Ne, nočem soliti pameti ali deliti napotkov. Lahko samo povem, kako pri meni delajoi in kako sem sam z njimi zadovoljen. Sej veš, vsake oči imajo svojega malarja oz. vsaka ušesa svoje monitorje
Nakup prvih monitorjev
Objavljeno 08 oktober 2014 - 02:20
Ljudska psiha je zelo čudna zadeva, še posebi v audio svetu...bol ko se čustveno vežeš na znamko, kos opreme, stil produciranja al pa karkoli, bol boš trpeu...najbolš testi so blind testi v kontroliranem okolju.
Vsakmu se je že kdaj zgodilo da je meu EQ na bypass naštimano zravn pa pozorno posluša subtilne nianse ki jih uravnava veliko headrooma je še v našem dojemanju
Objavljeno 08 oktober 2014 - 03:47
Sori sam Metro res nima dobrega rooma. Z glavo po stropu drajsaš S4a zvenijo tam obupno ....
Ja nič, te bom pa jaz tut s2x prodal pa yamaho kupil. Pa še zaslužil bom =) je pa res da Adami res niso za vsakogar. Zelo specifičen zvočnik, sam težko bi zdaj šel na kaj drugega.
Objavljeno 08 oktober 2014 - 03:54
hehe ta thread je postal trololol.
Adami so kr specifika ja. Vedno ko sem jih primerjal s Focali se mi je zdelo da so Focal taki uizi gospodje... Adami so pa razpaljotka, maš feeling da ti bo zvočnik eksplodiral v glavo, port dela pa tako da lahko maš namest klime v studiu. Pri focalu komaj da pihne kaj ven.. zvočnik pa ravno da se premakne.. :-)
Jaz mam tako ali tako zdaj focal+adam combo tako da ne smem čez nobene pljuvat
@graylow: kaj je kontrolirano okolje hehe :-) če se vsak zvočnik drgač v vsakem okolju obrne.
Prispevek uredil/a: Ploki, 08 oktober 2014 - 03:56 .
Dodaj odgovor
0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov