Hvala za lepe želje, zdaj pa kar po vrsti:
@ixi:
Zanime me kako si se ti lotil te zadeveLotil sem se najprej matematičnega modela vezja, torej pridobivanja prenosne funkcije. To je diferencialna enačba, ki je izpeljana iz Kirchoffovih enačb vezja, to pa se nato preko bilinearne transformacije preslika v diferenčno enačbo, ki je po domače diferencialna enačba za disktretni čas.
Ko je bla enkrat matematika godna za implementacijo mi je delo neskončno olajšal
TALE blog. Steibergov SDK za VST2 je milo rečeno površen in uporabniku neprijazen, zato mi je ta Gospod (z veliko, pa ne mislm strica z brado v luftu) rešil ogromno las pred izpadom
potem je sledilo še n iteracij trial&error postopka, da se nekako navadiš na C++ in kje morejo biti spremenljivke itd. in potem eventuelno ven pade VST. V planu je pa zaenkrat še VST3 in AU, potem pa prošnja na Avid za AAX SDK, da bom lahko končno uporabljal svoj plugin
sempliranje nastavitevKer gre za postopek digitalnega modeliranja in ne konvolucije ali dinamične konvolucije nisem rabil nobenega sampliranja, sem pa na koncu naredil primerjalne meritve tako, da sem meril frekvenčni odziv HW modula (ki je bil priključen ven in noter tam, kjer se začne in konča modelirano vezje) in plugina.
katere programe si uporabljal in v katerem jeziku si pisal program,plugin...Razvoj matematike/algoritma - MATLab
Programiranje VST - Visual Studio 2012
Testiranje - VST Plugin Analyser in RoomEQWizard
@NLP
Ne vem če smem, ker je diploma uradno intelektualna last fakultete. Bom pa vprašal na zagovoru in če dovolijo nalimam PDF sem.
Prispevek uredil/a: Ziga, 02 julij 2014 - 03:56 .