Zdravo
Mene pa zanima ali imate kakšen recept kako prebroditi krizo in komad zmiksati do konca, ko ti komad že med miksanjem totalno čez glavo pride čeprav si med samim kreiranjem soundov oz. komada bil nad njim totalno navdušen ?
A je to že znak, da pa mogoče res ni tako dober, kot se sprva zdi ? Velikokrat se mi dogaja, da se ga enostavno nažrem in zgubim tisti prvi feeling za sound in potem vse skupaj samo še poslabšujem z dodatnim tweakanjem in dodajanjem soundov.
Verjetno ima več ljudi podoben problem pa me zanima kako se kaj s tem spopadate.......
thnx
Ko ti lasten komad prehitro dopi....i
Začel
dejanilly
, maj 06 2011 09:03
5 odgovorov v tej temi
Objavljeno 06 maj 2011 - 10:00
Jaz ugasnem vse skupaj za par dni ali kak teden in se potem s svezimi usesi lotim se enkrat.
Ce mi iz prve (ko spet slisim) zveni se kar OK se spravim popravljat... ce pa mi ne zveni fajn, pa grem se enkrat iz nule mixat.
Se pa kdaj zgodi tudi "shift + delete" : )
Lp,
b.
Ce mi iz prve (ko spet slisim) zveni se kar OK se spravim popravljat... ce pa mi ne zveni fajn, pa grem se enkrat iz nule mixat.
Se pa kdaj zgodi tudi "shift + delete" : )
Lp,
b.
Objavljeno 06 maj 2011 - 10:54
en nacin je res ta da pustis zadevo za en teden pri miru in potem dalje... najveckrat pa je da bos moral si dopovedat da tok trenutno znas in to je to.. raje se loti novega komada in bo miks v startu bolsi kot prejsni in z vsakim komadom tako naprej. No upam da ti to kaj pomaga
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov