lep pozdrav zanima me če XLR Chassis Connectorju odstranim ozemljitev, kakšne so lahko težave???
(rad bi odstranil PUSH gumb in posledično moram odstraniti ozemljitev ohišja, )
XLR Chassis Connector
Začel
illjani
, apr 23 2012 08:28
2 odgovorov v tej temi
Objavljeno 26 april 2012 - 06:18
Najbrž gre za vhod, ne? Pripni kako fotko in razloži zakaj moraš odstranit push gumb. Predvidevam, da je tisti na konektorju, ni mi jasno zakaj bi to želel odstranit. Morebitne težave so odvisne od tega kje je zaključena ozemljitev, motenj okolice, pa od tega ali gre za bal. ali unbal. povezavo, kakšno je vezje, itd. Opiši še za katero napravo gre, ter kaj nanjo priključuješ. Če je povezava bal. načeloma ne bi smelo biti problemov, zadeva bo delala, lahko pa dobiš "pin 1 problem". Poguglaj kaj o tem, "pin 1 problem" je dobro opisan, npr. Bill Withlock je za AES napisal dokument o tem.
Premalo podatkov si dal, da ti dam pravi odgovor.
Lp
Premalo podatkov si dal, da ti dam pravi odgovor.
Lp
Objavljeno 06 maj 2012 - 09:17
gre za povezavo med snemalno sobo in studijsko sobo, samo xlr konektorji se pravi bal. multicore povezava iz mešalne mize v snemalno sobo.odločil sem se zato
ker bi moral vse konektorje še enkrat prelotat da bi jih lahko vgradil v leseno ploščo snemalne sobe,kjer sem izrezal luknje za konektorje,če se bojo pojavile kakšne težave bom pač moral nazaj noter
dati push gumb pa vse skupaj prelotat,sam upam da nebo potrebe.stvar sem testiral priklopil in ni bilo nobenih motenj v signalu, nobenih GROUND,HUM problemov,pa kakšnih radijskih postaj tudi ni za slišat heh
hvala za odgovor
lp
ker bi moral vse konektorje še enkrat prelotat da bi jih lahko vgradil v leseno ploščo snemalne sobe,kjer sem izrezal luknje za konektorje,če se bojo pojavile kakšne težave bom pač moral nazaj noter
dati push gumb pa vse skupaj prelotat,sam upam da nebo potrebe.stvar sem testiral priklopil in ni bilo nobenih motenj v signalu, nobenih GROUND,HUM problemov,pa kakšnih radijskih postaj tudi ni za slišat heh
hvala za odgovor
lp
Dodaj odgovor
0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov