Zvezde pojejo - glasbena oddaja na rtv
Začel
kosta77
, feb 17 2008 10:37
14 odgovorov v tej temi
Objavljeno 17 februar 2008 - 10:37
Juhej,
no, tlele loh komentirate bend, jes se ga bom pa trudil
a) obranit
izboljšat (sej ne da bi mi uspelo he he)
bom raje drugače povedal - tu prosim skomentirajte bend, sound, izvajalce ...
lpk
ps.: sm saxomat v bendu (plus občasna nasnemavanja saxov in še česa drugega), tko da ne pretrdo (zaenkrat), ok?
no, tlele loh komentirate bend, jes se ga bom pa trudil
a) obranit
izboljšat (sej ne da bi mi uspelo he he)
bom raje drugače povedal - tu prosim skomentirajte bend, sound, izvajalce ...
lpk
ps.: sm saxomat v bendu (plus občasna nasnemavanja saxov in še česa drugega), tko da ne pretrdo (zaenkrat), ok?
www.klemenkotar.com
www.nulakelvina.com
www.nulakelvina.com
Objavljeno 18 februar 2008 - 10:06
QUOTE (kochobass)
supr... bom pogledu ko bom meu čas... pa rade volje pokomentiram...
yeah (sam ne vem če je ta oddaja namenjena ravno naši populaciji, blj babicam, ki so že prej sedele za Maria)
QUOTE (kochobass)
kdo je pa tonc(stalni) ...a Dare Novak? če je on,pol prbližn že slišm kakšn bo snare =)
mislim da je bil dve oddaji Vili, menda se bo pa nekaj menjalo, sam res ne vem (ziher pa ni bil Dare)
k
www.klemenkotar.com
www.nulakelvina.com
www.nulakelvina.com
Objavljeno 19 februar 2008 - 12:17
Hvala vsem,
glede na to da bi moral bit sound banda iz oddaje v oddajo boljši - nismo slabo začel ...
ma tud skritizirate lahko, karkoli glede zvoka jih bo direktno tonc slišal, če ga pa band lomi pa, no ja, sej vemo kadar smo mim.
edin glede gostov nimamo kaj,
btw, Alenka Gotar pretty much sucks, upam da ne bo kdo nosa vlekel, ampak je res ... Slaviša = zakon, Dasa je pa itak d best (sem imel priliko z njim tezgarit še preden je bil "Dasa" in je super pevc in kot človek tud)
glede na to da bi moral bit sound banda iz oddaje v oddajo boljši - nismo slabo začel ...
ma tud skritizirate lahko, karkoli glede zvoka jih bo direktno tonc slišal, če ga pa band lomi pa, no ja, sej vemo kadar smo mim.
edin glede gostov nimamo kaj,
btw, Alenka Gotar pretty much sucks, upam da ne bo kdo nosa vlekel, ampak je res ... Slaviša = zakon, Dasa je pa itak d best (sem imel priliko z njim tezgarit še preden je bil "Dasa" in je super pevc in kot človek tud)
www.klemenkotar.com
www.nulakelvina.com
www.nulakelvina.com
Objavljeno 24 februar 2008 - 09:32
Kr uredi ste dans šopali, sploh pa tisti rifi pred in po oglasih so se res lepo vklopli u oddajo.
Glede gostov pa ja no...... po mojem mnenju sta zmagala še najboljša, pa čeprav je bilo use nekam klavrno.
Ni mi pa jasno da mora biti Alenka Godec in njena generacija še zmeraj v skoraj vsaki oddaji na rtvju.... sej nimam nič proti njej, sam ko jo tolkokrat vidiš ti gre počasi na off.... o tem bi se pa dalo še razpravljat :x
Glede gostov pa ja no...... po mojem mnenju sta zmagala še najboljša, pa čeprav je bilo use nekam klavrno.
Ni mi pa jasno da mora biti Alenka Godec in njena generacija še zmeraj v skoraj vsaki oddaji na rtvju.... sej nimam nič proti njej, sam ko jo tolkokrat vidiš ti gre počasi na off.... o tem bi se pa dalo še razpravljat :x
Objavljeno 24 marec 2008 - 10:02
kosta, dobr ga žgete še posebno tvoj nasmeh na kamerah iztopa , teo je imel včer lep konkreten z jajci podprt vložek pri prvem komadu !
lepo, aja pa gačniku kitka ful pristoji - povej mu! purič mlati konkretno kapo dol, sam basista ne poznam, drugač pa bi gajo rekel, fantje to je kurac to ni jazz - hehe
super je zvok zadovoljiv - po mojem bi naš kmeto tomažev mogu sound delat, bi še majček bol pokal !
lp, Aleš
lepo, aja pa gačniku kitka ful pristoji - povej mu! purič mlati konkretno kapo dol, sam basista ne poznam, drugač pa bi gajo rekel, fantje to je kurac to ni jazz - hehe
super je zvok zadovoljiv - po mojem bi naš kmeto tomažev mogu sound delat, bi še majček bol pokal !
lp, Aleš
''the great gretsch sound''
AKA - glasbena dejavnost, Aleš Kajtna s.p.
Objavljeno 31 marec 2008 - 11:52
Hello !
Kar se banda tiče bi lahko rekel, da je vse več ali manj pod povprečjem od napačnega skidanja komadov do izvedbe kot celota. Zvok je pa nacionalki primeren brez presežkov. Na žalost naša SLO ne premore več. Če bi za zgled vsaj malo pokukali čez mejo kako takšne oddaje pripravijo sosedje bi bilo že dosti boljše.
LP MR. BASS
Kar se banda tiče bi lahko rekel, da je vse več ali manj pod povprečjem od napačnega skidanja komadov do izvedbe kot celota. Zvok je pa nacionalki primeren brez presežkov. Na žalost naša SLO ne premore več. Če bi za zgled vsaj malo pokukali čez mejo kako takšne oddaje pripravijo sosedje bi bilo že dosti boljše.
LP MR. BASS
Objavljeno 31 marec 2008 - 12:06
QUOTE (MR. BASS @ 31-Mar-2008 12:52:24) <{POST_SNAPBACK}>
Hello !
LP MR. BASS
LP MR. BASS
kolikor poznam bend mislim da pri njemu ne gre za detajlno skidanje komadov !!! pa še okol intonacij se ziher dost z pevci bodejo !
pa še nekaj po mojem - koliko denarja toliko muske ! kar se tiče pa oddaje in koncepta in vse ostalega ne bom komentiral, bend mi je pa vredu! zvok normalen live !
lp, aleš
''the great gretsch sound''
Dodaj odgovor
0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov