Yoyoyoyoyoyoyoooooo....
Evo mene, Nenad. Še sm, še. Neč bat.

Ma zdej sm na polno okupiran z
Gorica Underground All-Stars Rage projektom, ka sva ga z mojo predrago končno zagnala in nimam cajta niti pošteno srat

Hihi. Ixi, sej tebi sm pravu od tega že? Se mi zdi unkrat, ka sm bil pr teb u AudioPro-ju, mislim da.... Sej vs bom obvešču sproti tole, kej in kako poteka stvar, ka sm mislu tole odpret nov topic, kjer bi bli tudi linki do video posnetkov dogajanja. Prijavlo se mi je cca. 60 ljudow in mi je bla že malo jeba to vse sploh notr stlačit. Komadov bo ratalo 18, tko da bom verjetno naredu double-CD + še DVD "The making of..."
Vsako mnenje bo dobrodošlo. Gre za izredno obsežno stvar, ki me, priznam, malo tripa, ali mi bo to ratalo. Upam, da ja. Narod je napaljen, komadi so, zdej samo še izvedba. Polako, kaman na kaman, jeli...

Se tipkamo.
Pa se oproščam, ker me ni tuki več tko pogosto, sam res nimam časa.
se tipkamo.
Ajd, Samo.
P.s.: Beno, vokal sm probu tut tko, ku si ti reku, ma ni v redu. Vokal mislim, da je zdost naglas, ka če ne bi blo pa preveč. Glede na razmere, ki sm jih mel, mi je še dobro ratu. tist "nerazločen zvok" je pa kitara - začetek solacije - na debelih strunah. Glede bobnov... Meni osebno (po poslušanju na več virih) cepajo zlo lepo. Lahko tu in tam kak dB tišje, ma to je stvar okusa in avtomatizacije.
Upotrebljam Kobasic...pardon, Cubase. Zvočna je pa RME Multiface II.