Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

CUBASE SX 3 problem...

19 odgovorov v tej temi

#1 Matox

Matox

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 74 prispevkov

Objavljeno 29 maj 2006 - 02:26

Malce banalno vprašanje glede CUBASEa... A ima cubase kje kako možnost eksportiranja vseh trackov naenkrat, da se vsak track z efekti vred shrani v svoj file? Nekakšen batch export/mixdown?
Vse je relativno!

#2 SoulFood

SoulFood

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 437 prispevkov

Objavljeno 29 maj 2006 - 04:06

a nimaš že v mapi, kamor se vse snema, file? mislim, da so wav...

#3 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 29 maj 2006 - 04:07

Audio Mixdown določenega tracka. Druga opcija je, da freezaš vsak audio kanal posebej in potem poiščeš v poolu ta fajl. Tega še nism probou, ampak možno, da bi šlo. wink.gif

LP

#4 minimalB

minimalB

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 764 prispevkov
  • Interests:Audio, Video, Broadcast, Film, Multimedia

Objavljeno 30 maj 2006 - 12:19

To funkcijo tudi jaz pogresam... smile.gif

Glede freeza je problem, ker potem trakovi nimajo isti zacetek in jih je tezko v kak drug sequencer importirat... (broadcast wave s kodo je ok, samo ni to se tolk ziher)

Mogoce se da narest macro... zgolj ugibam, ker jaz sem se v2 biggrin.gif

Lp,

b.

#5 Matox

Matox

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 74 prispevkov

Objavljeno 30 maj 2006 - 01:51

No, želel bi si tole:
imam projekt s 40 stereo tracki. Hočem narediti mixdown vsakega tracka posebej z vsemi inserti, ki so že gor. Se pravi, končno verzijo, samo vseh 40 trackov vsakega v svoj file. Našel sem nekaj, ki naj bi kot plugin to omogočalo, vendar le beta... Nisem še poskusil... Bomo videli.
Vse je relativno!

#6 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 30 maj 2006 - 02:20

Zakaj pa bi to naredu? Freezaj špure pa je. smile.gif

LP

#7 kremšnita

kremšnita

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 21 prispevkov

Objavljeno 24 junij 2006 - 11:06

Jaz imam Quite a funky problemček :oops: ...kako naj pripravim Cubase SX da mi bo snemal mikrofon priključen na line-in?Vem da zveni glupo,sam je res,v Cool editu mi snema v Cubasu pa ne?So kje kakšne nastavitve ki sem jih spregledal?
The funny thing about regret is that it's better to regret something that you HAVE done than to regret something you HAVEN'T done

#8 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 25 junij 2006 - 02:46

Vse piše v priloženih navodilih. Če zadeve ne najdeš, ti pomaga Steinberg support.

LP

#9 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 17 avgust 2006 - 11:50

ok ker ne bi rad odpiral nove teme, ki se veže na kubasico...

kater plugin mi lahko pretvori nek določen VST inštrument iz stereo v mono? še bolje bi bilo da bi v "kjubejsu" že obstajala taka pretvorba brez kakršnihkoli plugsov...

#10 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 18 avgust 2006 - 09:16

Waves S1-Imager naprimer...

LP

#11 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 18 avgust 2006 - 10:42

aha...kul. Še kakšn?

LP lcd

#12 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 19 avgust 2006 - 01:01

A ni eden dost? wink.gif

LP

#13 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 19 avgust 2006 - 09:01

res je. sem ga sprobal v Cubaseu kot return efect da ne bi na vsak VST dajal po en plugin in se je kar lepo obnesel.

LP dcl

#14 Ploki

Ploki

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov

Objavljeno 13 marec 2007 - 06:35

QUOTE ([Blaster)
]Audio Mixdown določenega tracka. Druga opcija je, da freezaš vsak audio kanal posebej in potem poiščeš v poolu ta fajl. Tega še nism probou, ampak možno, da bi šlo. wink.gif
LP

Ne gre. (nisem ti poskusal dokazat da ne gre, slucajn sm naletu na to)
oz tko bom reku, v dolocenih primerih nau slo. sm freezal drumkit from hell superior na tak nacin da je na prvo dobo usekalo vse, da bi jih lahko syncal..freeza mi vsak drum posebej. vse dela tip top, skopiram fajle da bi jih dal v projekt. . glej ga zlomka, out of sync biggrin.gif na daljsih delih tisine .. no, je ni blo. biggrin.gif fajli precej krajsi kt navadno.

ZDej mam pa se jst en problem,
Kako lahko routas Group track B v Group track A, ce je bil grouptrack B narejen pred grouptrack Ajem. :-?

#15 gigahertz

gigahertz

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 255 prispevkov

Objavljeno 03 april 2007 - 06:05

hej!!
Imam problem z cubaseom...
...do danes mi je progi delal zelo solidno...danes pa sem pri odpiranju projekta(cpr) naletel na tezavo....ne odpre mi tud enega glasbenega projekta vec......v okencu z errorjem pa napise da je program cubase sx naletel na tezavo in se mora zapreti?????=)(/&/&%$$...

...zanima me ce bi imel z instalacijo nove verzije probleme pri odpiranju starih projektov...ali probleme z inserti v trackih v novi verziji progija??
:shock:
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?

#16 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.883 prispevkov
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 04 april 2007 - 07:50

QUOTE (gigahertz)
hej!!
...do danes mi je progi delal zelo solidno...danes pa sem pri odpiranju projekta(cpr) naletel na tezavo....ne odpre mi tud enega glasbenega projekta vec......v okencu z errorjem pa napise da je program cubase sx naletel na tezavo in se mora zapreti?????=)(/&/&%$$...

...zanima me ce bi imel z instalacijo nove verzije probleme pri odpiranju starih projektov...ali probleme z inserti v trackih v novi verziji progija??

maš krek ??
Če program deinštaliraš in nato še enkrat inštaliraš ne vpliva na projekte čisto nič :!:
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#17 gigahertz

gigahertz

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 255 prispevkov

Objavljeno 04 april 2007 - 03:01

krek je ja! :oops:
...thanks ixi za odgovor!!...sem se ze bal da zgubim kakih 20hudih komadov :roll: ...pa oblubim da kupim legalca! ;-)
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?

#18 SkyMan666

SkyMan666

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 220 prispevkov

Objavljeno 11 maj 2007 - 02:17

QUOTE (ixi)
QUOTE (gigahertz)
hej!!

maš krek ??
Če program deinštaliraš in nato še enkrat inštaliraš ne vpliva na projekte čisto nič :!:

P.s.: Edino, kar boš moral nardit še enkrat, je inštalirat vse plug-ine, kar si jih uporabljal, ker če ne se bo kregal in pizdil sam s z sabo na začetku, da ne dobi plugov niti sa daljnogljed... wink.gif

#19 crneha

crneha

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 59 prispevkov

Objavljeno 11 maj 2007 - 03:39

Po mojem si kakšne plug-ine narobe inštaliral zato ti ne zaštarta.Sem imel isti problem.Odstrani kar si inštaliral ali Upali system restore in dej pc na par dni nazaj na uni datum ki ti je delalo.

#20 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 24 junij 2007 - 04:18

eh...sem hotel na Cubaseovem forumu postat pa bom raje tukaj
uglavnem ko odprem Battery v cubaseu kot multichannel instrument dobim vsak kanal kot stero namesto mono. kako se tega lotit?

lp
lcd

Dodaj odgovor

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov