gif
Sem sprobal cocaine biggrin.gif woooow ....noro

#6 jetam

jetam

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.057 prispevkov

Objavljeno 27 avgust 2008 - 01:53

Sem dobil 7 mp3-jev. Če koga zanima ... PM.

#7 Psyko

Psyko

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 387 prispevkov

Objavljeno 27 avgust 2008 - 02:31

Ja, sam mp3 ji kao niso cool k majo porezane frekvence in "baje" ni istega učinka smile.gif

#8 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 27 avgust 2008 - 06:07

To z mp3ji je najverjetneje res.
Kolikokrat lahko uporabiš posamezno zvočno drogo?
Nenad Patkovic

#9 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.882 prispevkov
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 28 avgust 2008 - 07:21

A zdej ste se začel pa že soundom drogirat ali kaj ? Majku vam je**m wink.gif pridite k memi na trdo drogo, s kladvom, ceglom ali pa z lesom po glav smile.gif
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#10 saso

saso

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 477 prispevkov

Objavljeno 28 avgust 2008 - 11:18

Sem stestiral aplikacijo (seveda nisem kupil ampak sem si jo sposodil od globalnih piratov - try before buy wink.gif). Moram reči, da je mene, pa še enega kolega kar malo zadelo, ko sem sprobal alcohol.drg

Testiral sem kakšno minuto (moral pa bi 30 minut), pa so oči ratale težke in čutil sem rahlo vrtoglavico. Tako da verjamem, da si po 30 minutah mehak kot cota smile.gif. Predvsem če imaš slušalke na glavi in ležiš z zaprtimi očmi.
Kolega pa je rekel, da so se mu po minuti začele solziti oči ter da se mu je začelo smejati. Malo me skrbi o posledicah teh zvokov, če bi to poslušal predolgo smile.gif.

Skratka.. poiskusite smile.gif... mislim da ni samo placebo.

#11 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 28 avgust 2008 - 10:14

QUOTE (saso @ 28. Aug 2008 12:18:15) <{POST_SNAPBACK}>
... Malo me skrbi o posledicah teh zvokov, če bi to poslušal predolgo smile.gif.

Ja, ker se igrajo (kolikor sem prečital in povezal) s "scalar energy/ zero point energy/ orgon energy"... vsaj enkrat sem se o tem že razpisal tukaj: Izvoli

Priporočam da res prečitate in pogledate tudi druge, morebitne odlične učinke skalarne energije: JLN labs - evo na hitro eden vidnejših javnih raziskovalcev te energije.

Ko boste prebrali moje poste in njegove primere boste razumeli...

Večkrat sem spremljal kakšni so principi manipulacije z zvočno energijo (in drugačnih energij, ki se jih da seveda tudi zlorabljat), se uporabljajo tudi v vojaške namene: Grozen usmerjen zvok, ki te prisili v predajo...

Nalašč sem obesil to temo, pubeci; ne vem če se je dobro s tem igrat. Mnogi poročajo o negativnih učinkih glede tega I-doserja, spet tretji pravijo, da niso začutili nič posebnega...
Hotel sem preveriti vašo reakcijo whistling.gif

Ta Tesla... on je bil namreč pionir teh raziskav in odkritij...
Nenad Patkovic

#12 jocorok

jocorok

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 26 prispevkov

Objavljeno 18 avgust 2010 - 12:06

Da ne bo kdo slučajno doktoriral iz mitov in pravljic... Kar se Tesla tiče, predvsem..

Kar pa se binaural beats tiče, je vse razloženo na wikipediji in vsakdo z malo znanja o signal generiranju-u lahko te zvoke sproducira skupaj.

Kar se tiče pa raziskav na tem področju, pa bi z veseljem rad videl eno dvojno slepo peer-reviewed študijo. Nekaj jih je, ki so pokazale nekaj sprememb v valovanju možganov. Ampak da bi bil od tega zadet ali pa kaj podobnega, pa ni. Meni zelo smrdi po placebu.

#13 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 18 avgust 2010 - 11:20

Vsekakor je to navaden nateg, ni niti blizu vsemu tistemu kar se da... malo sem se tudi cinično pošalil da ne bo pomote. Sicer pa tisti ki to preposluša vsekakor lahko vidi da je še normalen... ali pa je izjemno nagnjen placebo efektu.
... doktorati so že bili narejeni na področju tega omenjenega tipa energije, Tesla se je šele začel igrati s tem preden je odšel (seveda nima direktne veze s to igračko, hotel sem pa namignit da morda! se ni dobro igrat s tem...), samo nisem zasledil da je kaj znanega za v javnost... nekaj psiholoških orožij z ženevsko konvencijo bi naj bilo prepovedanih, ki bi naj imele podoben princip dela, koda in intenziteta je bila očitno dodelana in primerna.

O skalarni/orgonski/zero point... energiji pa si lahko več pobrskaš na inetu.
Je lahko tudi izjemno koristna in "komercialno" nedokazana...
Nenad Patkovic

Dodaj odgovor

1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov