Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

Plugini...dela?


3 odgovorov v tej temi

#1 Tasko

Tasko

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 294 prispevkov
  • Location:Novo mesto, Ljubljana
  • Interests:Music, Science

Objavljeno 01 januar 2007 - 10:03

Zakaj se mi nekateri plugini ne pokazejo v Cubasu? In imajo vsi končnico VST?

Rabim se kasn programcek?

Hvala


LP
I'm in loved with music...

#2 Tasko

Tasko

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 294 prispevkov
  • Location:Novo mesto, Ljubljana
  • Interests:Music, Science

Objavljeno 01 januar 2007 - 10:06

ups mogoce sm se mal nerazumljivo izrazu....torej ko hocem dodat plugin ga ni seznamu..pa vendar sem ga prej nasnel v mapo vstplugins.?

hmmmm...mah dvomim da je zdej kej bolj razumljivo :oops: sad.gif
I'm in loved with music...

#3 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 846 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 02 januar 2007 - 08:31

Ko isntaliraš plagin te vpraša kam naj se inštalira in v katero mapo na se namesti palgin. instaliraš ga kamor hočrš, le pri tistem moraš biti previden ko te opozoti kam se bo namestil plugin (.dll). Ves plugine moraš imeti v folderju mislim da je (C:/Steinberg/Vstplugin) al neki tazga, lahko pa enostavno kopiraš file s končnjico dll v tale folder iz kjer koli drugje in ponavadi dela!
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#4 Tasko

Tasko

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 294 prispevkov
  • Location:Novo mesto, Ljubljana
  • Interests:Music, Science

Objavljeno 02 januar 2007 - 11:04

ja...mam vse v tej mapi(sm narobe napisal .dll so) pa mi se vedno ne delajo...no hvala itaq sm jst kje zaj**al....sm mislu da rabs se kasn programcek...


LP
I'm in loved with music...



Dodaj odgovor



  


1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov