Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

Protols LE 7.1 --> problem


11 odgovorov v tej temi

#1 x-sound

x-sound

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 74 prispevkov

Objavljeno 19 april 2006 - 02:19

Ko odprem v PT LE 7.1 star projek kateri je bil sneman in mixan v PT LE 6.7 mi zabije procesor do konca, včasih mi zmrzne tudi računalnik tako da ga lahko samo fizično restartam!!!
Projet je mixan z Waves in BF plugini !
Nevem zakaj ???
:oops:
x-sound

#2 Matej Grginic

Matej Grginic

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 420 prispevkov
  • Gender:Male

Objavljeno 19 april 2006 - 02:38

Zelo verjetno imas instaliran kak RTAS plugin ki ni optimiziran oz. se slabo igra s PT7. Priporocam, da najprej pregledas listo kompatibilnosti in enega po enega zbrises plugine, ki niso v skladu z JUSom...

Drugace pa klasika - repair permissions ipd. (detajli na DUC)

Upam, da to kaj pomaga.

GG

#3 x-sound

x-sound

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 74 prispevkov

Objavljeno 19 april 2006 - 02:48

QUOTE (GreasyGranny)
Zelo verjetno imas instaliran kak RTAS plugin ki ni optimiziran oz. se slabo igra s PT7. Priporocam, da najprej pregledas listo kompatibilnosti in enega po enega zbrises plugine, ki niso v skladu z JUSom...

Drugace pa klasika - repair permissions ipd. (detajli na DUC)

Upam, da to kaj pomaga.

GG

Pol bodo verjetno to Waves-i ??? Kaj meniš???
Gor mam verzijo dimond 5.2!
A uporabljaš PT LE 7.1???
x-sound

#4 Matej Grginic

Matej Grginic

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 420 prispevkov
  • Gender:Male

Objavljeno 19 april 2006 - 02:50

Waves niso problem, sploh ne verzija 5.2... Pomoje je kaj od Native Instruments... al kaka eksotika...

Ja, mam 7.1 LE... brez frk.. smooth sailing.

Si na Macu al PCu?

GG

#5 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 846 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 19 april 2006 - 05:55

na PC!
Mam še installano gor VocALign Project , drum'a'gog pa nič druzga! :oops:
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#6 Matej Grginic

Matej Grginic

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 420 prispevkov
  • Gender:Male

Objavljeno 19 april 2006 - 07:01

QUOTE (ixi)
na PC!
Mam še installano gor VocALign Project , drum'a'gog pa nič druzga! :oops:


Poglej na digidesign user conference, ce je se kdo s tem problemom. Mogoce so vmes naredili CS update. Itak je pa tam kot sticky tud troublshooting, mogoce kaj nimas idealno nastavljeno.

Poglej tudi ce obstaja za ostale plugine kak PT7 update. Lahko tudi zacasno odstranis ostale plugine, mogoce je vseeno v tem problem.

A te to kaj resi?

GG

#7 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 846 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 19 april 2006 - 08:52

Ja zdej enkrat dela boljše tongue.gif
Sem odstranil vse vst plugine :evil:
Pogruntal sem da mam Waves-e dimond 5.0. --> verjetno bo to 8)
Pom pa jutri installau gor Waves 5.2. in neki update za wavse prov prirejen za PT 7 --> optimizacija al neki tazga tongue.gif
Hvala ti zenkrat! :wink:
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#8 Matej Grginic

Matej Grginic

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 420 prispevkov
  • Gender:Male

Objavljeno 19 april 2006 - 09:08

Kater VST wrapper pa imas? Pluggo efekti so pri meni delali cel kazin. Zdaj imam samo UAD-1 od VST in me glava precej manj boli. 8)

#9 x-sound

x-sound

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 74 prispevkov

Objavljeno 21 april 2006 - 07:08

QUOTE (GreasyGranny)
Kater VST wrapper pa imas? Pluggo efekti so pri meni delali cel kazin. Zdaj imam samo UAD-1 od VST in me glava precej manj boli. 8)


VST wrapper ??? kaj misliš s tem :?: :?: :?:
x-sound

#10 Matej Grginic

Matej Grginic

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 420 prispevkov
  • Gender:Male

Objavljeno 04 maj 2006 - 09:45

QUOTE (x-sound)
QUOTE (GreasyGranny)
Kater VST wrapper pa imas? Pluggo efekti so pri meni delali cel kazin. Zdaj imam samo UAD-1 od VST in me glava precej manj boli. 8)


VST wrapper ??? kaj misliš s tem :?: :?: :?:


Fxpansion VST2RTAS wrapper... edin nacin, da mas lahko VST plugine v Pro Toolsih.

#11 x-sound

x-sound

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 74 prispevkov

Objavljeno 04 maj 2006 - 10:16

VST2RTAS converter :oops:
Ja ja mam to!
Dej mi povej kako je zdej v PT LE 7.1 z Waves-si ???
A so waves-si zdej optimizirani al ne?
Kr jst mam Waves Dimond 5.2 in sem še probal tist neki wavesshell update pa mi ni jasno zakaj mi ne dela? Kopiraš tiste dll-je v mapo in poženeš tist "wavesupdate2.exe" al kaj???
A ti je to znano :?
Hvala
x-sound

#12 Matej Grginic

Matej Grginic

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 420 prispevkov
  • Gender:Male

Objavljeno 04 maj 2006 - 11:44

QUOTE (x-sound)
VST2RTAS converter :oops:
Ja ja mam to!
Dej mi povej kako je zdej v PT LE 7.1 z Waves-si ???
A so waves-si zdej optimizirani al ne?
Kr jst mam Waves Dimond 5.2 in sem še probal tist neki wavesshell update pa mi ni jasno zakaj mi ne dela? Kopiraš tiste dll-je v mapo in poženeš tist "wavesupdate2.exe" al kaj???
A ti je to znano :?
Hvala


Hmm.. jaz imam Maca G5 in je stvar blazno enostavna... instaliras in dela..
PCa pa ze leta ne uporabljam vec za audio, tako da ti tezko karkoli svetujem...

Waves so definitivno kompatibilni s PT7:
http://www.waves.com...ent.asp?id=1798

Ni ne vem kako v pomoc, a vseeno...

GG



Dodaj odgovor



  


1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov