Zvočna je še kako povezana s prostorom, ampak inderektno preko ojačevalca in zvočnikov:)
Dal sem ti nasvet, ker omenjaš:
"Ker si trenutno urejam akustiko v CR in bo počasi končana..." in " Urejam control room, ni še urejeno =) Nekaj pojma mam glede tega, kaj veliko pa ne, zato predvidevam, da lahko tu najdem odgovore na veliko vprašanj rolleyes.gif..." - torej po domače nimaš pojma in se norčuješ.
... nisi podal nobenih točnih podatkov, načrtov... sobe... tako ali tako jo že urejaš in bo počasi končana torej že imaš cilj... nekam skregano s pametjo a ne?
Dal sem ti dobronameren nasvet in ne da se ti cinično zajebavaš.
... in dobro pazi da si kupiš čim bolj stabilno zvočno karto! verjetno razlike v zvoku tako ne boš opazil, če ne bodo vsi elementi v monitoring verigi na nekem višjem nivoju (v to verigo spada tudi urejena akustika).
Noo... sploh se ne norčujem ampak sprašujem za mnenje. Napisano je točno tako, kot mišljeno, zato nevem zakaj bi se norčeval in zajebaval? Pa pustimo zdaj to...
Bom v akustiki naredu nov topic kjer bom dodal vse načrte in fotografije obstoječega stanja, da bomo lažje komunicirali. Verjamem, da mi še ogromno manjka, zato pa sem se registriral sem ker vidim, da lahko dobim zelo uporabne nasvete.
Upam, da nisem spet kaj nerazumljivega napisal...
LP,
Dejan