Kako bi se vi lotili tega?
Začel
microsound
, nov 15 2007 10:20
12 odgovorov v tej temi
Objavljeno 15 november 2007 - 10:20
..ok ...zadeva takalele : Imam posnet govor ..fraze,številke in podobne zadeve. Tega je vse skupaj za 2 ure velik file. ..zdj pa veselica :shock:
Jaz moram to vse skupaj razrezat na filetke ki so dolgi med 1 sekundo,največ do 3 sekunde .... računite in jasno vam bo kaj me čaka.
obstaja še kakšna elegantnejša možnost (čeprav mislim da je ni) ,
kot pa :označi->copy->save .... help
ps :to se mislim lotit delat z Audition.
Jaz moram to vse skupaj razrezat na filetke ki so dolgi med 1 sekundo,največ do 3 sekunde .... računite in jasno vam bo kaj me čaka.
..glasba je bog in jaz sem verski fanatik...
Alan Vranič - Mikro
051-386-161
Alan Vranič - Mikro
051-386-161
Objavljeno 15 november 2007 - 10:28
QUOTE (microsound)
..ok ...zadeva takalele : Imam posnet govor ..fraze,številke in podobne zadeve. Tega je vse skupaj za 2 ure velik file. ..zdj pa veselica :shock:
Mislim da si se kar pravilano lotil
Kaj to delaš za eno firmo, ki razvija nov navigacijski sistem :?:
Objavljeno 15 november 2007 - 04:56
Hja no... označiš, desni klik, copy to new, označiš, desni klik, copy to new
pole pa k končaš (recimo da ti rata u 1 dnevu :wink: ) pa save all...
in samo enter stiskaš in stiskaš k shranjuje
Pa lohko najprej še enkrat preposlušaš, med bodočimi tracki postavljaš markerje (F8 ), pole pa po isti varianti označuješ, s tem da se ti označitev sama lepše postavi od enega do drugega markerja... tko sem jaz delal nekaj podobnega
Razn če moraš še imena specializirat.... pole si pa u.....ghhrm...
pole pa k končaš (recimo da ti rata u 1 dnevu :wink: ) pa save all...
in samo enter stiskaš in stiskaš k shranjuje
Pa lohko najprej še enkrat preposlušaš, med bodočimi tracki postavljaš markerje (F8 ), pole pa po isti varianti označuješ, s tem da se ti označitev sama lepše postavi od enega do drugega markerja... tko sem jaz delal nekaj podobnega
Razn če moraš še imena specializirat.... pole si pa u.....ghhrm...
Objavljeno 15 november 2007 - 05:30
eja ... je treba po šifrah shranjevat ,in še u dveh različnih jezikih , ampak ,to še ni dovolj... še u dveh različnih naglasih - neutral akcent in final akcent ...
...hehe cela žurka
...hehe cela žurka
Alan Vranič - Mikro
051-386-161
Alan Vranič - Mikro
051-386-161
Objavljeno 15 november 2007 - 08:49
... tut jaz sem šu u smeri automatike ampak ... sem že spakiral rukzak in hajdemo peške u planine .... je pa dobr trening za brzino editiranja ,klofanja po tipkounci, sejvanja .... je pa dejstvo, da tega dela bo u sloveniji vedno več
in bo treba skupno naštudirat da si mal delo olajšamo ..... navsezadnje je kle vir preživetja v audiu .... pa če mal spolitiziram... Slovenija je del evropske unije in razno razni izdelki,ki imajo govorno avtomatiko morajo vsebovali tut slovenski jezik ...
in bo treba skupno naštudirat da si mal delo olajšamo ..... navsezadnje je kle vir preživetja v audiu .... pa če mal spolitiziram... Slovenija je del evropske unije in razno razni izdelki,ki imajo govorno avtomatiko morajo vsebovali tut slovenski jezik ...
Alan Vranič - Mikro
051-386-161
Alan Vranič - Mikro
051-386-161
Dodaj odgovor
2 uporabnikov bere to temo
0 članov, 2 gostov, 0 anonimnih uporabnikov