Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

4 VJ ekrani in extra


27 odgovorov v tej temi

#1 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 26 november 2008 - 09:53

Pozdravljeni!
Nova tukaj. Nekaj sem zasledila o VJ-anju upam, da je kdo tudi to že poskusil. detective.gif
Želela bi Vj-ati na 4 enakovelikih monitorjih iz enega računalnika. Brala sem da se to da z nekaterimi Vj programi (Resolume, Arkaos...) vendar ne vem ali je za to potreben kakšen vmesnik/ razdelilec/ množilnik slike/ preklopnik ali celo 2 oz 4 grafične kartice. Ima kdorkoli kakšno idejo?? Potrebujem varjanto za windows xp. whistling.gif
Druga "extra" stvar, ki me zanima pa je - če se je kdo ukvarjal s tem, da je realno tresenje ekrana uporabil za tresenje slike na ekranu? Se pravi da ce bi strwesla ekran ali karkoli drugega da se bi ta tresljaj prenesel na sliko. jumping0046.gif

Hvala lepa za vse odgovore.

#2 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 26 november 2008 - 11:05

Misliš kaj takšnega?!:
Quad monitors setup.
Tega je kar nekaj, pač pogooglaj in pregooglaj!:)

Hah, tresenje ekrana in tresenje slike... torej bi moral uporabiti kakšno "wii" varijanto, ne vem, naj še drugi pomagajo!
Sem večkrat zasledil da se senzorji (ki so pritrjeni na recimo v tvojem primeru na monitor...) dajo sprogramirat in naredit virtualni vmesnik za nadzor in manipulacijo... ampak sem žal preplitek v tem:(
Pomoč!
Nenad Patkovic

#3 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

    Luka Goljevšček 'winni'

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 777 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Nova Gorica

Objavljeno 27 november 2008 - 12:07

Kar se tiče 4ih monitorjev ti priporočam da si nabaviš 2 grafični (če le nimaš laptopa ni to danes noben strošek, ter seveda pod pogojem da imaš SLI ali Crossfire), pa ne rabiš posebnih aplikacij: lepo bo šlo dokler boš potrebovala monitorje enega zraven drugega (kot na linku od NLPja); če jih boš želela spraviti po dva gor na druga dva bo pa druga stvar.
Imaš tudi razne kable ki ti omogočajo 1v4, ampak ne vem koliko optimizacije rabiš in kaj tisti kabel na to ponuja.

Za tresenje slike boš še najprej dobila na način preko kakšnega kontrolerja ali pa sprogramiraj iPhone ali Wii pa potem tresi wink.gif

lp

#4 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 04 december 2008 - 02:49

Z mojim googlanjem in pregooglanjem in z vaso in ostalo pomocjo sem ugotovila da bi tresenje verjetno slo z wii remotom. Glede monitorjev pa se vedno ne vem oz ne razumem... Kar se tice postavitve monitorjev naj bi bili vsi v eni vrsti. Sliko pa bi potrebovala, da je razegnjena cez vse stiri - se pravi, da bi ena slika bila velika cez stiri ekrane. pa tudi da bi imela moznost uporabljati vsak ekran posebej. Do sedaj somi svetovali dve graficne z dvemi izhodi na dveh racunalnikih. Obstaja moznost, da bi vse slo iz enega racunalnika? Sicer pa naj nebi slo iz laptopa. Delujejo lahko tudi vde graficni z dvemi izhodi iz enga racunalnika? Zal tudi ne vem kaj je SLI oz. Crossfire.
Ne morem si ravno privosciti omenjenega pri nlp. Mogoce bi slo do tam okrog 300€.
Tako da sem hvalezna za vse povedano in mogoce se kaksne ideje...

#5 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 04 december 2008 - 02:56

primer na zelo hitro, ker se mi mudi:
Matrox
Naj še kakšen "računalničar" vskoči!
Samo za 300€ ne boš dobila 4 ekranov in primerne grafične ali dve.
Z Wii-jem kontrolerjem se da svašta res je.
Nenad Patkovic

#6 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

    Luka Goljevšček 'winni'

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 777 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Nova Gorica

Objavljeno 04 december 2008 - 03:42

SLi oz. Crossfire (Ati & NVidia) je možnost "novejših" matičnih plošč, da imaš lahk dve grafi v enem kompu - v primariju je bilo narejeno za špile z izredno grafiko (crysis jumping0046.gif ), ponuja pa ti tudi za 4 monitorje (vsaj zdi se mi da ja).
Drugače imaš tudi razne adapterje/razdelilce za monitorje, le da ne vem kako si program v katerem to delaš, razlaga. Dobre grafične dobiš za recimo 100€/komad, monitorji so pa tolk kok rabiš: 20' za 180+, 22' za 200€+, 24' za 250€+; gotovo dobiš kje tudi še ceneje.
300€ limit bo morda mal malo biggrin.gif
Pa lahk pade še kak konkreten predlog če poveš kje oz. zakaj boš to rabila sleep.gif

lp

#7 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 04 december 2008 - 05:10

Rabljeni monitorji in rabljene grafične bi bila morda varijanta?!

Winni, 4video je verjetno VJ-ka kot je sama omenila.

btw:
"Multi-screen
Because Resolume Avenue can output any resolution it works perfectly with the Matrox DualHead and TrippleHead to deliver multi-screen performances."
Resolume Avenue 3

4video nekaj me zanima; kaj pa ne boš v glavnem VJ-ala preko projektora?
Nenad Patkovic

#8 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 05 december 2008 - 09:45

ne sej stiri ekrane ze imam. za povezavo med njimi bi dala 300€

#9 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 05 december 2008 - 11:29

khm ja torej sem odprla in pogledala... in ja mam SLI, misl bi lahko sklepala glede na knocnico ashamed0002.gif Maticna je namrec: GA-K8NXP-SLI tku da glede na napisano sklepam da bi morda slo. A ima kateri od vaju ze prav kaksne konkretne izkusnje s tem strongbench.gif
Glede projekta pa je tako. Slo bo za plesno predstavo. V osnovi je zamisel, da bi slo preko stirih monitorjev. ki bi jih s pomocjo programa, ki lahko dokaj hitro preklaplja videe lahko zelo fajn integrirala v interakcijo s plesalcem. Stiri monitorji so v vrsti, glede na to kako se plesalec premika se pa potem vklapljajo videe. in obratno lahko vodi premikanje plesalca premikanje na monitorjih... tako da je v bistvu neka interakcija in improvizacija med plesalcem in tem ki videe spusca. Zdej ce se bo to dalo izvesti z ze obstojecimi programi kot so Resolume, Arkaos... bi blo to najbl super, ker imajo ful varjant in nacinov prikaza videa...
Glede kraja in casa pa ceprav imam ze nekaj moznih variant se nisem organizirala, ker me prej zanima kej se sploh da nardit.

Hvala za vse informacije zelo koristno signs153.gif
Bom sporocila kako kej uspeva... ce pa komu se kaksna ideja in info pride na pamet pa se priporocam bounce.gif

#10 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 05 december 2008 - 02:19

Tvoja Gigabyte GA-K8NXP-SLI matična ima podporo nvidijevi SLI tehnologiji (SLI-ready PCI Express graphics cards ), ampak potrebuješ še dve takšni nvidia grafični ki sta med seboj povezana s SLI-jem (Link Gigabyte).
Vsaka grafična seveda mora imeti dva ločena izhoda za dva monitorja.
Kakšno pa imaš sedaj grafično?
Je nvidia in podpira SLI?

Osebno nimam izkušenj z VJ-anjem in podobnim ampak na video montaži sem uporabljal matroxove rešitve.
Nenad Patkovic

#11 Zergi

Zergi

    dubwise!

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 455 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:LJ

Objavljeno 05 december 2008 - 03:00

QUOTE (NLP @ 5. Dec 2008 14:19:31) <{POST_SNAPBACK}>
Osebno nimam izkušenj z VJ-anjem in podobnim ampak na video montaži sem uporabljal matroxove rešitve.


jp, Matrox ima kar nekaj profi grafičnih, s katerimi furaš 4 ekrane.

#12 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 05 december 2008 - 03:59

OT: edino sem včasih zameril matroxu da so kakšni driverji znali včasih pošteno srat in je bilo treba čakat na nov release ko pes na kost:)
Nenad Patkovic

#13 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 09 december 2008 - 11:07

torej upam da mam zdej prave informacije o graficni. ce prow razumem je to to: Asus EN6600GT
To je izpis everesta:
Windows Video
----------------------------
[ NVIDIA GeForce 6600 GT ]
Lastnosti grafične kartice:
Opis naprave NVIDIA GeForce 6600 GT
Besedilo kartice GeForce 6600 GT
BIOS Verzija Version 5.43.02.66.00
Tip čipa GeForce 6600 GT
Tip DAC Integrated RAMDAC
Inštalirani gonilniki nv4_disp (6.14.11.7813 - nVIDIA ForceWare 78.13)
Velikost spomina 128 MB
Proizvajalec grafične kartice:
Ime firme NVIDIA Corporation
Podatki o proizvodu http://www.nvidia.co...p?PAGE=products
Download gonilnika http://www.nvidia.co...ers/drivers.asp
PCI / AGP Video
----------------------------
Opis naprave Tip naprave
nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E (Asus EN6600GT) Grafična kartica
nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 3D-pospeševalnik
Grafični procesor (GPU)
----------------------------
[ PCI Express x16: Asus EN6600GT ]
Lastnosti GPU:
Grafična kartica Asus EN6600GT
GPU Codename NV43GT
PCI-naprave 10DE / 0140
Transistorjev 143 miljon
Tehnologija procesa 0.11u
Velikost rezine 150 mm2
Tip vodila PCI Express x16 @ x16
Velikost spomina 128 MB
GPU takt 501 MHz
RAMDAC takt 400 MHz
Pixel Pipelines 8
TMU Per Pipeline 1
Vertex Shaders 3 (v3.0)
Pixel Shaders 1 (v3.0)
Strojna podpora DirectX DirectX v9.0c
Pixel Fillrate 4008 MPixel/s
Texel Fillrate 4008 MTexel/s
Lastnosti spominskege vodila:

dunno.gif

#14 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 09 december 2008 - 11:18

aja pa se to. kar sem sedaj sprasevala po trgovinah so v dvomih, ce je mogoce uporabljat vse stiri izhode na dveh karticah z dvemi izhodi hkrati. mnenja so deljena. eni pravjo, da se sam moc poveca, da izhodov pa ne mors vseh stirih uporabljat... taunt012.gif zato me zanima ce je ze kdo to sproval. sleep.gif
Drgaci pa sem nekej zasledila, da doloceni vj programi utegnejo to sprejet (modul8, vdmx, vvvv...). Tku da zdej poskusam dobit moznost to sprobat wacko.gif

#15 saso

saso

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 477 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Zagorje ob Savi

Objavljeno 09 december 2008 - 01:32

Lahko pa malo preveriš deljenje ekranov z USB razdelilcem. DisplayLink ima takšne variante, obstaja pa še kar nekaj drugih produktov, ampak se zdajle ne spomnim imen. Z USB-jem lahko priklopiš še več ekranov. Spodaj imaš naprimer primer za 6 monitorjev.

http://techgage.com/...etups_with_usb/
http://www.displayli...m/products.html

Cena enega razdelilca pride 42eur.... Zdaj mogoče bi šlo, da daš 2xven iz grafične, potem pa še 84eur za dva razdelilca in bi bila to tvoja cena... Nisem pa prepičan. Mogoče bi potrebovala 4 usb naprave... v tem primeru bi bilo seveda 170eur.

#16 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 09 december 2008 - 02:18

To pa ni sploh slaba zadeva, pa še na onem reviewu piše da deluje okej.

Kot je omenil tudu saso imas tukaj z njihove spletne displaylink FAQ strani enak odgovor:
"How many USB monitors can be supported by a single PC?
A typical PC can run up to six monitors. The exact number depends on the type of content being displayed."
Pa še:
how_it_works
Luštna reč in to z eno grafično.
Nenad Patkovic

#17 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

    Luka Goljevšček 'winni'

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 777 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Nova Gorica

Objavljeno 09 december 2008 - 03:40

QUOTE (4video @ 9. Dec 2008 11:07:28) <{POST_SNAPBACK}>
torej upam da mam zdej prave informacije o graficni. ce prow razumem je to to: Asus EN6600GT
To je izpis everesta:
Windows Video
----------------------------
[ NVIDIA GeForce 6600 GT ]
Lastnosti grafične kartice:
Opis naprave NVIDIA GeForce 6600 GT
Besedilo kartice GeForce 6600 GT
BIOS Verzija Version 5.43.02.66.00
Tip čipa GeForce 6600 GT
Tip DAC Integrated RAMDAC
Inštalirani gonilniki nv4_disp (6.14.11.7813 - nVIDIA ForceWare 78.13)
Velikost spomina 128 MB
Proizvajalec grafične kartice:
Ime firme NVIDIA Corporation
Podatki o proizvodu http://www.nvidia.co...p?PAGE=products
Download gonilnika http://www.nvidia.co...ers/drivers.asp
PCI / AGP Video
----------------------------
Opis naprave Tip naprave
nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E (Asus EN6600GT) Grafična kartica
nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 3D-pospeševalnik
Grafični procesor (GPU)
----------------------------
[ PCI Express x16: Asus EN6600GT ]
Lastnosti GPU:
Grafična kartica Asus EN6600GT
GPU Codename NV43GT
PCI-naprave 10DE / 0140
Transistorjev 143 miljon
Tehnologija procesa 0.11u
Velikost rezine 150 mm2
Tip vodila PCI Express x16 @ x16
Velikost spomina 128 MB
GPU takt 501 MHz
RAMDAC takt 400 MHz
Pixel Pipelines 8
TMU Per Pipeline 1
Vertex Shaders 3 (v3.0)
Pixel Shaders 1 (v3.0)
Strojna podpora DirectX DirectX v9.0c
Pixel Fillrate 4008 MPixel/s
Texel Fillrate 4008 MTexel/s
Lastnosti spominskege vodila:

dunno.gif


tole grafično mam tudi sam in ja, ima možnost crossfire.
Sem pa tudi sam že slišal za te usb fore, baje da zna biti edin problem z podporo softwarea, kjer boš to delala

#18 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 09 december 2008 - 05:07

OT: ATi ima crossfire, nVdia pa SLI whistling.gif
Nenad Patkovic

#19 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

    Luka Goljevšček 'winni'

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 777 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Nova Gorica

Objavljeno 09 december 2008 - 07:51

QUOTE (NLP @ 9. Dec 2008 17:07:54) <{POST_SNAPBACK}>
OT: ATi ima crossfire, nVdia pa SLI whistling.gif

stupid.gif poster_oops.gif

res je: crossfire za ati, SLI za nvidio, torej rabiš še eno isto nvidio

pa še to: vsaj moja grafična ima en dsub (analogni) in en dvi(digitalni) izhod, kar sicer dela ni pa preveč lepo da imaš 2 lcd ja dvi, 2 na dsub

lp

#20 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 14 januar 2009 - 02:09

torj koncno imam dve grafični karticik jumping0046.gif
ampak Talktohand.gif
ne vem kako naredit da bi jih racunalnik prepoznal. sta skoraj isti:
ena je: asus nvidia geforce 6600gt 128 PCI express
druga pa: palit nvidia geforce 6600gt 128 PCI express

rečeno mi je bilo, da morajo delati vsi stirje izhodi ce ne vklucis sli povezave.
ampak moj racunalnik sploh ne zazna ta druge kartice sick0023.gif
poskusala sem jih zamenjati. ampak se vedno deluje samo tista, ki je zgoraj

ima kdo kakšno idejo please.gif

#21 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

    Luka Goljevšček 'winni'

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 777 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Nova Gorica

Objavljeno 14 januar 2009 - 02:56

Če se ne motim je potrebno u biosu še kaj dodelat.
Možno da bo to da nista od iste marke.....

ps: aja pa si ju pripopala skupaj z unim kablom za sli?

lp

#22 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 14 januar 2009 - 03:37

ne nisem jih skup povezala s kablom, ker trenutno ga nimam. ampak mi je blo receno, da ce jih povezes skupej preko sli, nemores rabit vseh stirih izhodov. sli naj bi bil sam za povecat moc.

se bojim da je drugi problem. zdej sem provala ce dela kartica ce je v spodnjem slotu in ne dela violent085.gif mislim - ne posilja nobenih signalov na monitor
tku da se bojim, da ni maticna slucajno pokvarjena?!!?? kar ni lih smiselno razen ce so mi jo tako prodali shoot2.gif

ne vem pa kej bi lahko druzga blo. mogoce res bios. nekej sem tudi tam gledala sam se ne znajdem...

#23 Zergi

Zergi

    dubwise!

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 455 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:LJ

Objavljeno 14 januar 2009 - 05:06

si kartico v pravi slot postavla?

#24 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 14 januar 2009 - 07:28

ha ha ha

ja itak da sem
ampak si imel prav. ni mankal sli kabel ampak neki sem mogla na maticni obrnt iz normal mode na sli mode in zdaj delujeeeeeeeeeeeeeeeeee strongbench.gif

xp so sami od sebe vse zaznali pol sem pa samo se v control panel nastimala
super vse tku ku je treba
aja glede izhodol na kartici pa tako. obe imata vsaka po en vga in en dvi izhod. za dvi izhode sam pac samo se dokupla adapterje, ki so 3 ercke. maticno sem pa na bolhi dobila. tako da sem vse zrihtala za borih 36 € rolleyes.gif
priporočam. lepo zgleda

zdej bom zacela mal VJ programe testiram tako da upam, da bom lahko hmalu spet poročala vesele novice thumbsup.gif

#25 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

    Luka Goljevšček 'winni'

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 777 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Nova Gorica

Objavljeno 14 januar 2009 - 07:53

QUOTE (4video @ 14. Jan 2009 19:28:49) <{POST_SNAPBACK}>
ha ha ha

ja itak da sem
ampak si imel prav. ni mankal sli kabel ampak neki sem mogla na maticni obrnt iz normal mode na sli mode in zdaj delujeeeeeeeeeeeeeeeeee strongbench.gif

xp so sami od sebe vse zaznali pol sem pa samo se v control panel nastimala
super vse tku ku je treba
aja glede izhodol na kartici pa tako. obe imata vsaka po en vga in en dvi izhod. za dvi izhode sam pac samo se dokupla adapterje, ki so 3 ercke. maticno sem pa na bolhi dobila. tako da sem vse zrihtala za borih 36 € rolleyes.gif
priporočam. lepo zgleda

zdej bom zacela mal VJ programe testiram tako da upam, da bom lahko hmalu spet poročala vesele novice thumbsup.gif


Sam da je urejeno wink.gif

lp

#26 Zergi

Zergi

    dubwise!

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 455 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:LJ

Objavljeno 14 januar 2009 - 07:54

finoo smile.gif

dej kšno fotko set-upa prlimi...
s kerim softwareom boš delala? resolume?

#27 4video

4video

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 10 prispevkov

Objavljeno 14 januar 2009 - 08:47

QUOTE (Zergi @ 14. Jan 2009 19:54:06) <{POST_SNAPBACK}>
finoo smile.gif

dej kšno fotko set-upa prlimi...
s kerim softwareom boš delala? resolume?


ja to je moj naslednji podvig. zdej jih nameravam mal sprobat kateri bi bil najboljsi. resolume sicer ima multivideo sam mi nekej steka. ampak mislim da nima tistga, kar bi jaz rabla. vsaj tukej http://softwarevj.com/ pravjo da ne. namrec opcijo imet na vsakem ekranu svoj video alpa en video cez vse stiri ekrane. oboje rabim. tako, da mogoce arkaos. alpa kej druzga.
sej pravim zgleda da bommogla sprovat

#28 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 14 januar 2009 - 11:01

Super, sem vesel da ti je uspelo!
Veselo na delo, pa poročaj tudi kako in kaj, malo "smo" radovedni:)
VJ-anje je interesantno področje.
Nenad Patkovic



Dodaj odgovor



  


1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov