Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Moji instrumentali (paket) (Lepo PROSIM za komentarje) 1

• Prosimo prijavite se za odgovor
12 odgovorov v tej temi

#1 Mitja

Mitja

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 70 prispevkov

Objavljeno 25 avgust 2009 - 06:20

Moji boljši instrumentali, lepo prosim komentirajte, četudi vam ni všeč, cenil bi če bi mi povedali kaj točno vam je všeč in kaj ne, pa tudi vsak nasvet prav pride, hvala.

Vsi niso dokončani.

Lp, Mitja

Prispevek uredil/a: Mitja, 31 avgust 2009 - 03:03 .

#2 gigahertz

gigahertz

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 255 prispevkov

Objavljeno 26 avgust 2009 - 06:16

Kot prvo bi blo dobro že to da pošiljaš gotove izdelke in ne nekih loopov in nedokončanih projektov!?%$#
Če se že nekdo potrudi in posluša ter poda kritiko naj bo to na gotov komad...kaj praviš?

LP.GiGaHeRtZ
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?

#3 jetam

jetam

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.057 prispevkov

Objavljeno 26 avgust 2009 - 07:42

Jaz bi ti predlagal, da dobiš kakšen boljši synth. Poglej po googleu in boš našel precej dobrih VST-ijev, ki emulirajo analogne synthe (mini moog, ARP2600...), pa tudi čisto izvirne sinthesizerje.

#4 Mitja

Mitja

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 70 prispevkov

Objavljeno 26 avgust 2009 - 10:26

QUOTE (gigahertz @ 26. Aug 2009 05:16:51) <{POST_SNAPBACK}>
Kot prvo bi blo dobro že to da pošiljaš gotove izdelke in ne nekih loopov in nedokončanih projektov!?%$#
Če se že nekdo potrudi in posluša ter poda kritiko naj bo to na gotov komad...kaj praviš?

LP.GiGaHeRtZ

Imaš prav, če bom še kdaj uploadal kakšen izdelek bo zagotovo končan, no nedokončana sta samo dva (nisem vedel kaj bi še dodal in če bi jih samo podaljšal bi bila potrata časa in mb ker bi bil cel komad isti)

Lp, Mitya

QUOTE (jetam @ 26. Aug 2009 06:42:56) <{POST_SNAPBACK}>
Jaz bi ti predlagal, da dobiš kakšen boljši synth. Poglej po googleu in boš našel precej dobrih VST-ijev, ki emulirajo analogne synthe (mini moog, ARP2600...), pa tudi čisto izvirne sinthesizerje.

Za zdaj mi je Sytrus (vsti) zadosti, če pa uporabljam kakšnega večjega mi pa računalnik zamrzne, po googlu pa tudi nočem downloadat

rajši kupim kakšen Vsti.

Lp, Mitya

#5 gigahertz

gigahertz

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 255 prispevkov

Objavljeno 26 avgust 2009 - 11:18

Za zdaj mi je Sytrus (vsti) zadosti, če pa uporabljam kakšnega večjega mi pa računalnik zamrzne, po googlu pa tudi nočem downloadat

rajši kupim kakšen Vsti.

Lp, Mitya
[/quote]

Brez zamere a vse to kar sem prebral kaže na to da ti v osnovi primankuje nekega splošnega začetnega znanja in pa tudi opreme, kar je nažalost najbomebnejše.Nihče ne pravi da si kupi najboljše kar je ta trenutek na tržišču vendar pa ne moreš pričakovati da boš iz pc-ja, ki zmore podpirati samo en synth in dva audio kanala napredoval ali se česa novega naučil.Potrebno je ulagat če si prepričan da ti muzika pomeni veliko.Pojdi na bolho in si kupi en rabljen komp. P4 2.8,3.0,2giga rama...buuh se da že konkretno delat z tako mašinco..cena pa tam okoli 200€ če ne še manj...

No to kar me pa pri tebe tudi zmoti pa je to da si dobil zelo konkretne informacije od ljudi,ki vedo ogromno o audiu in se potrudijo še toliko da ti pomagajo in ti odgovarjajo na tvoja vprašanja na katera pa si repliciral v načinu...ja ja imate prav ampak jaz to delam tako!!??..torej avtomatsko zavračaš vsako novo stvar in delaš naprej po svoje.V tem primeru je bolje da ne sprašuješ in utrujaš ljudi, ki ti hočejo pomagat.

Bodi bolj odprt...poslušaj kaj ti govorijo in veliko se boš naučil.

LP.GiGaHeRtZ

#6 graylow

graylow

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 250 prispevkov
  • Interests:elektronska (minimalistična) glasba

Objavljeno 26 avgust 2009 - 02:11

gigahertz a.k.a. Dr.Phill

dobr si povedu....kdor ne razume ta obsoja!!

Prispevek uredil/a: graylow, 26 avgust 2009 - 02:14 .

Music is what feelings sound like

#7 gigahertz

gigahertz

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 255 prispevkov

Objavljeno 26 avgust 2009 - 03:27

Dr. Audio Phill:-)
Thanks!

LP.GiGaHeRtZ

#8 jetam

jetam

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.057 prispevkov

Objavljeno 26 avgust 2009 - 03:35

Ti ki sem jih omenil, niso kaj dosti "večji". Sytrus ni niti tako slab, samo v teh posnetkih mi deluje preveč umetno... predlagal sem brezplačne plugine (ne piratskih), zato ne vam, zakaj jih ne bi downloadal.

Kakšen sekvencer uporbljaš?
Cubase ima funkcijo freze track.

#9 Mitja

Mitja

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 70 prispevkov

Objavljeno 26 avgust 2009 - 04:12

QUOTE (jetam @ 26. Aug 2009 14:35:22) <{POST_SNAPBACK}>
Ti ki sem jih omenil, niso kaj dosti "večji". Sytrus ni niti tako slab, samo v teh posnetkih mi deluje preveč umetno... predlagal sem brezplačne plugine (ne piratskih), zato ne vam, zakaj jih ne bi downloadal.

Kakšen sekvencer uporbljaš?
Cubase ima funkcijo freze track.

Hvala za tiste vst-je sem pobrskal po internetu, downloadati nisem hotel zaradi virusov, nikoli ne veš kje so, sem večkrat downloadal kakšne vsti.je in podobno pa sem dobil viruse.

Uporabljam sekvencer v FL studiu.

Lp Mitja

Prispevek uredil/a: Mitja, 26 avgust 2009 - 05:53 .

#10 Psyko

Psyko

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 387 prispevkov

Objavljeno 26 avgust 2009 - 06:28

Haha .. virusi smile.gif Kaj je že to ? Še v življenju nism mel virus scana na računalniku smile.gif

#11 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov
  • Interests:Live sound,recording,mixing,editing,badbinton

Objavljeno 26 avgust 2009 - 07:52

...sori OT ampak tole z virusi je mal tko no... čeb blo po tvoje potem bi že izumrli saj noben neb več hotu sexat k bi usi fasal aids ...najmanj triper
...pa če je tko strah si pa potegn vsti z drugega pcja ane,pa potem ko boš dal na ključk daj kondom čez da bo za sigurno evilgrin0040.gif
..glasba je bog in jaz sem verski fanatik...

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#12 exorciser

exorciser

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 108 prispevkov
  • Interests:Mjuzik

Objavljeno 26 avgust 2009 - 09:03

QUOTE (microsound @ 26. Aug 2009 20:52:44) <{POST_SNAPBACK}>
...sori OT ampak tole z virusi je mal tko no... čeb blo po tvoje potem bi že izumrli saj noben neb več hotu sexat k bi usi fasal aids ...najmanj triper
...pa če je tko strah si pa potegn vsti z drugega pcja ane,pa potem ko boš dal na ključk daj kondom čez da bo za sigurno evilgrin0040.gif

ROTFLOL!

+1

#13 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 26 avgust 2009 - 10:09

biggrin.gif
Nenad Patkovic

1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov