Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

manši nesporazum v Logicu


6 odgovorov v tej temi

#1 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 29 april 2007 - 08:27

oj

mam eno manšo težavico v logic expresu. stvar je v tem da ko izberem določeno regijo v Reasonu in jo exportam kot loop je le ta loop.wav mejčkano "daljši" v logicu kakor je v reasonu. isti loop.wav importam v Abletona in je čist fit. tut če reasona ali avbletona vežem kot rewire mašince se loopi oz. regije kot jih nastavm prej končajo v logicu kakor v ostalih dveh čeprov so. za lažjo predstavo sm naredu še dva screenshota logica in abletona. Ages Organ je pa .wav file ki je imortan iz reasona v Logica in Abletona. če prav razmišljam mora bit to nekaj v nastavitvah za loopanje v Logicu sam res nimam pojma kje to nastavt

http://farm1.static....5e206d276_b.jpg
http://farm1.static....6e493b5a9_b.jpg

#2 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 785 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 30 april 2007 - 08:09

lp

Jst sm mel isto sranje, da je bil loop predolg, vendar mi tempo ni štimal v Reasnu. Naštimal sem ga na nopr 128 bpm, kazalo je 128, in sve prav , vendar lup ni bil 128 bpm. je bil počasnejši in seda zaradi tega tudi daljši.

To se ni dalo nikakor uredit, kot da sem reason deinštaliral in nato spet inštaliral pa je delalo OK.
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#3 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 30 april 2007 - 01:36

se pravi reinštal prpgramov. bomo vidl

#4 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 785 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 30 april 2007 - 02:08

Jp tongue.gif
Men je pomagalo!
PT+Reason
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#5 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 01 maj 2007 - 11:04

nep....It wont do it

this calls for Bootcamp

#6 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 03 marec 2008 - 10:01

ce odpres midi fajl, zakaj ti timesignatures noce zraven pokazat ? al je samo guitarpro midi fajl nekompatibilen z logicpro
(ja, dejansko uporabljam GP za sequencing osnove)

#7 Katoda

Katoda

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 04 marec 2008 - 10:40

zdej že laufa ok. smo spimpal :wink:



lp



Dodaj odgovor



  


1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov