Niti me ne moti preveč, meni je najbolj važno da brezhibno dela transport, fader, pa kakšen undo ipd.
Dobr štos je tudi da lahko parim tipkam prirediš druge funkcije - npr. jaz imam 'punch' tipki prirejen 'set left locator' itn.
Sem pa imel hecno pripetijo na Presonus forumih, kjer so se delali 'mutave' zaradi tega problema, ki so ga prehodno že priznali.
Pol sem pa tolk težil, da mi je moderator brez opozorila zbrisal moje poste in me označil kot 'being negative towards Presonus' -
si moreš mislit. Pol sem pa čist znoru in sem poslal na vse njihove možne maile, da jih mam dost in da bom kupu Steinbergov kontroler, hehe.
No, čez nekaj časa sem dobil po e-mailu previden odgovor, da raziskujejo ta problem in da bom obveščen o napredku. Od takrat ni nič novega
(cca. 2 meseca). Torej, Presonus tehnical support ni ravno za vzgled.
Tudi te 'problemčiče' bodo slej ali prej zrihtali, mislim pa da je to odvisno tudi od Steinberga, ki pa je (glej ga zlomka) pred
kratkim najavil svoj kontroler ala 'Faderport' (CC121 Advanced Integration Controller). Vsaka špekulacija je nenamerna
p.s.
tudi cena je OK
LP
Zabukowski
Bolje je izdati CD kot prijatelja ...