Torej.... malo bolj resno se mislim lotiti studia in začeti delati resne posnetke. Nabavil sem RME UCX in UAD2 Quad Satellite. Problem se je pojavil z povezljivostjo UAD2 Satellite z mojo firewire karto katero imam v starejšem PC-ju (Pentium 3GHz, 2GB Ram). Zadeva je sicer nekaj časa delala, vendar so se po parih minutah začele pojavljati napake. Pisal sem UAD tehnični podpori in so mi povedali da verjetno nimam kompatibilne firewire kartice. Itak pa imam že star comp, zato bom kupil drugega, da se ne bom ukvarjal s tem, kok stvari lahko naenkrat ženem, da se mi ne bo sesul sistem.
Vsi hvalijo mac-e, vendar so kar dragi. V oči mi je pa padel Mac Mini Server (i7 2.0GHz, 16GB Ram) katerega novega dobiš že za cca.: 730 EUR, kar pa ni več tak denar, če si pol ziher da bo vse delalo tip top
Torej, ali ima kdo izkušnje z Mac Mini-ji in UAD2 Satellite? In ali je to primeren računalnik za studijsko delo? Aja, pa iz UAD so mi poslali tole....
http://www.uaudio.co...c-compatibility
tukaj je napisano katere stvari so preverjeno kompatibilne z UAD2 Satellite, vprašal sem jih še bodo z omenjenim Mac minijem, pa so rekli da verjetno ja. Samo jaz bi moral za zihr vedet
Hvala vam za pomoč