Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

ECHO LAYLA 3G


9 odgovorov v tej temi

#1 psionic

psionic

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 17 prispevkov

Objavljeno 19 december 2014 - 06:39

Zanima me če se splača nakup te rabljene kartice za 300eur, ker ne vem kakšna je njihova življenjska doba , kartica pa je  stara  kakih 5 let sigurno..



#2 boris

boris

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 191 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:obala

Objavljeno 22 december 2014 - 01:49

jaz bi ... audiofire 4 brez problema delala pet let .. pa še bo delala .. in že razmišljam, da bi jo odkupu kolegu nazaj : )



#3 psionic

psionic

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 17 prispevkov

Objavljeno 23 december 2014 - 11:18

Imam tud možnost kupit novo audiofire 8 za 476eur in ne vem kaj mi je zdaj boljša opcija. Karti sta v bistvu skor isti sam ima pa layla še PCI povezavo katera je boljša glede latence....hm..



#4 boris

boris

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 191 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:obala

Objavljeno 26 december 2014 - 12:20

Dobro sej ok pci je pci ampak vseno za moje pojme ima echo audiofire serijo lepo poštimano in neboš pci karte pogrešal. Pazi edino na katerem sistemu jo boš imel namreč počasni so z drajverji.



#5 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 26 december 2014 - 11:23

novo audiofire 8? sej jih ja že ne delajo več kar nekaj časa.

 

Sem jo mel nekaj časa, odlično dela



#6 psionic

psionic

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 17 prispevkov

Objavljeno 30 december 2014 - 05:07

Sem  kupil layla 3g in butlc nisem poštudiral , da mogoče nimam na matični stare pci povezave tako, da me reši sam pci express to pci adapter in pa pri novih računalnikih zna bit tud malenkost premajhna napetost za to kartico tako da še bi mogoče rabil nov napajalnik  ... in pa z tem adapterjem zna bit tud mogoče težava glede stabilnosti zvočne...nvm ali bom probal to porihtat ali bom jo vrnil in kupil firewire.... Novo audofire 8 se še da dobit  pri Lastra...imajo odprodajo, ker še jim je očitno ostalo nekaj teh kartic...



#7 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 30 december 2014 - 05:49

Echo ne vem kako dolgo bo še pisal driverje za novejše sisteme in morebitne nekompatibilnosti... začeli so se preusmerjati k drugim storitvam.

FW je mrtev.

Imel sem 2 različni Echo karti in sta delali čudovito.

Mogoče bi bilo bolje, sedaj ko je situacija drugačna, če hočeš future proof sistem, kakšno drugo firmo ali pa da boš nekoč moral uporabljat ali star sistem ali asio 4 all in bit s tem zadovoljen (latency je nekoliko višji ponavadi ali pa tudi ne, če so driverji nekaterih kartic zanič... :)).

Samo v razmislek.


Nenad Patkovic

#8 psionic

psionic

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 17 prispevkov

Objavljeno 30 december 2014 - 07:23

Hvala za informacije. Potemtakem je res bolje, da poiscem drugo varijanto.Mogoce kaksno priporocilo katere firme naj postavim v ospredje in da bi dobil kaksno spodobno rabljeno zadevo za 300-400eur? Karto rabim zgolj za produkcijo elektronske glasbe

#9 NLP

NLP

    arhitekt spektralnih platform prostora in časa

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 981 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Drugje
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 30 december 2014 - 07:37

Ne vem kakšen sistem imaš (Win, OSX), koliko kanalov... za relativno majhen denar (niso najcenejše a vseeno spadajo v srednje nižji cenovni razred) in dober zvok, tudi če je priklop preko USB imajo majhno latenco, najboljše driverje na svetu (čist zares) - RME.


Nenad Patkovic

#10 psionic

psionic

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 17 prispevkov

Objavljeno 30 december 2014 - 09:24

Uporabljam  Windows...4-je kanali bi bili že dovolj..Sem se tud sam nagibal k tej firmi ja..Torej ni druge, gremo na RME :)





Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov