CUBASE SX 3 problem...
Začel
Matox
, maj 29 2006 02:26
19 odgovorov v tej temi
Objavljeno 30 maj 2006 - 12:19
To funkcijo tudi jaz pogresam...
Glede freeza je problem, ker potem trakovi nimajo isti zacetek in jih je tezko v kak drug sequencer importirat... (broadcast wave s kodo je ok, samo ni to se tolk ziher)
Mogoce se da narest macro... zgolj ugibam, ker jaz sem se v2
Lp,
b.
Glede freeza je problem, ker potem trakovi nimajo isti zacetek in jih je tezko v kak drug sequencer importirat... (broadcast wave s kodo je ok, samo ni to se tolk ziher)
Mogoce se da narest macro... zgolj ugibam, ker jaz sem se v2
Lp,
b.
Objavljeno 30 maj 2006 - 01:51
No, želel bi si tole:
imam projekt s 40 stereo tracki. Hočem narediti mixdown vsakega tracka posebej z vsemi inserti, ki so že gor. Se pravi, končno verzijo, samo vseh 40 trackov vsakega v svoj file. Našel sem nekaj, ki naj bi kot plugin to omogočalo, vendar le beta... Nisem še poskusil... Bomo videli.
imam projekt s 40 stereo tracki. Hočem narediti mixdown vsakega tracka posebej z vsemi inserti, ki so že gor. Se pravi, končno verzijo, samo vseh 40 trackov vsakega v svoj file. Našel sem nekaj, ki naj bi kot plugin to omogočalo, vendar le beta... Nisem še poskusil... Bomo videli.
Vse je relativno!
Objavljeno 24 junij 2006 - 11:06
Jaz imam Quite a funky problemček :oops: ...kako naj pripravim Cubase SX da mi bo snemal mikrofon priključen na line-in?Vem da zveni glupo,sam je res,v Cool editu mi snema v Cubasu pa ne?So kje kakšne nastavitve ki sem jih spregledal?
The funny thing about regret is that it's better to regret something that you HAVE done than to regret something you HAVEN'T done
Objavljeno 13 marec 2007 - 06:35
QUOTE ([Blaster)
]Audio Mixdown določenega tracka. Druga opcija je, da freezaš vsak audio kanal posebej in potem poiščeš v poolu ta fajl. Tega še nism probou, ampak možno, da bi šlo.
LP
LP
Ne gre. (nisem ti poskusal dokazat da ne gre, slucajn sm naletu na to)
oz tko bom reku, v dolocenih primerih nau slo. sm freezal drumkit from hell superior na tak nacin da je na prvo dobo usekalo vse, da bi jih lahko syncal..freeza mi vsak drum posebej. vse dela tip top, skopiram fajle da bi jih dal v projekt. . glej ga zlomka, out of sync
ZDej mam pa se jst en problem,
Kako lahko routas Group track B v Group track A, ce je bil grouptrack B narejen pred grouptrack Ajem. :-?
Objavljeno 03 april 2007 - 06:05
hej!!
Imam problem z cubaseom...
...do danes mi je progi delal zelo solidno...danes pa sem pri odpiranju projekta(cpr) naletel na tezavo....ne odpre mi tud enega glasbenega projekta vec......v okencu z errorjem pa napise da je program cubase sx naletel na tezavo in se mora zapreti?????=)(/&/&%$$...
...zanima me ce bi imel z instalacijo nove verzije probleme pri odpiranju starih projektov...ali probleme z inserti v trackih v novi verziji progija??
:shock:
...do danes mi je progi delal zelo solidno...danes pa sem pri odpiranju projekta(cpr) naletel na tezavo....ne odpre mi tud enega glasbenega projekta vec......v okencu z errorjem pa napise da je program cubase sx naletel na tezavo in se mora zapreti?????=)(/&/&%$$...
...zanima me ce bi imel z instalacijo nove verzije probleme pri odpiranju starih projektov...ali probleme z inserti v trackih v novi verziji progija??
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?
Objavljeno 04 april 2007 - 07:50
QUOTE (gigahertz)
hej!!
maš krek ??
Če program deinštaliraš in nato še enkrat inštaliraš ne vpliva na projekte čisto nič :!:
Objavljeno 11 maj 2007 - 02:17
QUOTE (ixi)
QUOTE (gigahertz)
hej!!
maš krek ??
Če program deinštaliraš in nato še enkrat inštaliraš ne vpliva na projekte čisto nič :!:
P.s.: Edino, kar boš moral nardit še enkrat, je inštalirat vse plug-ine, kar si jih uporabljal, ker če ne se bo kregal in pizdil sam s z sabo na začetku, da ne dobi plugov niti sa daljnogljed...
Dodaj odgovor
0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov