Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

Logic uporablja samo 1 jedro


15 odgovorov v tej temi

#1 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 10 marec 2008 - 05:34

in sicer imam iMaca 2.8GHz Intel Core 2 Extreme verzijo z 4Gb rama in še zmeraj logic koristi samo eno jedro drugega se niti MALO(!!) ne tika. wtf!?!?!??
zaenkrat imam logica še na 10.4.11

#2 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 10 marec 2008 - 05:44

huh, js mam logic8.0 na 10.5.2 pa pridno melje po vseh 8 ves cas
aja, drugace mi dela brez problema na 10.5.2! niti enga felerja, vsi pljugi mi laufajo pa vse normalno smile.gif

#3 Vale

Vale

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 795 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 10 marec 2008 - 07:50

meni tudi normalno 8.0.1. dela na 8 jedrih

#4 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 10 marec 2008 - 08:45

:roll:

#5 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 10 marec 2008 - 09:59

zarad kterih programov pa se laufas 10.4.11 ?
nevem, jst sm sou direkt na 10.5.1 (noobie) pa mi dela tle vse kar sm prej na winsih uporablu smile.gif razen waves. pa vemo zakaj ane wink.gif

#6 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 11 marec 2008 - 10:25

eh sem si učeraj naredu Leopard particijo tko da sem malo posodobljen in zdej očitno dela vse BP plus obe jedri požira namesto enega. sem pravtako prebrskal cel net da vidim za ta error in baje naj bi tut bil bug kar se tiče tega CPU prikazovalnika v Logicu saj je veliko ljudem tudi kazalo da jim koristi samo eno jedro dokler so razni drugi programi (beri iStat Menu) kazali porabo vseh jeder.

#7 Vale

Vale

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 795 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 11 marec 2008 - 11:15

jebeš leopard... jaz bom še kr nekaj časa na tiger =)

#8 Blaster

Blaster

    PA PRO USER

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1 279 prispevkov

Objavljeno 11 marec 2008 - 12:32

Meni kuri oba jedra na MBP-ju, razen pri Freezanju kuri samo enega. Je to normalno?

LP
www.mmedia.si

#9 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 11 marec 2008 - 12:42

če ti kaj pomaga Blaster

---> http://community.son...showtopic=37436

#10 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 04 april 2008 - 04:50

mi lahko tisit ki imate macpro-ja poveste katere konfiguracije je in kolika rama imaste, ter če lahko specifirate ram po velikosti in količini. sam imam 3.0ghz 8core maca in notri 3gb rama - 2x1gb ter 2x512mb. cpu meter v logicu mi kaže uporabe samo treh jeder ostalih pet pa "ne funkiconira". predvsem me zanima če je to kaj vezano koliko imaš rama ter kako so sloti na raiser kartici zapolnjeni da povzroča te miskomunikcaije.




lp

#11 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 07 april 2008 - 04:37

bump

#12 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 07 april 2008 - 07:32

leopard 10.5.2, logic 8.0.1
8x2,8 ghz
2x1 prvi riser, 2x1 drugi riser, total 4gb ram.

kokr sm js bral po tujih forumih je feler v logicu, ker je pac se "baby" verzija. heh.

Pripete sličice

  • jedra.jpg


#13 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 07 april 2008 - 10:59

sma grem stavt če dokupim še 6x1gb in zapolnem vse slote da bo bolje fukcioniralo

#14 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 08 april 2008 - 06:57

aj po principu en slot na jedro? smile.gif
to valda da bo, cist na lowlevel nivoju. kok bo pa program uspel to izkoristit je pa spet vprasanje

lahko probas smile.gif jaz niam dnarja se za 4x1 zdle ;P

#15 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 08 april 2008 - 10:13

sej tole ni drago - klik

#16 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 08 april 2008 - 11:15

teli meni ne pasejo v kisto (800mhz) smile.gif
js sm dal ko sm dal teh 2gb notr 130 za 2x1



Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov