Pomoč radijski oglas
Začel
Mmarko
, okt 16 2013 10:59
15 odgovorov v tej temi
Objavljeno 16 oktober 2013 - 10:59
Pozdravljeni,
nujno bi rabil pomoč pri urejanju govora za potrebe audio reklam. Zanima ma namreč katere efekte vse uporabit, da bi posnetek govora bil primeren za to vrsto reklame in seveda, kateri končni format bi bil najboljši.
Oprema ki jo imam pa je naslednja:
- Behringer B2
- M-audio firewire 1814
- Yamaha hs50m
- Pro Tools 8
Že vnaprej hvala za pomoč in lep pozdrav.
nujno bi rabil pomoč pri urejanju govora za potrebe audio reklam. Zanima ma namreč katere efekte vse uporabit, da bi posnetek govora bil primeren za to vrsto reklame in seveda, kateri končni format bi bil najboljši.
Oprema ki jo imam pa je naslednja:
- Behringer B2
- M-audio firewire 1814
- Yamaha hs50m
- Pro Tools 8
Že vnaprej hvala za pomoč in lep pozdrav.
Objavljeno 16 oktober 2013 - 05:25
Hvala za pomoč in odgovore.
Imam pa namen v prihodnje kupit nov mikrofon prav za potrebe snemanja govora in radijskih oglasov.
Ploki mi je že dal nekaj opcij, me pa zanima če obstaja kakšna varianta mikrofona ki bi ga lahko uporabljal večnamensko. Pač za brani govor in za snemanje vokalov.
Za mikrofon pa imam predviden budget cca. 500€.
Lp, Marko
Imam pa namen v prihodnje kupit nov mikrofon prav za potrebe snemanja govora in radijskih oglasov.
Ploki mi je že dal nekaj opcij, me pa zanima če obstaja kakšna varianta mikrofona ki bi ga lahko uporabljal večnamensko. Pač za brani govor in za snemanje vokalov.
Za mikrofon pa imam predviden budget cca. 500€.
Lp, Marko
Objavljeno 16 oktober 2013 - 11:02
Objavljeno 17 oktober 2013 - 09:22
QUOTE (ixi @ 17. Oct 2013 07:07:54) <{POST_SNAPBACK}>
SEE RIBBON MIC 1 to je d best ...
SEE X1 WITH PROJECT STUDIO REFLEXION FILTER BUNDLE - tudi tele bi bilo ok, čeprav ni ribbon.
SEE X1 WITH PROJECT STUDIO REFLEXION FILTER BUNDLE - tudi tele bi bilo ok, čeprav ni ribbon.
A sta si x1 in x1r podobna sploh, razen bodyja?
Objavljeno 25 oktober 2013 - 06:26
Vzami Golden age Pre73 ki dela par % slabse kot neve.
http://www.soundonso...denagepre73.htm
Ce imas pa kes pa kaksen UA LA-610, UA 6176...
http://www.soundonso...denagepre73.htm
Ce imas pa kes pa kaksen UA LA-610, UA 6176...
Objavljeno 08 november 2013 - 12:57
QUOTE (Ploki @ 24. Oct 2013 20:56:56) <{POST_SNAPBACK}>
kje si ga pa staknil? /koliko si dal
če si kdaj za bi lahko malo primerjala z X1R
če si kdaj za bi lahko malo primerjala z X1R
Lahko ni problema. Kupil sem ga v audio pro za 500€. Glede nato da sem začetnik, mi vsaka nova izkušnja dosti pomeni

Mam pa še eno prošnjo oziroma vprašanje. In sicer ima kolega trio (frajton, klarinet, bas) + 3 glasno petje..in smo se nekaj snemali. V glavnem zadeva je posneta kr všečno, tako da bi zdaj rabil pomoč pri miksu.
Kakšen plug-ine kje uporabit in kako pripravit posnetek, da bi bil dovolj dober za njihov youtube kanal.
Že vnaprej hvala za odgovore in pomoč.
Dodaj odgovor

1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov