Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Skajmaaan finišira plato - opazke, žaljivke itd.... :D

2 odgovorov v tej temi

#1 SkyMan666

SkyMan666

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 220 prispevkov

Objavljeno 24 februar 2008 - 07:30

Bok dečki....

Ku je že naslov povedu, se počasi približujem koncu mojga projekta, ki ga delam že od oka 2 leti.... Zdej me čaka še dodajanje semplov, po tem pa je na vrsti še vokal.... Čakam samo še eno gospodično, da se pripravi, ker bo gostovala na plati.... :roll:

Tole ni še gotov mix, manjka še odstranitev neki šumov in podobne nesnage...

Kar mate za povedat, kr veselo, bom hepi z vsakim konstruktivnim prispevkom..... 8) laugh.gif

Da samo malo opišem:

Bobne so kot ponavadi MIDI, ma ta bot so igrani (ha, sm si rental ene TD-12 8) ).... Kitare so quad-tracked - 2x 5150 II ter 2x ENGL PowerBall, dodatno pa sm si za določene sekvence omislil še Krank Revolution ter Mesa Dual Recto. Bass (Ibanez SRX 5 strunski) pa sem pičil prvo skoz Hartke-ja 3500 od našga basista, druga runda Ampeg SVT-4 ter še DI Avalon.... 8)

Za kitare sm probal še Voxengo-v Curve EQ z nekaj impulzi (eden je moj najljujbši - Clayman plata In Flames - to se sliši na posnetku, ki sem vam ga serviral kot predjed laugh.gif ). Stvar dela u p**** mater :smt025 :twisted:

Kot sm reku, manjka še elektronika ter vokal....Detajli sledijo.

Piss, SkyMan

BURIED ALIVE!!

http://www.soundclic...m?bandID=698913

=:: SkyMan <--> Samo Mrak ::=

#2 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

Luka Goljevšček 'winni'

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 778 prispevkov

Objavljeno 24 februar 2008 - 08:24

Ja no, par komadu sem si tko random preposlušu, čeprav nism ravno preveč za ta styl glasbe :smt033 mi je pa kak kr kul.

Nekje pr parih komadih bi pan mal popravu, nekje ga en snerich seka prevč u levo, pa nekje je bas ob umirjenih refrenih preveč nabit..... je pa ful čudno poslušt k kvaliteta ni lih d.best tja nad 15k in je filing da neki manjka.... na hitro :smt028

tko da se bom en dan zdeložiral gor do studijskih prostorov da slišem ku zgleda u polnem originalu
:smt109

#3 SkyMan666

SkyMan666

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 220 prispevkov

Objavljeno 25 februar 2008 - 10:33

Yo Winny.

Ti, razn zadnjega so ostali komadi bli delani tko kot ideja.... Kot miks za plato pa je mišljen prvi komad na lestvici - Buried Alive.... Bodo pa tudi komadi kot Burning Me-Burning You, What Lies Beneath, Imperfect ID... na plati.... So že na novo posneti ter ready to place vocals.... Zanima me izključno mnenje na miks zadnjega komada....

Ajd.

=:: SkyMan <--> Samo Mrak ::=

Dodaj odgovor

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov