Produckija elektronske glasbe
Začel
soundtrap
, jul 27 2006 06:22
36 odgovorov v tej temi
Objavljeno 27 julij 2006 - 06:22
Ker opažam ,da tle še ni posta sem ga pač kot producent tovrsnte glasbe
želel napisati. Kot prvo me zanima, če še kdo producira elektroniko(house prg, techno ,electro pop....)
Ko bom videl stanje na forumu bi pa začeli z težkimi debatami.
Zankrat
Lp
želel napisati. Kot prvo me zanima, če še kdo producira elektroniko(house prg, techno ,electro pop....)
Ko bom videl stanje na forumu bi pa začeli z težkimi debatami.
Zankrat
Lp
Sometimes a mistakes makes a best piece of music.
Objavljeno 15 oktober 2006 - 12:47
No se je le nabralo nekaj ljudi, zdej bi lahko ze kako rekli. Zdej trenutno delam bol techno in me zanima kake plugine kej uporablate za drums and percusison, jst trenutno guru od fx pansion, res nora zadeva ampak me vse eno zanima kaj je kej hudga vstjvja za to zvrst.
Objavljeno 15 oktober 2006 - 07:49
Osebno uporabljam samo sample, ki jih pol dobro nsponam , uporabljam tako imenovano paralelno kompresijo ki izvleče iz kicka in snera se dodaten attack ki nardi punch energijo, kar je nujno za elektronsko glasbo.
Drugače pa je moj adut Z3ta in trilogy,atmosphere kar se tiče vstjev.
in pa blue (papen).
Prava bomba pa so Uad plugini.
Drugače pa je moj adut Z3ta in trilogy,atmosphere kar se tiče vstjev.
in pa blue (papen).
Prava bomba pa so Uad plugini.
Sometimes a mistakes makes a best piece of music.
Objavljeno 15 oktober 2006 - 08:00
battery 2 je kar fejst zmaga in nestrpno čakamo battery 3ko ane ane
drugače cubase kot host aplikacijo, reaktor ma kar fine zvoke,z3ta (ker sem nesramno zaljubljen v chicago piano), celo Spectrasonic serijo inštrumentov in seveda Waves, URS in ostale pljagine
drugače cubase kot host aplikacijo, reaktor ma kar fine zvoke,z3ta (ker sem nesramno zaljubljen v chicago piano), celo Spectrasonic serijo inštrumentov in seveda Waves, URS in ostale pljagine
Objavljeno 09 november 2006 - 04:13
+1
elektro kvazitehno haustrens minimal dub, odvisno od razpolozenja...zadnje case me bolj v zamorjeno-blodnjave vode vlece, hehe... bo treba it mal več na zrak, ne pa samo za računalnikom geekat... :smt024 :smt003
cheers
Zergi=Zergon? :smt039
elektro kvazitehno haustrens minimal dub, odvisno od razpolozenja...zadnje case me bolj v zamorjeno-blodnjave vode vlece, hehe... bo treba it mal več na zrak, ne pa samo za računalnikom geekat... :smt024 :smt003
cheers
Zergi=Zergon? :smt039
Ebay the baby, get more equipment.
Objavljeno 09 april 2007 - 05:16
electro,minimal....
...vecinoma uporabljam digitalizirane sample tr808-909...ker majo res tak electro powahh!!..pa seveda pljuge...najljubsi sigurno rob papen,predator...tud blue je zakon!...veliko delam tud z arturijinimi vstjcki,arp2600,moogmodular....
...vecinoma uporabljam digitalizirane sample tr808-909...ker majo res tak electro powahh!!..pa seveda pljuge...najljubsi sigurno rob papen,predator...tud blue je zakon!...veliko delam tud z arturijinimi vstjcki,arp2600,moogmodular....
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?
Objavljeno 08 marec 2008 - 02:49
+1
produciram predvsem electro, breakbeat in experimentalno glasbo, sem bojl v underground vodah, drugače sem še dj in bobnar. 2 leti igram že akustične bobnepredvsem kake nekonvencionalne beate) - za nekaj časa bom pa nabavil tudi elektronske, trenutno si zaigram-prenesem groove v pc z rolandovim sample padom.
Všeč mi je elektonska muzika z dušo--- naprimer kaki nathan fake - the sky was pink(holden remix)... kjer se stvari odvijajo - spreminjajo čez cel komad včasih pa začasno preskočim tudi na funky zadeve
produciram predvsem electro, breakbeat in experimentalno glasbo, sem bojl v underground vodah, drugače sem še dj in bobnar. 2 leti igram že akustične bobnepredvsem kake nekonvencionalne beate) - za nekaj časa bom pa nabavil tudi elektronske, trenutno si zaigram-prenesem groove v pc z rolandovim sample padom.
Všeč mi je elektonska muzika z dušo--- naprimer kaki nathan fake - the sky was pink(holden remix)... kjer se stvari odvijajo - spreminjajo čez cel komad včasih pa začasno preskočim tudi na funky zadeve
Objavljeno 25 marec 2008 - 04:00
Zdravo elektroničarji
Stvar je taka: nimam primernega monitoringa, do akustično tretiranega placa pa je še dolga... jaz pa kar snemam.
Včeraj sem posnel še enega, v bistvu samo idejo, da se ne pozabi filing... delam z parimi grooveboxi in snemam mix v živo iz mešalke na cela dva kanala.
Jasno da ne more biti bogvekaka kvaliteta ampak vseeno me zanima kako se sliši na pravih monitorjih.
Zdaj pa fehtam : A se komu da zalaufat posnetek na svoji mašini v svojem okolju in mi razložit kolk je posnetek pravzaprav v k***u in malo dopovedat kolk se mi lahko izboljša audio če grem v nabavo monitorjev.
Žanr je nekakšen retro techno, posneto na ADAT in potem pretočeno v PC in tam zbito v mp3 skupaj z nekaj napakami.
Če se komu hoče, mu pošljem mp3.
Lp, Jitter
Stvar je taka: nimam primernega monitoringa, do akustično tretiranega placa pa je še dolga... jaz pa kar snemam.
Včeraj sem posnel še enega, v bistvu samo idejo, da se ne pozabi filing... delam z parimi grooveboxi in snemam mix v živo iz mešalke na cela dva kanala.
Jasno da ne more biti bogvekaka kvaliteta ampak vseeno me zanima kako se sliši na pravih monitorjih.
Zdaj pa fehtam : A se komu da zalaufat posnetek na svoji mašini v svojem okolju in mi razložit kolk je posnetek pravzaprav v k***u in malo dopovedat kolk se mi lahko izboljša audio če grem v nabavo monitorjev.
Žanr je nekakšen retro techno, posneto na ADAT in potem pretočeno v PC in tam zbito v mp3 skupaj z nekaj napakami.
Če se komu hoče, mu pošljem mp3.
Lp, Jitter
Vse elektronske naprave delujejo na dimček. Ko dimček ispustijo, ne delujejo več.
Dodaj odgovor
0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov