Zdravo
Kje v Ljubljani bi najceneje dobil primeren pokrivni material za absorberje iz kamene volne? Kateri material naj sploh iščem, da bo ustrezno vpijal zvok in ga ne bo nič odbil?
Objavljeno 23 junij 2015 - 03:28
Objavljeno 24 junij 2015 - 04:01
Mikrotkanina, vsaj 250g/m2 + gramatura, jaz uporabljam 300g/m2 +
Vrteks (predvsem zimski) se uporablja ko nimaš dovolj dobre tkanine in nad vrteks dodaš še sloj dekorativne tkanine.
Mnogokrat je dobro mikrotkanino mogoče kupiti v trgovinah ki prodajajo na kg oz. gre za tkanine z napako ali ko gredo iz proizvodnega programa, drugače znajo biti kar drage (20 ali 30+€/tekoči meter). Je pa res da nimaš na izbiro kaj prida barv.
Če potrebuješ večjo količino se lahko obrneš name, izbira, kvaliteta... z odlično ceno.
Objavljeno 29 junij 2015 - 11:37
Hvala vsem za odgovore. NLP, mi lahko kot privatno sporočilo pošlješ okvirno po koliko bi mi lahko zrihtal na kvadraturo te mikrotkanine? Se pravi če tvojo kupim, mi ni treba še tiste vrtne zadeve, lahko samo to dam čez?
Mimogrede, nekje sem bral, da dajejo na zadnji del (tisto, ki pride obrnjeno proti steni oziroma kotu) polivinil? Je to smiselno?
Objavljeno 30 junij 2015 - 05:24
"Polivinil" nekateri dajejo na sprednje površine absorberjev izza tkanine...
Pošlji mi PM, če si zainteresiran, tega je kar nekaj in je dobro pogledat vzorce.
Če gre zgolj za par m2 nima smisla, zato naredi neko računico koliko približno potrebuješ.
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov