Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

Logic Pro 9


233 odgovorov v tej temi

#31 matejd7

matejd7

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 122 prispevkov

Objavljeno 13 oktober 2009 - 08:50

Grrr... sidechain bug je še vedno prisoten. angry.gif

#32 turban99

turban99

    Tim Urbanya

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 228 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 14 oktober 2009 - 09:00

QUOTE (matejd7 @ 13. Oct 2009 21:50:56) <{POST_SNAPBACK}>
Grrr... sidechain bug je še vedno prisoten. angry.gif


Hmmm... daj mi malo opiši tale sidechain bug... smile.gif drugače pa moj main bug so rešli!:) woo hoo... object monitor se je zapiral in ni šlo spremenit imena programom za MIDI...

#33 matejd7

matejd7

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 122 prispevkov

Objavljeno 14 oktober 2009 - 09:19

http://discussions.a...hreadID=2113634

Upam da uredijo tole v 9.0.3 ali katerakoli verzija bo že naslednja. mellow.gif

#34 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 15 oktober 2009 - 08:28

QUOTE (turban99 @ 13. Oct 2009 12:46:30) <{POST_SNAPBACK}>
Update 9.0.2. je zunaj!:))) woo hoo... gremo update-at pa da vidimo če so kaj popravili!:)

po mojih izkusnjah cisto nic biggrin.gif biggrin.gif
zadeva se mi sesipa na vsake kvatre..
medtem ko mi je logic 8.0.2 na 10.6.1 v 64bit kernelu delu brez hickupov

#35 turban99

turban99

    Tim Urbanya

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 228 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 15 oktober 2009 - 11:19

QUOTE (Ploki @ 15. Oct 2009 09:28:48) <{POST_SNAPBACK}>
po mojih izkusnjah cisto nic biggrin.gif biggrin.gif
zadeva se mi sesipa na vsake kvatre..
medtem ko mi je logic 8.0.2 na 10.6.1 v 64bit kernelu delu brez hickupov


Ja, meni se pa zdi da so kr sfixirali par bugov, ki so folku povzročali preglavice!

8.0.2. je res delal ampak Logic 9 ti ponuja kr nekaj novosti zaradi katerih se ga splača imet!:)

Meni ne kreša, popravili so bug z midi-jem, s sidechainom nimam težav tak da... dela!

S kakšno kišto pa ženeš Logic ? Mac Pro ? iMac ? MBP ? al natunan PC pa MAC OSX gor ?smile.gif

#36 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 15 oktober 2009 - 11:43

ma, na Mac Proju mam trenutno se 10.5.8 in 8.0.2, cakam na hard diske za update,
na MBP 2.53 (unibody) 4GB ram mi pa kresne vsake dve uri (Snow Leopard forced 64bit kernel).
sej so sladke funkcije, sploh region based gain je super za editing, samo ko je kar fejst buggy in pocasen

#37 filipich

filipich

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 125 prispevkov

Objavljeno 19 oktober 2009 - 04:06

ojla, mene zanima kako imajo to pr appleu? ko kupiš logic studio, ali je ravno tako usb ključ kot dongle, al kako imajo zaščiteno da ne morta dva uporabljat naenkrat?

#38 matejd7

matejd7

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 122 prispevkov

Objavljeno 19 oktober 2009 - 05:16

Logic je zaščiten samo z serijsko kodo.

#39 filipich

filipich

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 125 prispevkov

Objavljeno 19 oktober 2009 - 05:18

se prav lahko uporabljaš v dveh in šeraš naprej? al kako, ne razumem glih najbel?

hvala, lp

#40 matejd7

matejd7

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 122 prispevkov

Objavljeno 19 oktober 2009 - 05:22

QUOTE (filipich @ 19. Oct 2009 18:18:48) <{POST_SNAPBACK}>
se prav lahko uporabljaš v dveh in šeraš naprej? al kako, ne razumem glih najbel?

hvala, lp


Nekako tako ja... whistling.gif

#41 Vale

Vale

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 797 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 19 oktober 2009 - 05:30

QUOTE (Ploki @ 15. Oct 2009 09:28:48) <{POST_SNAPBACK}>
po mojih izkusnjah cisto nic biggrin.gif biggrin.gif
zadeva se mi sesipa na vsake kvatre..
medtem ko mi je logic 8.0.2 na 10.6.1 v 64bit kernelu delu brez hickupov


sem prepričan da imaš crackan logic, ker jaz nimam z kupljenim niti enega problema...

poznam 2 frenda, ki sta imela crackan logic 8 in se je isto vsake tolk časa sesul...

če si ga slučajno kupil, ti ga pa sesuva crackan plugin

pa še to.... meni dela hitreje kot 8

lp

#42 matejd7

matejd7

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 122 prispevkov

Objavljeno 19 oktober 2009 - 05:52

Pa saj logic sploh ni scrackan tudi če ga zloadaš, ker je že v štartu zaščiten samo z serialom tako, da je verjetnost da sesuvajo scrackani plugini večja čeprav se je meni že 9ka kar nekajkrat sesula pa nimam niti enega plugina še inštaliranega.

#43 Vale

Vale

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 797 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 19 oktober 2009 - 05:55

pol pa nevem kaj vas zajebava smile.gif

#44 filipich

filipich

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 125 prispevkov

Objavljeno 19 oktober 2009 - 06:10

se prav se lahko bojim da se mi bo mainstage na stejđu sesul ? hmmm.gif pač pričakujem da če bom kupil to stvar, da je verjetnost da se mi sesuje 0,1% smile.gif al kaj svetujete za live? pač sm mislu da bi kupu studio in obenem še logic pro fural dalje ane..

lp

Prispevek uredil/a: filipich, 19 oktober 2009 - 06:11 .


#45 turban99

turban99

    Tim Urbanya

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 228 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 19 oktober 2009 - 06:34

QUOTE (filipich @ 19. Oct 2009 18:18:48) <{POST_SNAPBACK}>
se prav lahko uporabljaš v dveh in šeraš naprej? al kako, ne razumem glih najbel?

hvala, lp


Lahko uporabljaš na desetih compih z istim serialom ampak ne smeš bit na istem networku! Po domače, če imaš doma priklopljena dva compa, na obeh logic z istim serialom, ne bo delalo! Se ti bo pojavil msg ki pravi Protection error in logic se bo zaprl! smile.gif
Meni dela super, ne sesuva se, je pa tako kot pravi Vale, rušijo crackani plug-ini! Logic works like a charm!:)
Za mainstage pa nevem... sam po sebi bo ziher delal dobro z internimi plug ini...

lp

#46 gigahertz

gigahertz

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 255 prispevkov
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 19 oktober 2009 - 07:23

hmm..ne bo držalo!
Zadnjič se je logic 9 sesul predavatelju na saetu...tudi meni se je sesul 9.0.0 in update 9.0.1 je baje odpravil nek bug na to temo vendar še ni vse ok
Tudi po raznih forumih se je razpisalo o tem in to je dejstvo.

Sam sem prešaltal na logic ko je prišla 9ka in nad sistemom sem navdušem.Nad dejstvom da mi je dvakrat počepnil pa se ne oziram....zadeva šiba hitro in stabilno....se pa zgodi kak nepravi trenutek in preveč ukaznih nizov zapored....:-)


LP.GiGaHeRtZ
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?

#47 turban99

turban99

    Tim Urbanya

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 228 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 19 oktober 2009 - 07:28

QUOTE (gigahertz @ 19. Oct 2009 20:23:10) <{POST_SNAPBACK}>
hmm..ne bo držalo!
Zadnjič se je logic 9 sesul predavatelju na saetu...tudi meni se je sesul 9.0.0 in update 9.0.1 je baje odpravil nek bug na to temo vendar še ni vse ok
Tudi po raznih forumih se je razpisalo o tem in to je dejstvo.

Sam sem prešaltal na logic ko je prišla 9ka in nad sistemom sem navdušem.Nad dejstvom da mi je dvakrat počepnil pa se ne oziram....zadeva šiba hitro in stabilno....se pa zgodi kak nepravi trenutek in preveč ukaznih nizov zapored....:-)


LP.GiGaHeRtZ


Ja... pa najbrž nimaš niti enega cracka installiranega ne ?smile.gif)) saj vem, da se zgodi kak crash, ampak moram rečt, da se meni zgodi samo v primeru ko uporabljam kak plug in ki je od dynamičnih... smile.gif) Je res stabilen software morem rečt! Z update-om na 9.0.2. so pa že res dosti odpravili. Še vedno pa ne vem kje bi bil problem s sidechainom oz. jaz nimam teh težav, katere je navedel forumaš v tem topicu!

#48 gigahertz

gigahertz

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 255 prispevkov
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 19 oktober 2009 - 07:40

dobro pustmo mene:-)...sam sae?!
Men tudi sidechain ne dela težav:-)
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?

#49 filipich

filipich

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 125 prispevkov

Objavljeno 19 oktober 2009 - 08:45

če je fora le ip-ja, potem se odklopiš od interneta in je to to? al sem narobe razumel?

#50 turban99

turban99

    Tim Urbanya

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 228 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 19 oktober 2009 - 09:42

QUOTE (filipich @ 19. Oct 2009 21:45:00) <{POST_SNAPBACK}>
če je fora le ip-ja, potem se odklopiš od interneta in je to to? al sem narobe razumel?


Prav si razumel! Točno to jaz nardim!:)

#51 filipich

filipich

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 125 prispevkov

Objavljeno 22 oktober 2009 - 03:36

nekej me zanima, rečmo zej imam inštaliran logic studio 9, serial nekje z neta.. druh tedn dobim kupljenga in zdej morm odstrant starga..imam appzapper, ampak ne vem če bo ta apzapper vse popucal, uninstall?! kaj vsebuje studio? logic pro, mainstage, soundtrack pro, logic node, še kaj? in tist mape ki ti jih nardi se mi zdi da ne popuca ali se motim?

#52 Vale

Vale

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 797 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 22 oktober 2009 - 05:06

appzapper al pa cleanapp bosta ali pa nebosta čisto odstranila programa...

Spodaj je lista fileov in folderjev kater moraš odstranit za popolno odstranitev Logic Studia (Logic Pro 8 in vse ostale programe, content,...)
Ker inštalacija na nobenem računalniku ni enaka in varirajo glede na verzijo, update, ali pa appi koristijo kakšne file-e, itd.... zato bi bilo dobro da se pred tem naredi backup.

Na lastno odgovornost!


Application Files
/Applications/Compressor
/Applications/Logic Node
/Applications/Logic Pro
/Applications/MainStage
/Applications/Soundtrack Pro
/Applications/WaveBurner
/Applications/Utilities/Apple Loops Utility
/Applications/Utilities/Impulse Response Utility

Factory Settings, Instruments
/Library/Application Support/Logic/
/Library/Application Support/Garageband/
/Library/Application Support/Garageband Content/ (Legacy)
/Library/Application Support/Soundtrack Pro/
/Library/Application Support/WaveBurner/

Impulse Responses
/Library/Audio/Impulse Responses/

Receipts
Receipts lahko malo varirajo glede na tvoj sistem, zato probaj poiskat takšne kot so navedeni spodaj:
/Library/Receipts/AudioContentforSoundtrackProXX.pkg
/Library/Receipts/CompressorXX.pkg
/Library/Receipts/EXS24SamplerLibrarySamples.pkg
/Library/Receipts/EXS24SamplerLibraryStudio.pkg
/Library/Receipts/GarageBandXX.pkg
/Library/Receipts/ImpulseData.pkg
/Library/Receipts/ImpulseResponseUtility.pkg
/Library/Receipts/JamPackXX.pkg
/Library/Receipts/LogicXX.pkg
/Library/Receipts/MainStageXX.pkg
/Library/Receipts/RemixToolsXX.pkg
/Library/Receipts/RhythmSectionXX.pkg
/Library/Receipts/SharedLogicStudioHelpFiles.pkg
/Library/Receipts/SoundtrackProXX.pkg
/Library/Receipts/UltrabeatXX.pkg
/Library/Receipts/WaveburnerXX.pkg

User Preferences:
~/Library/Preferences/com.apple.logic.pro.plist
~/Library/Preferences/com.apple.logic.pro.cs
~/Library/Preferences/Logic/ (Legacy preferences)

License
/Library/Application Support/ProApps/Logic Studio System ID

Apple Loops
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Apple Loops for GarageBand/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Apple Loops for Soundtrack Pro/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/iLife Sound Effects/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack 1/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack Remix Tools/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack Rhythm Section/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack Symphony Orchestra/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack World Music/
/Library/Audio/Apple Loops Index/

Lp

#53 turban99

turban99

    Tim Urbanya

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 228 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Maribor

Objavljeno 22 oktober 2009 - 07:35

QUOTE (filipich @ 22. Oct 2009 16:36:13) <{POST_SNAPBACK}>
nekej me zanima, rečmo zej imam inštaliran logic studio 9, serial nekje z neta.. druh tedn dobim kupljenga in zdej morm odstrant starga..imam appzapper, ampak ne vem če bo ta apzapper vse popucal, uninstall?! kaj vsebuje studio? logic pro, mainstage, soundtrack pro, logic node, še kaj? in tist mape ki ti jih nardi se mi zdi da ne popuca ali se motim?


Ta ki ga imaš iz neta, pa ta katerega boš dobil v jabolčni škatli sta v bistvu enaka edino serial ni tvoj.
Deinstalacija programa ni potrebna, potrebno je samo odstranit en Logic license file v Library-u. Potem pa te bo pri ponovnem zagonu Logic- vprašal za serial in vtipkal boš kupljenega.

To je to!:)

#54 matejd7

matejd7

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 122 prispevkov

Objavljeno 23 oktober 2009 - 12:55

Ve kdo kako bi lahko v L9 nastavil da bi mi gate zapiral namesto odpiral kadar ga sidechainam? smile.gif

Prispevek uredil/a: matejd7, 23 oktober 2009 - 12:55 .


#55 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 23 oktober 2009 - 10:17

ja, s kompresorjem biggrin.gif

#56 filipich

filipich

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 125 prispevkov

Objavljeno 30 oktober 2009 - 03:48

QUOTE (turban99 @ 22. Oct 2009 20:35:00) <{POST_SNAPBACK}>
potrebno je samo odstranit en Logic license file v Library-u


kje točno je ta file in kako se imenuje?


aja btw, a je logic studio - sesuljiv tudi če imaš le inštalirane črne dodatke, ali le če trenutno delaš z njimi?

hvala, lp

Prispevek uredil/a: filipich, 30 oktober 2009 - 03:54 .


#57 filipich

filipich

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 125 prispevkov

Objavljeno 05 november 2009 - 08:00

ojla,

mene zanima sledeče: recimo zmeraj ko odprem en projekt (isti) se mi ustavi (ko pač predvajam od začetka) in napiše sledeče: System Overload.
The audio engine was not able to process all required data in time.
(-10011)

ampak, potem ko predvajam 2. , 3. , ... mi tega nikoli več naredi.. itak pa zmeraj na istem mestu to naredi..ampak nimam nekej full trackov al pa kešnih efektov in raznega gor.. procesor deluje na 20% .. hm?

hvala, lp

#58 gigahertz

gigahertz

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 255 prispevkov
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 05 november 2009 - 09:27

To je men nardilo 2krat ampak ko sem updejtu na 9.0.1 je blo vredu...
..To je pomoje HD + 9.0.0 logic bug....jest si bom v kratkem omislil externi 5700 firewire HD da ga mal razbremenim in bo lažje dihal na eksterca kot na svoj disk.


...Seveda govorim o macbook pro-ju...najbrž kakšen macpro z hitrim diskovjem nima tega problema...seveda če odpišemo bug:-)

LP.GiGaHeRtZ

Prispevek uredil/a: gigahertz, 05 november 2009 - 09:31 .

Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?

#59 filipich

filipich

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 125 prispevkov

Objavljeno 05 november 2009 - 10:25

da, imam macbookpro 2,53duo, 4gb rama.. disk pa ne vem, 320gb ..standardni ki pride notr.. ampak jaz imam update na 9.0.1 .. zvočna pa presonus studio project ..

sam pomoje je en bug, ker zmerej isto naredi..in vedno samo ko prvič predvajam..bomo vidl

Prispevek uredil/a: filipich, 05 november 2009 - 10:29 .


#60 gigahertz

gigahertz

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 255 prispevkov
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 05 november 2009 - 10:42

Poglej pod cpu-jem imaš HD...a ti ga zabije v rdečo, ko ti javi sistem overload?
A ti to naredi z vsakim projektom, ki ga odpreš al samo z določenim?

Preden odpreš logic...pojdi čez dock in quitaj vse programe (pod ikonco je svetleča pika..levi klik na ikono in opcija quit)
Preveč obremenjena pot do diska če je odprtih več app in zna hecat sploh če delaš veliko z audio fajli...zato predlagajo eksterne diske če se dela z leptopi...

LP.GiGaHeRtZ
Dont ask what your PC can do for you!!....Ask what you can do for your PC?



Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov