Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

kateri re-amp


8 odgovorov v tej temi

#1 stadler

stadler

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 53 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ilirska Bistrica

Objavljeno 13 januar 2014 - 02:59

Pozdravljeni!

Zanima me katere reamperje uporabljate vi, ter katere priporočate.

Je možno kvalitetno zadevo narediti doma?

LP, stadler

#2 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 798 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 13 januar 2014 - 03:36

Uprabljam / rentam si tole :

http://www.radialeng.com/prormp.php
http://www.radialeng.com/jcr.php

pa tut toli bi blo OK ..

http://www.palmer-ge...ox-PDACCAPO.htm
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#3 stadler

stadler

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 53 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ilirska Bistrica

Objavljeno 13 januar 2014 - 04:29

QUOTE (ixi @ 13. Jan 2014 15:36:58) <{POST_SNAPBACK}>


Hvala za odgovor!

LP, Stadler
PS. te pozdravlja Sandi Čekada (frankfurt)


#4 avbarr

avbarr

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 119 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Trebnje

Objavljeno 13 januar 2014 - 05:59

Poglej še za Little Labs Red eye 3d Phantom.. Tud luštna zadevca. =)

#5 Ziga

Ziga

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 199 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Kranj
  • Interests:Studijsko delo na sploh, vsega novega kar bom zvedel bom vesel :)

Objavljeno 13 januar 2014 - 09:36

Ni ravno najcenejša zadeva, je vse v enem in še več, dela pa baje tudi odlično. Jaz vem, da si ga bom omislil, ko pade nekaj financ...

http://www.two-notes...torpedo-reload/

#6 stadler

stadler

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 53 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ilirska Bistrica

Objavljeno 14 januar 2014 - 08:55

QUOTE (avbarr @ 13. Jan 2014 17:59:33) <{POST_SNAPBACK}>
Poglej še za Little Labs Red eye 3d Phantom.. Tud luštna zadevca. =)


Little labs sem počekiral, sicer malce dražja zadeva..mislm da bo za moje potrebe dovolj radial smile.gif

Tisti DI/amp/reamp/./././ je res cool...cene nisem našel verjamem pa da stvar dela in ni poceni....zaenkrat preveč za moj budget in potrebe:)



#7 avbarr

avbarr

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 119 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Trebnje

Objavljeno 14 januar 2014 - 07:07

Little labs ima nekaj prednosti. Je v bistvu DI box za pasivno ali aktivno kitaro, poleg tega je re-amper pa še kot spliter ga lahko uporabljaš,
če imaš 2.. Če pogledaš kaj vse nudi, je poceni.. Saj jaz tako gledam na stvar..

#8 Tuub

Tuub

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 235 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana
  • Interests:Pro audio elektronika in zgodovina.

Objavljeno 16 januar 2014 - 12:31

QUOTE (stadler @ 13. Jan 2014 14:59:11) <{POST_SNAPBACK}>
Pozdravljeni!

Zanima me katere reamperje uporabljate vi, ter katere priporočate.

Je možno kvalitetno zadevo narediti doma?

LP, stadler


Z lahkoto, kvalitetno in zelo poceni ga narediš sam, če znaš lotat xlr kable in izvrtat par lukenj v 2mm alu ploščo... Predlagam, da pod diy odpreš en thread in ti tam pripnem shemo, ter napišem par for, lahko tudi po zs. Btw, dva forumovca bova nekje konec meseca nabavljala transformatorje iz US (rabiš enega na ch., dobro je imeti 2), če se pridružiš bo material precej cenejši. Lokalno kupljeni niso ok, pri ostalih je poštnina skoraj toliko kot izdelek, če je ne deliš še s kom.

LpM

#9 stadler

stadler

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 53 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ilirska Bistrica

Objavljeno 16 januar 2014 - 09:32

QUOTE (Tuub @ 16. Jan 2014 12:31:46) <{POST_SNAPBACK}>
Z lahkoto, kvalitetno in zelo poceni ga narediš sam, če znaš lotat xlr kable in izvrtat par lukenj v 2mm alu ploščo... Predlagam, da pod diy odpreš en thread in ti tam pripnem shemo, ter napišem par for, lahko tudi po zs. Btw, dva forumovca bova nekje konec meseca nabavljala transformatorje iz US (rabiš enega na ch., dobro je imeti 2), če se pridružiš bo material precej cenejši. Lokalno kupljeni niso ok, pri ostalih je poštnina skoraj toliko kot izdelek, če je ne deliš še s kom.

LpM


Super! Hvala za nasvet!
Zadevo lahko naredim sam z malo pomoči. Bom odprl nov thread na diy.
Če bi boš lahko pomagal pri naročilu sem seveda zdraven in dam svoj deleže za poštnino brez problema!!
Aktivnega DI-ja ne potrebujem, ker jih že imam tako da pomembna samo kontrola impedance za re-ampanje!

Se dobimo na novem threadu smile.gif

lpS



Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov