Komad je res hud. Ko si že omenu bmd-ja ... tanou cd od t-set je res 1a

. Kot pa sem uspeu zasledit pa se bo izkazau tudi na plati borec v meni od atile tako da pridno čakam(o) da uleti vn !!
Uff od T-SET-ov ta nov cd je res hud sploh produkcija ! Pa Bobi Vejn ga zmaga hehe, k Snoop Dogg ma glas hehe

Da ne govorim o Atili, ki je zame med boljšimi MC-ji v Sloveniji in že nestrpno pričakujem album !
Tko, da še omenm mal tko zravn meni osebno so top MC-ji v Slo :
- Zlatko ( plata nej bi bla 1.aprila, pa bo kot je vidno na koledarju bo kasneje prišla vn )
- Atila ( plata nej bi bila maja

)
- Doša ( plato je že mislu dat vn januarja potem februarja itd... zdej pa je baje pršlo do enih komplikacij pri mixu (ne smem preveč govort ) tako, da bo treba počakat, ampak si upam rečt, da bo to ena najboljših rap plat v Slo do zdej ali pa vsaj med boljšimi )
- Markan ( Plata pride konc aprila, sam so na žalost beati z neta, sam bo isto dobr sm prepričan )
- Kosta ( To pa nimam pojma upam, da bo kmal kej novga pršlo vn, komad sreča pride je Top

)
Lp
Lp
snemanje vokalov in instrumentov ter mix plate sem delal jaz. Mastering je delal Grega, ampak ker avtorji (se ne spomin zakaj že) niso bili zadovojni, razen treh komadov, sem naredil tudi mastering. Bombnar je moj master, kateri so od Zemljica bi pa moral pogledat po projekti
Lp Drago
Svaka čast Drago lepo ga poka, sicer na Cd-ju na žalost nikol ne bo zvenel tako kot pri tebi, ampak vseeno je res dobr
Prispevek uredil/a: beatmakerr, 05 april 2010 - 07:52 .