a je možno dobit kakšen načrt za tole ali pa celo kupit kit??
To kar ti je pokazal Baadcode, lahko pa kupiš tale kit:
http://hairballaudio...?products_id=68Transformatorji v njem so dovolj dobre kopije UTC O-12 za vhod in izhodnega, da po moje nima smisla plačevat za UTC, pa originalnega izhodnega najbrž ne boš dobil (zvok je večinoma v izhodnem). Zraven so tudi pcb (A/D verzija od Mnatsa), knofi in ostalo, tako da rabiš samo še ohišje za katero link že imaš. Jaz ti predlagam, da vzameš zgornji kit, kupiš 1ch ohišje od Diyracked, ostali material lokalno in izdelaš. Prišparal boš precej, pa veliko večja je verjetnost da zadevo res narediš, ker če boš delal kot je Baadcode je to veliko dela z ohišjem, predvsem pa moraš kupovat iz različnih virov.
Še cenejša je verzija od Gyrafa, marsikdo ima raje zvok z IC-jem na vhodu ki ga ima Gyraf, tudi na tem forumu je nekaj takšnih uporabnikov. Kolikor se spomnim ni težko transformatorskega vhoda spremeniti v IC, bi pa moral pogledat obe shemi da se prepričam.
Če se odločiš za nakup česarkoli pri Hairball bi bil jaz zelo zainteresiran za dva T-pad attenuatorja, plačal bi tudi sorazmeren delež poštnine. S tem bi zate bilo še malo ceneje.
Lp