Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Nekaj referenčnih recording, mixing & mastering knjig za bodoče producente

4 odgovorov v tej temi

#1 pressduck

pressduck

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 64 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 08:40

Preden sem Amazonu pustil 80 evrov za brezveze (svet je že dolgo digitalen, kajne?) bi moral očitno pobrskati po spletu in denar pametneje naložiti, ampak je kar je. Jaz se pač lahko učim tako, da v udobnem naslonjaču listam dišeče potiskane liste, vi se boste pa spoprijateljili z Adobe Readerjem na ekranu. Špeha, ki sledi, ne priporočam za tiskanje, razen morda nekaj poglavij. Sicer pa kakor komu znese...

OK, tole je najbrž moj prvi koristni prispevek tej skupnosti, nikakor pa ne zadnji. Sicer NE podpiram piratstva v komercialne namene, ampak kot rečeno, ker imam vse naložene knjige tudi fizično doma, bom spregledal to neprijetnost in jih naložil, kot da sem jih sam poskeniral v PDF. Upam, da bo šlo z nalaganjem vse brez zapletov, sicer pa jih bom naložil posebej, vsako na svoj post. Tule je seznam knjig:

- Recording Engineer's Handbook (B. Owsinsky)
- Mixing Engineer's Handbook (B. Owsinsky)
- Audio Mastering Handbook (B. Owsinsky)
- Mixing Audio: Concepts, Practices & Tools (Roey Izhaki) avdio material za lekcije si poberite s kakih torrentov, težko je na forum zalepit cel DVD
- Mastering Audio: The Art and The Science (Bob Katz) Biblija avdio teorije & prakse!!!

No, pa veselo na dolpoteg!

lpa

P.S. Ni za kaj.

Hmm, prva je bila najkrajša in je šlo, vse ostale pa so od 15-60MB in nikakor jih ne morem naložit, čeprav naj bi šlo v teoriji tja do +90MB. Pih, teorija... Sem šel iskat originalne linke in tu so, pa si sami snemite bukle dol. Če boste obtoženi piratstva se ne poznamo red_bandana.gif

Recording Engineer's Handbook

Mixing Engineer's Handbook

Mixing Audio: Concepts, Practices and Tools

Mastering Audio: The Art & The Science

Voila

Pripete datoteke

#2 pressduck

pressduck

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 64 prispevkov

Objavljeno 03 april 2010 - 09:11

Če vam je naloženo OK bi mogoče kateri od moderatorjev lahko ta post naredil za sticky temo, da si bo čimveč uporabnikov lahko naložilo bukle

lpa

#3 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 03 april 2010 - 12:57

Mislim, da bo treba počasi dol zbrisat, da ne bo kakšnih nepotrebnih avtorskih zapletov... whistling.gif

Saj bo seznam dovolj, spletnih portalov, ki to omogočajo (serverji pa so nekje na drugem koncu sveta...) pa je tudi več kot dovolj:)
Nenad Patkovic

#4 pressduck

pressduck

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 64 prispevkov

Objavljeno 03 april 2010 - 01:02

Ok, saj je prav, da mislimo na copyright, samo pomagat sem hotel. Linki pa so OK, lahko ostanejo al ne? Če ne pač pobrišite dol. Saj je res, Rusi imajo vse če znaš poiskat...

lpa

#5 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 03 april 2010 - 01:12

Ma drugo ni frke, samo saj veš kje imajo vse serverje da se lahko gredo takšne zadeve.
Pa še lepo ni, tak.
Nenad Patkovic

Dodaj odgovor

1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov