Pozdrav,
Torej zanima me kako določate reverb time na efektu za inštrumente, vokale? A ga računate glede na tempo ali po občutki?
Lp
Objavljeno 30 junij 2015 - 10:44
Glede na to, da se občutke da opisati, bi lahko kdo napisal na kaj je pri definiranju občutka pozoren. Glede na izkušnje lahko opišete kaj so znaki pozitivnega občutka in kaj negativnega. Res je, da ima vsak svojo specifiko okusa, vendar kljub temu tudi v glasbi, produkciji, obstojajo načela dobrih del in ni vse megleno in tantrično, kakor to predstavljajo eni izmed kvalitetnih producerjev, da bi zaščitili svojo šablonskost in poudarili to, da so "izbranci".
Sam bi napisal kaj izmed omenjenega, vendar imam premalo izkušenj s tem in tudi sam še zelo iščem kaj mi je 100% všeč pri mojem delu.
LP, Kristian
Objavljeno 30 junij 2015 - 08:43
ko je treba delat novodobni trap dajam ta reverb več kot ga je potrebno za moje pojme,
ko delam nekaj čez svoje stvari pa ga dam tolko, da je komaj slišen. Njegov sound pa nastavljam z tem, da med predvajanjem stiskam space tipko torej komad ustavljam na usakih par sekund in obračam virtualne gumbe na pluginu
Nek primer za moje pojme zdravega okusa
https://soundcloud.c...tes10-sesti-cut
fant ma 17 let oz jih je imel
Prispevek uredil/a: boris, 30 junij 2015 - 08:44 .
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov