Trenutno si lastim Mackie DL 806 in jo po parih letih prodajam. Moti me par stvari, med drugim tudi to, da je zlo tiha na outputu, da ima analogne gain knofe, ki se ne shranijo digitalno in se med transportom premikajo itd. Kupujem novo, načeloma imam 8 kanalov dovolj, če bo pa kakšen več, pa ne bo panike. Najprej sem gledal midas in behringer, pa sem potem prebral, da so midasove vseeno narejene malo boljše, naj bi pa imeli obe slab router. Kaj bi vzeli na mojem mestu?
Potem pa sem videl tole GIG 202, ki jo dobim relativno poceni, ampak ne poznam in na netu ni nobenih ustreznih informacij. Pri mizah 1 in 6 mi je dejansko všeč, da je tam še en display. Na odru vedno uporabljam iPad, ampak za hiter popravek tako ni potrebno odpirat appa na iPadu, ampak lahko samo daš volume down recimo. Če vzamem midase/behringerje pa moram svoj app na ipadu zamenjati za njihovega in to vzame 10 sekund. Ni panike, ampak če se mudi nekaj popravit, da recimo dobim mikrofonijo, pa to ni ugodna rešitev. Torej vzel bi GIG 202, ampak ne poznam.
1. Dap audio GIG-202
2. Midas MR12
3. Midas MR18 (edina razlika karko razumem, da lahko snemaš multitrack)
4. Behringer X AIR 18
5. Behringer X 12
6. the t.mix DM 20 (ne poznam, ampak mi je všeč)
7. RCF M 18
8. Soundcraft Ui16
9. Soundcraft Ui24R
Kaj drugega?