EJQ v Divači - live
Začel
kosta77
, feb 12 2008 10:46
17 odgovorov v tej temi
Objavljeno 13 februar 2008 - 02:56
QUOTE (jodldajs)
bravo kosta77
prosim daj na stran en cd te zasedbe bom kupil ! mi je všeč, da še jaz se malo v fusion poglobim !
lp, Aleš - you know who
prosim daj na stran en cd te zasedbe bom kupil ! mi je všeč, da še jaz se malo v fusion poglobim !
lp, Aleš - you know who
ha ha,
mam na strani 100 cdjev ...
itak pa maja snemamo novo plato (v principu samo trio), ena je pa skor zmiksana od lani (ampak bolj balkan)...
tko da plat je kar nekaj samo izidejo nikakor ne ...
bom dal pa cel koncert v enem tednu na ftp (mp3je) pa tko želi neka ...
www.klemenkotar.com
www.nulakelvina.com
www.nulakelvina.com
Objavljeno 14 februar 2008 - 03:14
odl 5, ja tegale redmana dobr pičite, mam video posnetke glih od tega komada, pa ste skor bolši kot original !
super, pohvale, se mormo kaj vidt, konec meseca sem pri jukiču cel teden, bomo neko plato snemal, se lahko za kak kafe zmenmo pri saxu, če boš kaj mimo hodu !
lp, Aleš

super, pohvale, se mormo kaj vidt, konec meseca sem pri jukiču cel teden, bomo neko plato snemal, se lahko za kak kafe zmenmo pri saxu, če boš kaj mimo hodu !
lp, Aleš
''the great gretsch sound''
AKA - glasbena dejavnost, Aleš Kajtna s.p.
Objavljeno 14 februar 2008 - 03:31
QUOTE (jodldajs)
odl 5, ja tegale redmana dobr pičite, mam video posnetke glih od tega komada, pa ste skor bolši kot original ! 

no ja no ja,
hvala vseen ...
jasno da ja, daj kak sms pošlji ...
si ti snemal Libido?
lpk
www.klemenkotar.com
www.nulakelvina.com
www.nulakelvina.com
Objavljeno 14 februar 2008 - 03:56
da, sam sem imel dan pred tem ogromno težav z 8 ch in smo že skor odpovedal, pa sem potem uporabil dobri stari adat in mešalko !
ampak sedaj sem zadeve uredil, tako da mi 16 ch skladno sedaj tiktaka v racku!
a si kaj slišal material?
sam mix pa nimam čez, kdaj drugič, sem si sedaj pa monitorje nabavu in sedaj lahko bolj kvalitetno mixam, kot pa prej !
lp, Aleš
ampak sedaj sem zadeve uredil, tako da mi 16 ch skladno sedaj tiktaka v racku!
a si kaj slišal material?
sam mix pa nimam čez, kdaj drugič, sem si sedaj pa monitorje nabavu in sedaj lahko bolj kvalitetno mixam, kot pa prej !
lp, Aleš
Objavljeno 15 februar 2008 - 02:15
mislim da je že okol tega prepozn, kolkr sem tanove demote slišal, ampak nimam jaz besede pri tem, jaz bi več al manj pustil naravno, mal eq-ja tu pa tam, mal kompresorja za pravi pop vzdušje, pa razmerja in en sexi reverb in to je bol to, kaj bi jaz naredu !
ampak bo vseen po mojem vredu, za life, vsi naenkrat 16 ch na odru z max 2 tejka na komad, je zadeva posneta v enem dnevu izpadla vredu !
lp, aleš
ampak bo vseen po mojem vredu, za life, vsi naenkrat 16 ch na odru z max 2 tejka na komad, je zadeva posneta v enem dnevu izpadla vredu !
lp, aleš
Objavljeno 17 februar 2008 - 10:35
QUOTE (jodldajs)
kdaj bote kaj vi kaj pri meni snemal? 8)
lahko bi kak hud projekt udarl ! pa zabezecamo kje v kaki GŠ kako dobro dvoranco in jo prelevimo v studio za kak vikend !
lahko bi kak hud projekt udarl ! pa zabezecamo kje v kaki GŠ kako dobro dvoranco in jo prelevimo v studio za kak vikend !
EJQ verjetn naumo pr teb snemal, mrbit pa K3 (keco, smolej, jes), k je akustik trio brez bobnov.
hmm hmmm, pred avgustom ...
www.klemenkotar.com
www.nulakelvina.com
www.nulakelvina.com
Dodaj odgovor

0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov