Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

ProTools EDU (11) resale


4 odgovorov v tej temi

#1 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 25 maj 2015 - 08:41

a se da to zadevo prodat naprej, al ne?

ma kdo kakšno izkušnjo?

 

mislim, sej z mojim ACCjem in iLokom bi itak delala zadeva (mam iLok sam za toolse in bi ga dal zravn), sam kako je pa z license-transferjem na drug iLok?



#2 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 829 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 26 maj 2015 - 06:18

če ne drugače preneseš vse ostale stvarin na drug nov ilok in to je to.


  • Ploki članom je to všeč
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#3 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 26 maj 2015 - 07:46

đizs, kaj so pa naredili z licencami?

 

hotu sm najt kakšne so cross-grade varjante... pa je sam nek clusterfuck od subscriptiona in čist nič ne razumem kaj se grejo...

 

pa lih gledam da je treba do konca 2015 kupit upgrade/crossgrade če hočeš obdržat stalno licenco al nekaj takega.


Prispevek uredil/a: Ploki, 26 maj 2015 - 07:46 .


#4 L.C.

L.C.

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 55 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:LJubljana/Velika Nedelja

Objavljeno 26 maj 2015 - 08:43

Zdravo! 

pa lih gledam da je treba do konca 2015 kupit upgrade/crossgrade če hočeš obdržat stalno licenco al nekaj takega.

Povej več. ProTools 11 z akademsko licenco sem kupil dobra dva meseca nazaj, pa jih dzaj ne bi radi zgubil. 



#5 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 26 maj 2015 - 08:49

Nimam pojma, ne znajdem se, FAQ je samo za PT11, njihov support je pa shitty tk da glava boli.

 

Ampak zdej sm našu da itak načeloma maš svojo licenco na ključku in da s to pač ne smejo/ne morejo nič, ampak če pa ne upgrejdaš na 12 do konca 2015, ti pa za upgrade ostane:

-subscription

-polna cena 899$

 

sam sej pravim... ne vem :)





Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov