Meni ne dela, audio se zatika, glitcha, včasih celo začuda dela za kratek čas - če recimo povečam buffer na ASIO, ampak kakor hitro vklopim kak drug plug-in mi spet začne štekat, pa kartica sploh ni obremenjena... medtem ko mi obe UAD-1 kartici delata brez problema... tudi ko sem povsem nepožrešne plug-ine dodelil UAD-2 je bila zgodba ista, medtem kot na UAD-1 delajo.
Še večji hec pa je, da v REAPERju dela vse brez problema, tudi na manjših buffer nastavitvah - na isti mašini in vseh drugih istih nastavitvah... zalaufam 6 AMPEXov gor, pa NEVE 33609, 1081, skratka - vse moje najbolj požrešne plug-ine, pa še zmeraj vse dela... WTF?? Sem sprobal še v drugem Steinbergovem programu - Wavelabu, pa ista pesem - tu se sploh audio ne pojavi... kaj ima Steinberg proti UAD-2??
Sem na win7 32 bit - in kot pravim - v Reaperju dela vse brez problema, težava je samo v faking Nuendu... sem že parkrat razmišljal da ga prodam in popolnoma presedlam na Reaperja, a sem ga preveč navajen in mi je super orodje sicer.
Prispevek uredil/a: satoration, 01 marec 2012 - 09:46 .