Z bendom smo posneli božični video.
Dobil sem veliko pohval na ta izdelek:) Zanima me še kaj si mislite vi glede zvoka. Kaj bi se dalo izboljšat , itd,...Zvrst muzike je pač punk-rock a upam da to vam ne bo v breme:) Rad bi samo mnenja;)
Snemano je v domačem studiu. Na digidesign zvočno, kick-52, snare-57, oh-T-bone konds., kitara (mesa) 57 in akg perception 420, vokali-akg 420. Mastering z T-racks.
Vesele praznike usim forumašm;)
Moj mix, mastering in video:)
Začel
prasc
, dec 21 2010 11:13
7 odgovorov v tej temi
Objavljeno 21 december 2010 - 11:13
Objavljeno 22 december 2010 - 08:40
QUOTE (prasc @ 21. Dec 2010 23:13:40) <{POST_SNAPBACK}>
Z bendom smo posneli božični video.
Dobil sem veliko pohval na ta izdelek:) Zanima me še kaj si mislite vi glede zvoka. Kaj bi se dalo izboljšat , itd,...Zvrst muzike je pač punk-rock a upam da to vam ne bo v breme:) Rad bi samo mnenja;)
Snemano je v domačem studiu. Na digidesign zvočno, kick-52, snare-57, oh-T-bone konds., kitara (mesa) 57 in akg perception 420, vokali-akg 420. Mastering z T-racks.
Heh... video zgleda kul .. pač tak homemejd
Objavljeno 22 december 2010 - 01:43
;)tnx. Vokalistka je moja punca. Pač pela je pri mladih kuzlah;) Zakej ?
Ko pridem domou bom uploudu komad, da pokomentirate koliko sem se navdil iz vašega foruma;)
Ko pridem domou bom uploudu komad, da pokomentirate koliko sem se navdil iz vašega foruma;)
Objavljeno 22 december 2010 - 02:23
se mi je zdelo da sem jo zasledil pri kuzlah... tisto je propadlo ane, oz. je bil one time gig projekt če prou vem...
no,fajn ustvarjite!
no,fajn ustvarjite!
Objavljeno 22 december 2010 - 04:26
Tuki maste komad za skritizirat:)
http://rapidshare.com/#!download|537l3...o_Out.wav|14260
Objavljeno 22 december 2010 - 10:36
Carsko!!!
: )
Ce ste tud drugac panksi ga przite na polno!
Najjaci so mi pa "turururu" back vokali... heheh...
Lp,
b.
: )
Ce ste tud drugac panksi ga przite na polno!
Najjaci so mi pa "turururu" back vokali... heheh...
Lp,
b.
Objavljeno 25 december 2010 - 07:21
HEHE tnx. Recimo da s tako zvrstjo ustrajamo enih 6 let;) Mene zanima kako mnenje od sounda komada. Bo skritiziral kdo?
0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov